Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sialalalallaa

mam 1000 złotych

Polecane posty

Gość sialalalallaa

mam do dyspozycji 1000 PLN, jaki telefon komórkowy polecacie za tę kwotę?

Gość sialalalallaa
chce kupić taki żeby mi posłużył trochę czasu, a nie kilka miesięcy i do śmietnika

teraz nie oplaca sie kupowac telefonow, wszystko-majace sa za grosze w abonamentach, a po roku/dwoch mozna wymienic na jeszcze lepsze. a jesli chcesz cos wiecej niz wszystko-majacy telefon, to lepiej uzbieraj jeszcze okolo 500 zl i zainwestuj w palmtopa.

Gość sialalalallaa
w sumie to chodzi mi o taki, który ładnie wygląda, nie psuje się i bateria trzyma więcej niż 2 dni; przede wszystkim zależy mi na jakości, nie musi mieć wszystkiego

Gość Justysiaaaaa
Jakbym miała 1000 zł to bym sobie ubrań nakupowała!

Gość sialalalallaa
wolę jednak na kartę, zbierałem trochę czasu tę kasę, więc chciałbym mądrze ją wydać

Gość ciocia dobra radaa
to lepiej dozbieraj jeszcze tak jak ktos radził i kup palmtopa wtedy na pewno mądrzej tą kase wydasz niz kupując komórkę

za 1000zł to już możesz zaczaleć :) Nokie N73, N80, choć rewelacyjne symbianowce działają wolniej niż fony bez systemu, a bateria szybko znika... no i spore wymiary też są pewną wadą - za to Nokie nie tracą szybko na wartości. ;] Jeśli ma być na bajerze, ale szybszy w działaniu to SE k800i. Ale gdybym chciała telefon zgrabny, elegancki, w miarę funkcjonalny to chyba bym wybrała 6300, biznesowy następca kultowej 6310i prezentuje się całkiem nieźle, obudowa jest solidna, a wyświetlacz bardzo dobry. A masz wogóle jakieś konkretne wymagania? :P

Gość sialalalallaa
nie chcę nokii, zastanawiam się pomiędzy SE a samsungami, podobna mi się też motorola v9 ale znajomi mi ją odradzają

Gość sialalalallaa
nie chcę ciuszków, tylko telefon:P

motorola to zonk i kiepska inwestycja. Za pół roku będziesz z żalem patrzył, że te telefony chodzą po połowę tego, co zapłaciłeś. Jak SE to k800i, albo jego brzydszy młodszy brak - k850i, a jak lubisz slidery to fajny jest dość świeży model z serii walkman W910i. Jeśli z systemem to p990i. Samsungów sama nie lubię, więc nie będę polecać żadnego ;) Choć znajomy kupił sobie ostatnio i600 i mu się podoba (choć jak dla mnie to wizualnie jest szpetny), ale ma za to windowsa i wifi... no i aparat kiepściutki

g800 jest fajny, ładny ale kosztuje więcej niż 1000 zł ;)

LG KU990 fajny ale też trochę ponad 1000 zł kosztuje

Gość zdecydowanie polecam telefon
Polecam telefon w cenie 1000 PLN. Taki wybierz :D

Gość sialalalallaa
a k810i jest lepszy od k800i?

to to samo tylko: k810 ma funkcję trackid (ale chyba nikt z tego nie korzysta) i procesor taktowany nieco niżej ale różnicy w działaniu się nie odczuwa no i jest bardziej płaski i ma takie dziwne klawisze :P

Gość sialalalallaa
ok, dzięki wszystkim za pomoc :D

Gość wypowiem swoje zdanie
ja mam taki ktory jest warty ok 120 zl - dziala wystarczajaco i w zyciu nie dalabym jakiemus frajerowi 1000zlna telefon ... nawet jakbym miala 600000000 - dalabym dziecku na chleb