Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Ależ mje na twym uznaniu nie zależy. I nigdy nie twierdziłam że jestem wybitnie inteligentna. To tylko wasza interpretacja misie. Myślę że jestem przeciętna pod tym względem. Poniżej normy raczej nie bez przesady.

5 minut temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

A co to za różańce. Pomódl się za mnie. Pół godziny nie zbawi świata. 

Nabożeństwo majowe, dziedzko drogie. Litanię się śpiewa, dziesiątkę różańca i pieśni. 

6 minut temu, Pokraka napisał:

Podobno jestem pisowskim betonem a  moja wieś ma prawie 300 tys mieszkańców psom w dupy nie zaglądam 😉

Ty nie zaglądaj, ty tam ucho przyłóż 😄

11 minut temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

A co ma do tego wykształcenie? Można zarabiać będąc ameba. Tak więc skończmy ten pochód hipokryzji. Bo bende rzygoł. 

ma bo do wielu prac ci nawet nie bede rozpatrywac cv jak nie spelniasz warunkow formalnych wiec podejrzewam ze dlatego ludzie cisna dzieic zeby je mieli i tyle. ono nic nie gwarantuje ale czasami sie przydaje. 

zeby doroslym ludziom takie rzeczy tlumaczyc ale czego sie spodziewac po fance tadka batyra ktora pewnie od wczoraj jeszcze nie wytrzezwiala

Przed chwilą, syntezator mowy - karol napisał:

ma bo do wielu prac ci nawet nie bede rozpatrywac cv jak nie spelniasz warunkow formalnych wiec podejrzewam ze dlatego ludzie cisna dzieic zeby je mieli i tyle. ono nic nie gwarantuje ale czasami sie przydaje. 

zeby doroslym ludziom takie rzeczy tlumaczyc ale czego sie spodziewac po fance tadka batyra ktora pewnie od wczoraj jeszcze nie wytrzezwiala

Mam wrażenie że ty jesteś totalnie niekumaty w choi.

1 minutę temu, marawstala napisał:

Być może ale nie są to aż tak popularne kierunki by był nie nie jakiś boom... U mnie grupa się nie uzbierała a na dziennych były już egzaminy wstępne praktyczne: rysunek i malarstwo, a z teoretycznych historia sztuki... troszkę trzeba się było przygotować choć w minimalnym stopniu. : )

Jakie wiem jakie miałaś srodowisko? jak poszedłem do pracy 18 lat zatrudniali studentów stąd wiem. Chodzili Sobotę i Niedzielę do szkoły od nich wiedziałem.

Jednak typ asteniczno filozoficzny tragicznie romantyczny albo italiano mariano wygrywa z ziemniakiem polskim pyknikiem, może nie chcemy takich genów tylko murzynskich:O

wejdz na ogloszenia o prace to zrozumiesz po co ludzie cisna dzieci zeby sie uczyly a to ze polowa tych dzieci bedzie pracowac za minimalna mimo dyplomu to inne kwestia. nie kazdy ma predyspozycje do wyksztalcenia ktore daje wieksze szanse na dobra prace i tyle dlatego wiekszosc dyplomow jest bezwartosciowa poza wlasnie tym spelnianiem wymogow formalnych bo mozesz miec doswiadczenie a jak nie spelnisz wymogow formlanych to nikt ci lepszej pracy nie da i tyle. w wielu firmach automat te cv wstepnie sprawdza. 

tak samo jak nie znasz jezyka to wielu prac nie dostaniesz wiec tez ludzie pewnie cisna dzieci zeby sie uczyly ale to ze znasz jezyk nie znaczy ze jakas prace dostaniesz. 

4 minuty temu, Molinezja. napisał:

Nawrocki pocieszny misio? Mnie jego fizjonomia bardziej cwanego żulika przypomina niż pociesznego misia.

Ty chyba w życiu żula nie widziałaś 😄 Głos ma typowego przygłupa z siłki w szopie, ale facjata jest normalna.

wytykanie w 2025 roku komus ze pewnie zadnej szkoly nie skonczy swiadczy o tym w jakim srodowisku sie obracasz ze to dla ciebie jakies osiagniecie i sadzisz ze innym sie nie udalo. 

menele pod sklepm czesto dyplom jakis maja czy kierowca tira a to sa zajecia ktore kazdy moze wykonywac

1 minutę temu, KaszalotSpermacetowy napisał:

Jednak typ asteniczno filozoficzny tragicznie romantyczny albo italiano mariano wygrywa z ziemniakiem polskim pyknikiem, może nie chcemy takich genów tylko murzynskich:O

Ale ze niby koń rafau? Ma wade wymowny jak nawrocki oraz wcale nie taki zayebisty akcent. Dziwne ze naród który uwielbia wytykać innym akcent w angielskim nie słyszy ze Rafałek ma kiepski i z daleka idzie poznać że to nasz rodowity ziemniak gada.

