Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ancient amariner

ruuhalbym dalile z nerwicy

Polecane posty

Ciekawe czy ma fajne stópki.

Ja z nerwicą sobie daje spokój, bo odkąd się pieprz caryca zaczęła odszczekiwać na mnie, żebym sobie założył własny temat lub że nie dla mnie tamto miejsce i bez sensu, żebym pisał, bo to dla liberdowsky krejzi i inni wybrani szlachta, i że przeze mnie nie będzie tam pisać, a potem liberdowsky z krejzi mnie zaczęli atakować razem z innymi użytkownikami, szczególnie z tą morveną, a potem admin mi dał blokade na kilka dni, to ja podziękuje. Nie wracam tam. 

A dalili miała chłopaków i nagrywała z nimi filmiki jak świntuszą podobno, blee.

W grach online są fajniejsi ludzie. 

Edytowano przez Owsicki

2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Synbozy

A kto to jest? Bo mam wrażenie, że to jednak Pravik 😅 

No i gdzie troll od samochodu? 🤣 

Edytowano przez 250GodzinTak

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

A kto to jest? Bo mam wrzenie, że to jednak Pravik 😅 

No i gdzie troll od samochodu? 🤣 

"WRZUĆCIE KTOŚ MORDE TEGO PSYCHOLA BYCZNIKA, CO WTEDY LEŻAK WRZUCIŁ TO SIĘ USPOKOI MENEL. PISZE TAKIE CHORE RZECZY A WY UDAJECIE ŻE PADA DESZCZ SKOORWYSYNY" cos takiego wpisał w temacie, oczywiście my "udajemy że deszcz pada" jak ewke obraża

Choroszczy nie łaź za mną. A jak masz problem z tym forum i ze mną, to  wsiadaj w taksówkę i won na oddział zamknięty 😆 

Te twoje wysrywy, które nijak mają się do czegokolwiek, zaczynają przerażać. Mam nadzieję, że myśląc o mnie nie tniesz się. 

1 minutę temu, Koralgor napisał:

"WRZUĆCIE KTOŚ MORDE TEGO PSYCHOLA BYCZNIKA, CO WTEDY LEŻAK WRZUCIŁ TO SIĘ USPOKOI MENEL. PISZE TAKIE CHORE RZECZY A WY UDAJECIE ŻE PADA DESZCZ SKOORWYSYNY" cos takiego wpisał w temacie, oczywiście my "udajemy że deszcz pada" jak ewke obraża

Evce wolno obrażać, kiedy nawet jest na wymyślonych wczasach w Rzymie 😅😅 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Evce wolno obrażać, kiedy nawet jest na wymyślonych wczasach w Rzymie 😅😅 

Moze Cie wyzywac ale masz grzecznie jej bronic księżniczki kiedy to ona jest obrażana. Oczywiste.

Rzym teraz na topie. Tenis w rzymie, ewka w rzymie, moja mama byla w zeszlym tygodniu w rzymie na urlopie i widziala Papieża, bo akurat wylazł na zewnątrz. Ah ten rzym. 

One night in Rome with Eve und Gapcio.

1 minutę temu, Koralgor napisał:

Moze Cie wyzywac ale masz grzecznie jej bronic księżniczki kiedy to ona jest obrażana. Oczywiste.

Postawiłam na rosół z dużą ilością warzyw, ogarnęłam zakupy, porządki i mam wywalone na resztę. Teraz się resetuje przy kawie i kawałku ciasta ☀️😉😄 

• Like 1
  • Haha 1

1 minutę temu, Owsicki napisał:

Rzym teraz na topie. Tenis w rzymie, ewka w rzymie, moja mama byla w zeszlym tygodniu w rzymie na urlopie i widziala Papieża, bo akurat wylazł na zewnątrz. Ah ten rzym. 

One night in Rome with Eve und Gapcio.

Wczoraj minął równy rok od wyboru nowego Papieża i wydaje się bardzo sympatyczny. No i pierwszy Papież z USA 🙂 

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Postawiłam na rosół z dużą ilością warzyw, ogarnęłam zakupy, porządki i mam wywalone na resztę. Teraz się resetuje przy kawie i kawałku ciasta ☀️😉😄 

Koorwa czy ona kiedyś napisała, że robi coś innego plus rooochanie dzika na ambonie? Ty to masz życie łysa dzień świstaka  🤣🤣🤣

12 minut temu, Koralgor napisał:

To jest wrzucone z nika codzienny syn boży 🤣🤣🤣

2 minuty temu, choroszcz jukon welcome napisał:

To jest wrzucone z nika codzienny syn boży 🤣🤣🤣

Masz już orgazm? Bo jakaś pobudzona jesteś samochodziku 😆😆😆 

7 minut temu, choroszcz jukon welcome napisał:

Koorwa czy ona kiedyś napisała, że robi coś innego plus rooochanie dzika na ambonie? Ty to masz życie łysa dzień świstaka  🤣🤣🤣

Też mąż wąski repertuar tematów - ciągła latasz za Magdą i robisz szyderę z ambony.

Ale go tam zbanowali chyba w 5 minut... Po jednym wpisie tylko z prośbą o nudle... 😮 

Przed chwilą, choroszcz jukon welcome napisał:

A ty kto? 🤣🤣🤣

Nigdy nie pieprzyłaś się na ambonie wariatko w samochodzie?😄 Może od braku i zawiści masz obsesję na moim punkcie? 

Idź z tym na policję, że nick z forum dla spamerów ciągle pisze o wyjściach na ambonę. Tak. 

Na pewno dyżurny komendy przyjmie zgłoszenie i coś doradzi 😄 

3 minuty temu, choroszcz jukon welcome napisał:

A ty kto? 🤣🤣🤣

Rolnik z Podlaskiego. 

3 minuty temu, choroszcz jukon welcome napisał:

Ten pomysł to chyba z doświadczenia 🤣🤣🤣

Ja nie odpalam się za tobą, to ty chodzisz za mną wariatko w samochodzie dla bezdomnego. Miej jakiś honor, jak nie posiadasz urody ani klasy 😄 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Nigdy nie pieprzyłaś się na ambonie wariatko w samochodzie?😄 Może od braku i zawiści masz obsesję na moim punkcie? 

Idź z tym na policję, że nick z forum dla spamerów ciągle pisze o wyjściach na ambonę. Tak. 

Cyberek jest nienormalny, ale walić się na ambonie to już spoko 😄

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Koń mitoman 🤣🤣🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się