Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strazak1983

jak sobie poradzic?

Polecane posty

Gość strazak1983

moj zwiazek sie rozpadl.. 4 lata odeszly. najpierw przyjela zareczyny, a pozniej stala sie chlodna zimna itp... choc mowila ze kocha i chce ze mna byc nie wytrzymalem jej obojetnosci. chcialem ja przytulic to sie odzowala, chcialem podalowac odwracala sie... a teraz jak juz jest po ja wciaz kocham, tesknie, mimo wszystko... jak sobie z tym dac rade

Gość dadassajmds
Mnie tez ktos zostawil po 4 latach. Ciezko to przezylam. CHyba po 2 latach bylam gotowa by spotykac sie z kims innym. "Innego" :) Poznalam po 4 latach po rozstaniu. I teraz jestem szczesliwa. O poprzednim facetcie juz wcale nie mysle. Prawda jest ze czas leczy rano. Trzymaj sie!

Gość tęsknotaogromna
przykro mi...naprawdę czas...potrzeba czasu...

codziennie przez 2 tygodnie butelka wina pijąc myśl o niej jak mało jedna pij 2 butelki po dwóch tygodniach będziesz miał już dość picia i odruch wymiotny do wina i do niej powodzenia :)

Gość
Stary dobrze, że po zaręczynach nie po ślubie.

Gość dadassajmds
Apostoł Nienawiści - tez mi to mowili. Mieli racje, choc zaraz po tym jak zostaalm porzucona jakos malo mnie to pocieszalo. Trzeba czasu zeby dojsc do siebie, zeby emocje opadly. To normalne ze teraz (autorze topiku) czujesz si ejak zbity pies. NIe sposob tego przskoczyc niestety....

Gość
dadassajmds => zawsze łatwo o obiektywizm i "mądrość" stojąc z boku...

a teraz pustka :( nic jest takie powiedzenie co nas nie zabije to nas wzmocni patrz żeby Cię nie zabiło powodzenia

Gość strazak1983
najgorsze jest to ze wspolne plany na przyszlosc sie rozsypaly..cholera:/

Gość
Chłopie masz 25 lat. Nie jesteś babą żeby w tym wieku panikować :P

Gość dadassajmds
Wiesz czego sie najbardziej balam po porzuceniu? - ze nie wiedzialm co amm zrobic z wlasnym zyciem, nie mialam planow,celu. NO ael wszystko sie ulozylo, i u ciebie tez tak bedzie.

i tak nagle wszystko jest bezsensu bez przyszłości i z przeszłością takie zawieszenie w niczym

apostole nienawiści---czyż mnie będącej \"babą\" 25 letnią nie wróżysz już nikogo na swej drodze spotkać :-)

Gość
Nie w tym rzecz, ale większości kobiet w tym wieku zaczyna powoli odbijać na punkcie stałego związku. Faceci zwykle czekają, a że żyją krócej wychodzi im to bardziej na zdrowie - psychiczne, krócej żyją w małżeństwie :P

Gość dadassajmds
hmm... "odbijac" im zaczyna bo takie sa prawa natury. To dobry czas na stale zwiazki. Kiedy maja o tym myslec? Jak maja 30 lat? Kobiety nie maja tyle czasu na zalozenie rodziny co faceci niestety...

nie przesadzajcie, nie kazdej 24/25 latce ktora zostaje sama odbija na punkcie małżeństwa, logicznie rzecz ujmując to taka 24/25 latka ma pozniej wieksza szanse spotkac kogos w swoim wieku bo w koncu sami potwierdzacie za zwlekacie z takimi decyzjami

mi jakoś nie odbija, a jak patrzę na to, co się dzieje w związkach, to naprawdę czuję ulgę, że jestem sama

Gość
Dlatego zawsze się zabieram za młodsze od siebie i jest na ludzie. Bez tych szczeniecych oczu w których widać obrączki :p Za tymi 24/25 to się będę ogladał jak mi 35tka stuknie :P

Gość dadassajmds
I dobrze robisz:) Czesto faceci nie chca sie przyanz wprost ze nie zlaezym im na czyms bardziej powaznym. Szkoda bo wiele dziewczym mialoby szanse powiedziec: do widzenia i isc swoja droga.

Apostoł, za młodsze, czyli za 17tki? :D

Gość
Głównie 20 +-1. Przynajmniej 4 lata mniej :P U mnie to się chyba nazywa syndrom Piotrusia Pana ;)

Gość
Mam nadzieję że zestarzeję się jak Generał z Особенности Националной охоты :P

Gość
Qrwa ruskich liter nie przyjmuje. Co do siana w głowie. Niekoniecznie. Zdarza się, ale i tych starszych bez siana w głowie to ciężko uświadczyć :o Niech juz chociaż ciała będą ładne. Zresztą wolę dziewczyny ze wschodu, przynajmniej jeśli idzie o jakieś dłuższe związki. Więcej czytaja, więcej wiedzą. Swego czasu jak ukrainki przyjechały na kursy to każda chodzila do szkoły muzycznej wyznawała się na klasyce literatury etc. A tutaj? Nędza.

hehe, a ja mam do granicy białoruskiej 30 km :classic_cool: i nawet słoma mi z butów nie wystaje :D

Gość
Białorusinki też lubię :P Zaraz tam słoma. :P Sam mieszkałem na podlasiu i jestem w pół-Ukraińcem.

Gość e tam znam takich jak apostol
nic dobrego z tego nie wyjdzie :P

Gość air4one
w zasadzie to tez bym chetnie tak niezobowiazujaco sie pospotykal, no ale to w zasadzie sie "boje", bo rzeczywiscie te dzisiejsze dziewczyny, nawet od 20 - liczac, to juz powazne matrymonialne plany :o i po co sobie pieklo robic, jak sie dowie ze spedzila ze mna rok nadaremnie :o

Apostoł jest zbyt... heretycki :D można wiedzieć, gdzie mieszkałeś? Białystok? Bielsk?