Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlaex

Smutno mi

Polecane posty

Gość wlaex

czemu to życie jest takie złe :( czemu tak je zniszczyłam... ;(

Gość umieraaaaaaaaaaaam

dlaczego piszesz , ze zniszczylas? przeciez masz mieszkanie, komputer, wzrok i rączęta sprawne by pisac i rozum . wiec ciesz sie bo wielu tego nie ma. korzystaj z tego korzystaj z zycia bo wiecej Ci go nie dadza.

Gość waleax
znasz takie coś, jak utrata miłości? Jak tęsknota za drugą osobą? Jak odczuwalny jej brak? I znasz uczucie męczącej nerwicy?

Gość wlaex
napisałam wyżej, inny nick...

Gość wlaex
zasłużyłam sobie na to, w końcu chciałam kilka dni spokoju... Czasu nie cofnę, ale wytłumaczcie mi czemu to tak boli... :(

tego sie nie da wytlumaczyc niestety..... z czasem zapomnisz nie bedzie latwo ale sie da. a dlugo ze soba byliscie?

Gość wlaex
prawie rok, zabrakło dwóch miesięcy... :( nic już nie zmienię... Obiecałam sobie, że będę silna - nie potrafię... nie mam nawet sił by walczyć z chorobą, która nasila sie...

moze jest jeszce nadziejaze bedziecie razem moze warto z nim pogadac? moze nie wszystko stracone...

Gość wlaex
Nie ma sensu, on definitywnie chce o mnie zapomnieć, usunął wszystko co tylko mogłoby mnie mu przypominać.. a jest osobą bardzo upartą... :( nie umiem bez niego żyć, a minął już tydzień od naszego rozstania...

skad ta pewnosc ze nie chce z toba byc? moze usuna wszyystko bo boli go to rozstanie tak bardzo jak Ciebie i chce zapomniec. kto zakonczyl ten zwiazek?

Gość wlaex
no właśnie, chce zapomnieć. on to wszystko zakończył, nie zmienię jego decyzji...

Gość wlaex
Od jakiegoś miesiąca nam się nie układało, ciągle kłótnie potem było ok i na nowo kłótnia... no ale on powiedział że nasz związek się psuje, on dłużej tak nie może wytrzymać a ja się nie przykładam odwołuję spotkania nie odpowiadam na telefony - fakt było tak, ale ja chciałam sobie wszystko przemyśleć, odpocząć od niego - zawiniłam... :( teraz mam wnioski z moich przemyśleń - zostałam sama!

no to nie moglas mu napisac ze chcesz czasu.nie potrzebnie tak nie odp i odmawialas spotkan moglas mu powiedzien ze chcesz odpoczac moze by zrozumial a tak to mogl to inaczej odebrac...

Gość wlaex
ech... wiem :( wtedy byłam wściekła na niego o te kłótnie, wszystko odbiło się na mnie, muszę pogodzić się z tym... :( nic nie zmienię...

to moze powiesdz mu tosamo co piszesz tutaj ze bylas zla ze zalujesz. jesl;i Cie kocha zrozumie

Gość wlaex
no właśnie, czy on mnie kocha? ech... nie mam sił... :(

Gość wlaex
18. Muszę kończyć na dzisiaj. Dziękuję za rozmowę i wysłuchanie mnie... Pozdrawiam ;)

Gość ziarenko goryczy
niestety tak już jest :( życie to nie bajka mi też jest smutno