Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarszczona

Czy mikrodermabrazja usunie drobne zmarszczki mimiczne?

Polecane posty

Gość pomarszczona

Mam dopiero 24 lata, a juz widoczne zmarszczki mimiczne na czole (jedna w gornej lewej czesci od "dziwienia sie", druga miedzy brwiami od "zloszczenia sie"). Czy kilka zabiegow mikrodermabrazji poradzi sobie z tymi zmarszczkami? Nie sa bardzo glebokie, ale widac je, po nocy troszke znikaja, ale nadal sa. A moze jest inny zabieg?

Gość pomarszczona
podnosze

Gość pomarszczona
no dziewczyny, nie wierze, ze zadna z was nie miala nigdy tego zabiegu! Pomozcie!

Gość norwulka
ja miałam,co do zmarszczek to nie wiem, mam 31 lat ale jeszcze nic nie mam.Ja robiłam ją ponieważ miałam szarą skórę z drobnymi krostkami,podziałało jak starcie starego naskórka gumką do ścierania. efekt buzia gładka jak u niemowlaka.Zabieg robiłam raz a potem tylko chodziłam ze dwa razy na nawilżanie. minęło już ze 3 lata i teraz zastanawiam się nad następnym pójściem.

Gość pomarszczona
Ktos jeszcze sie wypowie?

Gość gdtttggggggggg
czy mikrodermabrazje mozna zrobic w wieku 20 lat? pozbylam sie pryszczy ale mam niejednolita skore, musze uzywac podkladu zeby byla ladna. po jakim czasie sie dochodzi do siebie?

Gość gdtttggggggggg
i tez mnie zastanawia co ze zmarszczkami? ja z kolei mam lekkie od nosa do kacikow ust i tez chcialabym sie ich pozbyc