Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po raz kolejny ...

czy wszyscy faceci zdradzaja ?

Polecane posty

Gość rozsadna
co wy gadacie? co ona przyciaga? jak moze przyciagac zdrady skoro ich wcale nie chce to faceci maja we krwi zdrade, oni mysla inaczej i potrzebuja caly czas innych wrazen, musza zdoby c jak najwieksza ilosc samic to sa prymitywy przesz wiekszosc

Gość kryska z pinponczy
No moze i nie wszyscy,ale teraz jednak więcej kobiet zdradza niz mężczyzn,ja sma azdradzam męza od lat

Nie wszyscy. Ktoś miał rację pisząc, że jeśli tworzę w swoim umyśle myśli negatywne np.-\"kiedy to on mnie zdradzi\"?, to tak się dzieje. Dzieje się tak, ponieważ człowiek jest energią, myśl, też jest energią, i jeśli ja przesyłam myśli negatywne skierowane na konkretną osobę, to przyciągam negatywne sytuacje.Im więcej myślę o negatywnej sytuacji, o tym, że tego nie chcę, tym więcej przyciągam niechcianego. I to jest prawda. Nic nie dzieje się bez przyczyny. Wszystko, o czym myślimy pozwala przyciągać sytuacje jakie nam sie przydarzają, mogą one być nawet odległe w czasie. Natomiast jeśli myślimy pozytywnie, takie sytuacje także przyciągamy. Warto więc myśleć o sobie i ludziach pozytywnie, wtedy znikną gdzieś sytuacje negatywne, a w ich miejsce pojawią się sytuacje o jakich myślimy pozytywnie. Zmień więc sposób myślenia i wszystko ulegnie zmianie. To długa praca, ale opłacalna. Proponuję obejrzeć film p.t.\"Sekret\", który bardzo wnikliwie omawia ten problem, łącznie z fizyką kwantową i teorią przyciągania. 🖐️

Gość takie tam duperele...
Niezupełnie się zgadzam z tym co powyżej. Chyba pewien typ kobiet przyciąga określony typ facetów. Nigdy na mnie nie spojrzał spokojny, zrównoważony domator o cierpliwości anioła. Zawsze facet-dynamit. I zdradzacz, przy okazji. Nawet myślałam o tym,żeby z przebojowej blondynki przepoczwarzyc się w jakąś mimozę i przyciągnąc takiego spokojnego gostka, ale nie umiem! Widocznie taka karma :)

Gość okruszekk
NIe wszyscy, po 10 latach zwiazku nie zdradzi moze z 20% facetow, po 20 latach - moze 10% plus faceci, ktorzy po prostu nie maja z kim zdradzic, bo chetnych kobiet nie ma. Prawda jest taka, ze Internet bardzo ulatwil zdradzanie. Do tego coraz wiecej kobiet jest samotnych i chca udowodnic swoja wartosc, wchodzac do lozek coraz to wiekszej ilosci facetow.

Nie musisz się zgadzać z tym, co napisałam ponieważ Twój sposób myslenia należy wyłącznie do Ciebie. Zauważ jednak, że gdy np.uśmiechniesz się do kogoś życzliwie, ten ktoś też się uśmiechnie. Natomiast jeśli uśmiechasz się, a jednak wysyłasz w kierunku tej osoby złe myśli...dzieją się zupełnie inne rzeczy. Wypróbuj :) I pytanie do Ciebie - a Ty, kiedykolwiek spojrzałaś w kierunku tego spokojnego ? Warto wiedzieć, czego się tak naprawdę chce, i trzymać tego, a nie rozpraszać i brać wszystko, co pod ręką. Możliwe, że w tym tkwi przyczyna Twoich niepowodzeń. do okruszka: skąd takie statystyki ? Szczerze pisząc, przeraża mnie Twój sposób myślenia. Ale skoro w to wierzysz, to tak masz :D 🖐️

Gość rozsadna
dobrze mozesz snuc swoje psychologiczne teorie i wlasciwie to masz racje, jednak nie mozesz zaprzeczyc ze wiekszosc facetow nie odmowi ladnej pannie ktora na dodatek ma zupelnie odmienna urode niz ich partnerka a jesli nawet odmowi to chociaz pomysli o tym i to tez jest prawda

Gość rozsadna
i nie za kazdym razem pomaga "pozytywne myslenie" gdyz dziewczyna pierwszym razem napewno nie spodziewala sie zdrady prawda?

Gość rozsadna
Tobie Grazka najwidoczniej wszystko sie uklada i dobrze, aczkolwiek w zyciu nie zawsze to sie sprawdza nawet jak bysmy bardzo chcieli i wierzyli to inni i tak moga zawiesc:/ i na tym polega zycie- ciagle ryzyko...ale wqarto bo zawsze jest szansa ze ta osoba okaze sie odpowiednia:)

Gość lkakdfmalfms
Nie chodzi o to czy wszyscy tylko z kim sa i w jakich zwiazkach tkwia. mam mnostwo znajmomych ktorzy zdradzali i nagle przestawiali jak poznali ta wlasciwa, nawet po dluzszym zwiazku. Zdradzaja ale tylko ta nie.odpowiednia. Przy wlasciwych przestawali - juz na zawsze. Taka prawda.

