Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorociak

Spotkałem w agencji mamę kolegi

Polecane posty

Gość dorociak

no i oczywiście nie mogłem przepuścić takiej okazji :p Na początku nie wiedziałem jak się zachować, ona zreszta tez. Oboje udaliśmy poprostu że się nie znamy. No ale oczywiście nie mogłem przepuścić takiej okazji :p i wybrałem własnie ją a miałem jeszcze 3 inne kandydatki do wyboru. Generalnie było fajnie. Oral fantastyczny, z lizaniem jajek włącznie :p Sam seksik tez niczego sobie, podobało mi się zwłaszczała jej jęczenie :D Powiedział mi że jej syn nie ma o tym pojęcia i żebym mu o tym nie mówił bo gdyby się dowiedział to ona by się chyba powiesiła. Naturalnie nic mu nie powiem bo to mój kumpel i ma taka fajną mamę :p Choc akurat ja nie chciałbym miec takiej mamy :classic_cool: Aha jeszcze jedno musze dodać moje miłe panie. Utwierdziłem się w przekonaniu, że kobiety sa jak wino im starsze tym lepsze. Ona ma 44 lata ale nie zamieniłbym jej na żadna dwudziestkę :)

Popracuj jeszcze troszkę nad stylem i będziesz mógł robić za bajkopisarza ;)

Gość dorociak
jutro idę równiez do agencji bo chcę wypróbowac jego ojca

Gość dorociak
Bragga czyżbys mi zazdrościł :D

1. zazdrościłA ;) 2. Zazdrościłabym gdybyś dodał że posmarowała Cię paprykarzem szczecińskim, to taka moja mała fantazja ;)

Gość dorociak
A to przepraszam myslałem że jestes facetem ;) W każdym razie miło jest posuwac mamę kolegi :D możesz mi wierzyc na słowo

Gość dorociak
Powiem wam, że ojcu kolegi bardzo się podobało jak pod nim jęczałem. A nauczony doświadczeniem gruntownie wylizałem mu jajka:)

Ja raczej nigdy nie posunę mamy kolegi, bo nie mam czym ;) Shemalem nie jestem ;)

Gość dorociak
No ale jak kolega ma przystojnego ojca to czemu nie ;)