Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hakuna_matata

Smutno dzisiaj...

Polecane posty

Bo wszyscy wokół mnie nagle są szczęśliwi i zakochani, tylko ja ciągle sama...Dość mam tego...I jeszcze ta pogoda 😭

Gość virgo...
dlaczego Ci tak smutno?

judaig - proszę nie :( Nie umiem słuchać klasyki kiedy mam doła :( dajcie proszę coś wesołego, może chociaż na chwilę się uśmiechnę...

Będziecie się śmiać, mam 18 lat...Ale właśnie w tym wieku jest już najwięcej par, które obściskują się na szkolnych korytarzach itp...To bardzo boli :(

18 lat to mlodziutki wiek ja wtedy tez bylam singlem i wogole prawie wszyscy z mych znajomych tez nimi byli. dopiero w okolicach 22-23 lat ludzie powoli sie zaczeli parowac.

Dzięki za linki, szkoda, że nic nie pomaga...Gdyby nie mama siedząca obok to bym się rozpłakała:( Może by mi ulżyło...Wiecie czasami się zastanawiam co robię źle, że żaden chłopak nie traktuje mnie poważnie :(

W wieku 18 lat to chyba zaden chlopak nie jest powazny (mam 19 letniego brata to wiem:)))

Gość round
mam 7 lat wiecej i nadal czekam :o :( 😭

Gość round
Na podstawie jednego faceta oceniasz wszystkich? :o Niby czemu nie jest powazny?

18 lat to dla dziewczyn najglupszy wiek. Nie wiedza, czego chca. Co prawda juz im tak zostaje do konca zycia, ale w tym wieku, to szczegolnie nie wiedza. A na facetow nie ma co zwalac, bo moze sobie poszukac jakiegos starszego.

Właśnie wyobraziłam sobie siebie jako 30 letnią babę siedzącą w fotelu z pilotem w ręce i gromadką kotów pałętających się obok...Chyba taka przyszłość mnie czeka 😭

ja mam 21 i mnie tez zaden nie traktowal na razie powaznie. :classic_cool: wiem, ze marne pocieszenie, ale jak widac, da sie zyc wzglednie bez faceta. ;]

Emons - a mi się zawsze wydawało, że to faceci nie wiedzą czego chcą a raczej..nie chcą wiedzieć :O

Bo 18 lat to mlody wiek. Sama bylam kiedys w tym wieku to widzialam. Wszystkie te parki wsrod moich znajomych co zawiazaly sie w liceum doslownie wszystkie porozpadaly sie wraz z pojsciem ludzi na studia. Jak pisalam moj brat co jest o rok starszy w jednym dniu przyprowadza do domu dziewczyne i wpatrzony jest w nia jak w kwiatek a dzien po idzie na impreze z kolegami a o niej nawet nie wspomni. To nie jest to ze oni sa zli tylko to po prostu taki wiek ze ludzie dopiero zaczynaja wkraczac w doroslosc i chca poprobowac wielu rzeczy.

Kurczę staram się być miła i uśmiechnięta W ciągu roku bardzo się zmieniłam na korzyść, ostatnio zobaczyłam swoje zdjęcie z gimn i teraz i szok..A mimo to w moich relacjach z chłopakami nic to nie zmieniło:( o wiele mniej atrakcyjne i gorzej się uczące kogoś mają i są szczęśliwe...

Poka swoje zdjecie, bo to moze wiele wyjasnic, dlaczego tak jest :P

Hakuna_matata --- milosc nie opiera sie na nagrodzie za dobra nauke, za to ze sie ladniej wyglada czy inne. milosc to raczej jest cos co jest ponad ladnym wygladem, ponad dobra czy zla nauka itd. milosc jest bo dana osoba ma w sobie cos specjalnego ze chce sie z nia byc. Widzzisz moj maz ani nie jest super wyksztalcony, nie ma urody modela a ja nie zamienilabym go na inikogo innego. Bo ma ma cos w sobie ze kocham wlasnie jego. Tylko by dosc do takich wnioskow czasem troche trzeba czasu by dojrzec. I nie pisze tego zlosliwie. Bedac w twoim wieku tez marzylam o wielkiej milosci i pamietam jakimi kryteriami kierowalam sie wtedy a jakimi dzisiaj. Po prostu do pewnych rzeczy trzeba dojrzec psychicznie by pokochac szczerze a nie tylko bo jest ladny i dobrze sie uczy.