Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rritta

WYBIERAM KAFETERIAN

Polecane posty

Gość rritta

otoz, tak sobie czytam was i czytam zastanowilo mnie gdybym miala rozmawiac tylko z tymi, ktorzy mi naprawde odpowiadaja bylyby to osoby spelniajace nastepujace kryteria 1. wyksztalcone i rozwijajace sie intelektualnie 2. duzo czytajace , obeznane ze standardami kultury 3. o pogladach liberalnych to jets nie wypisujace bzdur przeciwko mniejszosciom seksualnym, nie myslace stereotypowo 4. lubiace podrozowac 5. z wysokim iq ok- here comes billion dollar question kto z was pasuje do tego opisu?

Gość vvvvv
nie rozumiem punktu 4, czemu musi lubić podróże?

Gość rritta
bo dla mnie to wartosc i wole ludzi, ktorzy wydaja pieniadze na podroze niz w pubach

Gość rritta
pijawka a zglaszasz sie zebym wiedziala ze nie moge na ciebie liczyc ;) ?

Skoro tematem jest "Wybieram kafeterian" to sama powinnaś wybrać.:-).Dlaczego trzeba się deklarować?

Gość rritta
:D :D nie marudzcie wiem, ze uwielbiacie takie zabawy gdzie mozna sie zdeklarowac lub nie i poklocic ;)

Ale rritta... każdy Kafeteriusz z definicji cofa się intelektualnie (gdyby się rozwijał, nie byłby Kafeteriuszem). Twoje poszukiwania są zatem obarczone swoistą antynomią... Ale cóż - cuda się zdarzają, życzę powodzenia :-D

Gość rritta
o milo mi myrevin sie nie lapie bo przyuwazylam ze jest prawicowy stad jego zgryzliwosc prawicowi sa zazwyczaj agresywni

Gość rritta
pijawko nie badz taka skromna skromnych tez nie lubie ;)

:D pijawka oświeć mnie co robienie literówek ma wspólnego z inteligencją. :o

Gość rritta
józin no cóż -to sie samo narzuca

To nie byla literowka...myslalam ze tak to sie pisze } aha uwierzyłem... :P

Gość rritta
józin agresor nie rowna sie agresywny choc niby zrodloslow ten sam

Gość rritta
oczywiste ze lewica jest agresorem jesli patrzec z punktu widzenia ustalonego ladu bo lewica jest pierwiastkiem aktywnym ale coz to ma do agresji? reprezentacyjny i reprezentatywny tez ci sie myla?

Jest pierwiastkiem aktywnym ale prawie zawsze mija się z rozsądkiem. Lewica to agresja intelektualna, która wymyśli i wypowie każde głupstwo po to by udowodnić nawet najbardziej idiotyczną tezę.

Gość z tego co pisze autorka
ona nie spełnia warunków bo punkt pierwszy kłóci sie z trzecim - brak wiedzy o liberalizmie 🖐️

Gość rritta
józin z twoimi pogladami nie mam ochoty dyskutowac bo roja sie od epitetow, za ktorymi nie stoi zadna koncepcja. sa czysto emocjonalne a z emocjami nie dyskutuje sie tylko przyjmuje do wiadomosci oczywiscie nie znasz mysli intelektualnej lewicy europejskiej i jej wkladu do filozofii? czy jedynie jej nie uznajesz? naprawde, do dyskusji potrzebna jest wspolna plaszczyzna intelektualna i zaplecze dlatego zalozylam ten temat

Gość rritta
dlaczego? ja dyskutuje z kazdym. zalozylam tylko teoretycznie z kim moglabym stworzyc wspolna plaszczyzne swiatopogladowa

znam takiego jednego-- Sartre się nazywał, był notorycznym kłamcą a na dodatek nie znał tak podstawowych pojęć jak:mydło,kąpiel, higiena osobista. Flagowy filozof lewicowy.

Gość rritta
józin szukaj dalej