Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NotaVirgin

Pytanie dotyczące utraty dziewictwa i dni płodnych!

Polecane posty

Gość NotaVirgin

Witajcie, Wczoraj po raz pierwszy kochałam się z chłopakiem. Bolało troszkę, ale nie było najgorzej. Za drugim razem, On dostał orgazm i szczytował we mnie!Nie chciałam kochać się z prezerwatywą i zrobiliśmy to bez! Ostatnią miesiączkę dostałam 26.01, więc obliczyłam, że był to niepłodny dzień. Mam teraz kilka pytań: 1. Czy mogę być w ciąży? 2.Czy teraz będę odczuwała przyjemnośc z sexu? 3.Jak długo goi się rana, po przerwaniu błony dziewiczej? Dzięki za pomoc

Gość ręce opadają
ile Ty masz lat??? Do książek a nie do seksu!!!

Gość buka
Co za ciemnogród :O A potem będzie pisała:Nie wiem jak to się mogło zdarzyć, ale jestem w CIĄŻY:O

Troche głupio zrobiłaś, kochając się z chłopakiem w 22 dniu cyklu. Prawdopodobnie w tym tygodniu miałaś owulacje. Nie wiem co Cie pokusiło, że bez prezerwatywy? Przede wszystkim ona nie przeszkadza w niczym, chłopak nie czuję jakiegoś wielkiego dyskomfortu, nie powinien się godzić na seks bez zabezpieczenia bedac odpowiedzialnym no i bylas dziwica, a wiec w momencie gdy doszlo do zerwania błony dziewiczej, pojawila się tam krew, uszkodzona została błona i łatwiej dostaną się drobnoustroje, sa to wzgledy higieniczne poza tym po kazdej miesiączce również odradzam seksu bez często dochodi później do zapalenia. Gojenie następuję bardzo szybko, nie ma zadnych przeciwwskazan do nastepnego razu. Chcociz czasami kobieta krwwi przez kilka kolejnych razy. Nie rozumiem dlaczego miałbyś nie odczuwac przyjemnosc, jesli jestes gotowa na seks to tak.

Gość ajajaajaja
Seks to odpowiedzialność i dojrzałość. Seksu się uczysz. Uczysz się ciała partnera i swojego. Tego co sprawia Tobie przyjemność, a co nie. A w ciążę można zajść ZAWSZE gdy się uprawia seks bez zabezpieczenia. A w ogóle.. gratuluje braku tak podstawowych informacji, najwidoczniej nie byłaś wystarczająco przygotowana na \"pierwszy raz\" i wystarczająco dojrzała. Bo seks to też odpowiedzialność i świadomość konsekwencji. (oczywiscie nie popadajmy w drugą skrajność)

Gość bonnie_j
Nie rozumiem jak mogłaś pozwolić na zbliżenie bez zabezpieczenia!! I jeszcze z dojściem w Tobie!! Przy stosunku przerywanym masz statystycznie 70% szansy że nie zajdziesz. Dla jasności stosunek przerywany to taki gdzie mężczyzna dochodzi poza twoją pochwą!! Jeśli już koniecznie chciałaś bez prezerwatywy to mogłaś pomyśleć o innym rodzaju zabezpieczenia. A uwierz mi jest tego dużo!! Już jest po fakcie więc radzę mimo wszystko zrobić sobie test po upływie ponad tygodnia od zbliżenia. A tak w ogóle to ile masz lat że tak bezmyślnie podeszłaś do tak poważnej sprawy jak sex?? Może to jest znak że na razie nie jesteś na to gotowa… A jeśli myślisz, że jesteś to na litość boską ZABEZPIECZAJ SIĘ!!! Życzę powodzenia 

jesteście nie odpowiedzialni! i tyle! i jak zajdziesz w ciąże ciekawe do kogo bedziesz miała pretensje?!

Gość a kto powiedzial
ze dla autorki ciaza bedzie tragedia? Ja tez kochalam sie bez zabezpieczenia, od pierwszego razu, liczac tylko na naturalne metody... I zaszlam w ciaze po 8 latach stosowania metod naturalnych ;)

Gość jedna taka zaciekawiona
jezeli nie doszlo do przerwania blony dziewiczej (nie mialam zadnego krwawienia i w sumie tylko na krotko we mnie wszedl) to niemozliwe jest zajscie w ciaze, prawda?

Gość NotaVirgin
Nie jestem w ciąży-dostałam okres. Nawet gdybym była, to żadna tragedia, mam 24 lata.

Gość bonnie_j
jedna taka zaciekawiona Hmmm... W jakimś sensie pewnie możliwe, ale jakoś w to wątpię. NotaVirgin Masz 24 lata i takie pytania zadajesz!! No skoro u Ciebie ciąża nie będzie problemem to nie masz sie czego obawiać i jak to mówią "Chulaj dusza piekła nie ma " a kto powiedzial No to miałaś wielkie szczęście,że nie zaszłaś... Przez naturalne metody przybywa nam sporo dzieci na świecie :)

Gość a kto powiedzial
Zaszlam ;) Dopiero po 8 latach ;) Jakby bylo wczesniej tez bym sie nie zalamala ;) TO zle, ze dzieci przybywa? :D

Gość kasiandra
Co za idiotka pisze ze ta mala miala w 22 dniu cyklu owulacje,wez poczytaj troche książek owoulacja przy czyklu 28 dniowym jest miedzy 13-14 dniem,jeszczeli cykl jest dluzszy dodawaj jeden dzien jak niewiesz o czym piszesz to nie pisz i nie stresuj dziewczyny p.s W ciaze wbrew pozorom nie jest tak latwo zajsc owulacja wypaDA TYLKO W JEDNYM DNIU CYLU A W TO W CALE NIE JEST TAQK LATWO TRAFIC

Gość bonnie_j
kasiandra Zajście w ciążę nie jest takie łatwe z czym się zgadzam, ale z tymi dniami płodnymi to jest różnie. Jak sie okres przesuwa to one też więc nie można być do końca pewnym :) a kto powiedzial Dzieci niech przybywają ale tylko chciane :) Bo pierw ludzie sie bawią nieodpowiedzialnie a potem lekarza do usunięcia szukają. A to już głupota. Każdy wie co może a co nie( z małymi wyjątkami) :)

Gość a kto powiedzial
A gdzie wyczytalas, o jakims usuwaniu?? Zaszlam w ciaze i urodzilam dziecko. I chciane bylo :D Czy fakt, ze sie kocham bez zabezpieczenia musi oznaczac, ze dziecko bedzie niechciane? ;)

Gość bonnie_j
Nie mówię o Tobie ;) Raczej o dzieciakach które nie wiedzą co robią a potem płaczą. To widać że to co robiłaś robiłaś z pełną świadomością a to podstawa. Widać że jesteś/byłaś wystarczająco dojrzała aby podjąć właściwą decyzje dla Ciebie. I tego winszuję :)