• Haha 1

Przed chwilą, syntezator mowy - karol napisał:

wytykanie w 2025 roku komus ze pewnie zadnej szkoly nie skonczy swiadczy o tym w jakim srodowisku sie obracasz ze to dla ciebie jakies osiagniecie i sadzisz ze innym sie nie udalo. 

menele pod sklepm czesto dyplom jakis maja czy kierowca tira a to sa zajecia ktore kazdy moze wykonywac

Skoncz polaczku. Polaczek fantasta. Bicz zlituj się już. Begin ju

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Subiektywne odczucie. Ale chyba uraziłam dumę wyborcy 😄

Nie chodzi o jakąś dumę tylko ciskanie kocopołów. To jest już takie typowe zesrańsko przedwyborcze. Nie głosujcie, bo jest brzydki, z tatuażem i ma wilcze oczy. Uj tam z programem politycznym.

6 minut temu, Caryca łabędzica napisał:

Ty nie zaglądaj, ty tam ucho przyłóż 😄

No to też nie mam ochoty 😏

2 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

Ale ze niby koń rafau? Ma wade wymowny jak nawrocki oraz wcale nie taki zayebisty akcent. Dziwne ze naród który uwielbia wytykać innym akcent w angielskim nie słyszy ze Rafałek ma kiepski i z daleka idzie poznać że to nasz rodowity ziemniak gada.

Rafal calkiem dobrze mowi po angielsku. Owszem, z akcentem, ale chyba najlepiej z polskich politykow.

Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał:

Nie chodzi o jakąś dumę tylko ciskanie kocopołów. To jest już takie typowe zesrańsko przedwyborcze. Nie głosujcie, bo jest brzydki, z tatuażem i ma wilcze oczy. Uj tam z programem politycznym.

Jakie wilcze. Uspokój sie tam bo będzie ustawka. Przynajmniej chowa swe tatulaze pod pazuchom

6 minut temu, Fifofa napisał:

Jakie wiem jakie miałaś srodowisko? jak poszedłem do pracy 18 lat zatrudniali studentów stąd wiem. Chodzili Sobotę i Niedzielę do szkoły od nich wiedziałem.

Może zależy od miasta... u mnie zaocznych nie było (nie było wystarczającego zainteresowania). Ale była podyplomówka i oni faktycznie mieli weekendowe zjazdy. 

Edytowano przez marawstala

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

Rafal calkiem dobrze mowi po angielsku. Owszem, z akcentem, ale chyba najlepiej z polskich politykow.

Ale nie tak znowu żeby się zėsrać. Bądźmy sprawiedliwi jeśli się czepiamy akcentu u innych. 

3 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

On w ogóle ma bardzo irytujący głos. Nie mogę słuchać dziada dłużej szczególnie gdy się odpali agresywnie i zaczyna drzeć japę.

Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał:

On w ogóle ma bardzo irytujący głos. Nie mogę słuchać dziada dłużej szczególnie gdy się odpali agresywnie i zaczyna drzeć japę.

Ostatnio zmekintoszony strasznie był.

2 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Chyba żartujesz. np. Braun i Sikorski mają dużo lepszy angielski 

Edytowano przez p0lka

13 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Moze Krejzi sie wygadala. Nie pamietam skad wiem. Pamietam, ze sie zdziwilam, bo Cie uwazalam za im.becyla w tej dziedzinie. MOge sie mylic, ale jesli zgadalam to sie domyslisz.

nie wiem co masz na mysli naprawde 😄  nie powiem co bo to rzadkie kierunki i faktem jest ze tam sie nie uczy zawodu wiec nic mnie nie nauczyli moze poza matematyka 😄 jestem imbecylem jezykowym moze o to ci chodzi ale w zyciu bym nie poszedl na filologie. 

Przed chwilą, marawstala napisał:

Może zależy od miasta... unie zaocznych nie było (nie było wystarczającego zainteresowania). Ale była podyplomówka i oni faktycznie mieli weekendowe zjazdy. 

Ludzie co się do czegoś nadawali, pòzniej było bum na Anglię i pojechała większość.

Przed chwilą, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

Ale nie tak znowu żeby się zėsrać. Bądźmy sprawiedliwi jeśli się czepiamy akcentu u innych. 

Ma bardzo dobry angielski, do tego akurat nie mozna sie przyczepic. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się