Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Porzucony

Imponowanie

Polecane posty

Mam pytanie głównei do dziewczyn, jak zainponowac dziewczynie, co dziewczyny lubią, a czego nie, jaki typ faceta jest widziany z perspektywy waszych oczu?

Gość co dziewczyny lubią
jaki typ faceta jest widziany z perspektywy waszych oczu? - z perspektywy waszych oczu :D :D :D już mi zaimponowałeś :D

zaradny (nie musi byc bogaty ale musi byc chetny do roboty i by sie rozwijac) odpowiedzialny zdecydowany opiekunczy musi miec taki cieply blask w oczach (taki jest moj maz) Nie musi byc ladny i szczerze mowiac ja nie lubie takich typowo ladnych chlopaczkow. Wole brzydszych ale majacych ta charyzme.

Tego sie nie da nazwac bo to jest cos specjalnego co sie czuje. To jest wzrok pelen opiekunczosci, ciepla ale i stanowczosci, taki ze sie wie ze przy tym czlowieku sie nie zginie.

ile na ile facetów, ma własnie takie to coś?? Chciałbym, powiem szczeże, mieć takie "coś"w oczach. Mam takie pytanie, jak można zauważyć u dziewczuny, że docenia starania chłpoaka? Wiecieo co chodzi?

Gość szczeże
:D

Gość szczeżuja
:O

a morzecie mi odpowiedziec na to pytanie?? Mam takie pytanie, jak można zauważyć u dziewczuny, że docenia starania chłpoaka? Wiecieo co chodzi?