Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co nie lubi

czy kominiarzom trzeba płacic?

Polecane posty

Gość ta co nie lubi

Może to pytanie dziwne, ale co miesiąc przychodzi do nas kominiarz i chce zapłaty za własnie nie wiem za co, skoro nigdy na naszym dachu nie był i nie sprawdzał czy wszytsko ok, poza tym nie zmieściłby się nawet w przejściu na dach. Czy ktoś z Was zna jakieś przepisy, które regulują te sprawe? Wiem, że w naszym kraju wszyscy ciągle walczą o podwyżki rzecz naturalna, ale on od nowego roku zażyczył sobie już nie 3,5 a 5 zł. Kichać te 5 zł już, ale czy on faktycznie może to robic? żadnego zaświadczenia nie ma, podpisu ani nic bierze kase do kieszeni i tyle.

Gość ta co nie lubi
nawet wyciora nie pokazał ku mojej strasznej chęci:(

Gość ta co nie lubi
nieladnie sie podszywac.

Gość łee
mieszkasz w domu? z tego co wiem przegląd komina powinno robić się co najmniej raz w roku i to też tylko dla własnego bezpieczeństwa

tak mieszkam w domu.wiekszosc mieszkancow naszej ulicy jest zdenerwowana, bo po co taki kominiarz ktory nawet na ten dach nie wejdzie, a co miesiac chce zaplaty ;)

Gość łee
a to dziwne pierwszy raz się z taką sytuacją spotykam żeby kominiarz chodził co miesiąc po domach :o nie mozecie mu nie otwierać? :D

Gość ta co nie lubi.
móże jak dam mu w sypialni swój komin do przeczyszczenia do przestanie przychodzić :) ?