Gość lkakdfmalfms
i co wy za bzdury piszecie? ze to przez internet czy dostep do innych pierdol? jak szuka tzn ze czegos mu/jej brakuje! i nie dorabiajcie do tego zadnej filozofii. nie wazne czy jest K czy M.

Gość asedfghjyg
świat zwariował i nie mówicie że zdrada to rzadkość z 10 facetów 7 zdradza taka jest prawda

Gość asedfghjyg
ta i połowie brakuje - tylko uciechy i zabawy przestańcie pisać bzdury że to wina zdradzanych takie czasy

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
po raz kolejny ... Stań przed lustrem i głośno powiedz: jestem warta miłości, jestem warta szczęścia i uczciwości. Powiedz sobie głośno, że jesteś wartościowa i masz prawo do miłości i szczęścia. Powiedz to głośno do lustra! Bo jesteś.

Gość nie popadajmy w paranoję
jak można twierdzić ze wszyscy zdradzają :O ja nie zdradzam, mój facet też nie, wiem bo mam dostęp do wszystkiego, niczego nie ukrywa zresztą nie miał by nawet fizycznie możliwości no chyba że jak idzie wynieść śmieci ale wtedy miał by na to jakieś 2 minuty :P Takie głupie gadanie jak sąsiadowi ukradli samochód w Radomiu to tam sami złodzieje???? :O Zacznijmy od szacunku dla samych siebie ja kocham siebie i wiem że zasługuję na kochającego człowieka który będzie tak jak ja wierny :)) Pozdrawiam i życzę więcej wiary w siebie :))

Gość rozsadna
co za d"""" w ogole mogl powiedziec ze to wina zdradzanych? niekoniecznie choc rzeczywiscie mogloby tak byc. Wydaje mi sie ze czesciej jednak chodzi o podniesienie swojego poczucia wartosci abo zwyklej checi rozrywki. No ale nie oszukujmy sie, rzecza wiadoma jest ze wiekszy procent facetow zdradza i tak bylo zawsze.

Gość rozsadna
wiara w siebie swoja droga a ze pelno teraz pustoty i upadku moralow to tez swoja droga. a ja moze byc inaczej w kraju gdzie kroluje Doda? :D :D

Gość rozsadna
no i dziewczyno uwierz ze naprawde nie jest rzecza latwo odnalezc swoja druga polowe a to ze cie ktos zdradzil wcale nie musi byc twoja wina czasami po prostu potrzeba wiecej czasu ale warto czekac heh

Gość ona wawa
powiem ci tak ja nigdy nie trafilam na faceta ktory mnie zdradzal za to zawsze trafiam na tych co wyciagaja odemnie pieniadze , nie wiem jak to sie dzieje ale zawsze po skonczonym zawiazku to ja jestem stratna , koleznka mi powiedziala cos mondrego co teraz staram sie wcielic w zycie ,ze kazda z kobiet ma to na co sobie pozwoli a facet to istota ktora wyczuwa twoje slabosci i lapie mozmenty w ktorych widzi ,ze jestes bardziej toleranycjna a sa one dla niego wygodne !cala prawda on cie wykorzysta ,albo ty jego , na twoim miejscu olala bym go rowno , mysla o sobie i o swoich przyjemnosciach :)Jak zobaczy ,ze cie traci i poczuje ,ze nie jest taki wyjatkowy i jedyny od razu przyleci !:]bo jak widomo facet lubi zdobywac a jak zdobedzie ma w dupie najczesciej i szuka dalej wrazeń ,bo sie nudzi ZOLZY MAJA LEPIEJ taka jest prawda !!!!!!!

Gość nfdsdlkdsf
FACECI ZDRADZAJĄ TYLKO TE KOBIETY KTÓRE PRZYCIĄGAJĄ FACETÓW DUPĄ, JAK DZIEWCZYNA PRZYCIĄGNIE SWOJĄ OSOBOWIŚCIĄ TO TAKIEJ NIE ZDRADZI ZAINTERESOWANIE DUPĄ MIJA SZYBCIEJ BO DUP JEST WIELE, NATOMIAST INTERESUJACA DZIEWCZYNA NIE ZDAZA SIE CZESTO

Gość hehehheehehehhhe
wcześniej czy później- wszyscy

Gość Adamik55
Nie wszyscy faceci nie zdradzaja, ja bylem z kobieta kilka lat, i to ona mnie zdradzala, przez ten czas to same klutnie w domu, braku seksu (ale jeszcze uprawialismy, mimo tego ze ona miala kochanka), ale trzymalem sie tego ze moze zwiazek sie poprawy. Ja nie myslalem o zdrady bo kochalem, to nie, kazdy tego nie zrobi.

Gość podobno każdy zdradza po 3
latach :(