Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle sie czujeeeeeeee

pomóżcie co to moze byc????!!!!!!

Polecane posty

Strasznie dziwnie sie dzis czuje, rano spalam do 11, potem bylo ok, tylko bolala mnie glowa i troche zoladek, ale przeszlo i od 17 czuje sie gorzej, strasznie chcialo mi sie spac i chociaz nigdy nie psie w dzien spalam do 21, teraz wstalam nie chce mi sie spac ale czuje sie strasznie slaba i mam nogi jak z wati i kiedy sie obudzilam to czulam takie wewnetrzne drzenie??!! a teraz jest mi zimno kiedy tak siedze chociaz w odmu jest cieplo .... tp pewnie poczatki przeziebienia? Tzn. ja mam taka ze jak zasne w dzien to sie potem dziwnie czuje, taka wlasnie slaba, nogi jak z waty itd. czy to normalne?

moze na poczatek zmierz cisnienie ....pewnie masz za niskie i dlatego czujesz sie oslabiona Mysle ze kawa doraznie by to zmienila ale lepiej zalicz wizyte u lekarza

Gość skrytka
A zmierzyłas sobie temperaturę? Zajrzyj do gardła. Sama w domu jesteś? Bo opisujesz jakbyś miała zemdleć za chwilę. Ja właśnie piszę na inym topiku, że bardzo nie chce mi się iść do pracy jutro a nic mi nie jest żeby pójść do lekarza. Trzymaj się.

nie, zemdlec nie powinnam, tak jestem sama narzeczony w pracy :) co do cisnienia - ja zawsze mam dosc niskie wiec to moze od tego? temperatury nie mierzylam, nie mam termometru - wstyd ale jestesmy za granica od niedawna i jeszcze sie do konca nie urzadzilismy ;) a gardlo- fakt wczoraj wieczorem bolalo mnie troche wzielam jednalk tabletke do ssania i przeszlo tylko dziwi mnie ta sennosc - ja noigdy tyle nie spie! chociaz wczoraj polozylam sie o 2 w nocy tylko wlasnie dzis kiedy sie zdrzemnelam i wstalam tak jakos drzalam w srodku - nie wiem jak to opisac i mialam nogi jak z waty, teraz jest lepiej tylko troche mi zimno(?)

radze jednak spotkac sie z lekarzem.....nie chce wprowadzac Cie w blad lub w atak paniki ale podobne objawy kojarza mi sie z cukrzyca :O.........co do termometru to zaden wstyd :) Ktos koto sie urzadza nie mysli o takich g.... :)

a mi kabel usb -> dziekuje hmmm cukrzyca...tylko ja mam tak pierwszy raz wlasciwie, takie objawy. to znaczy zawsze czuje sie beznadziejne kiedy zdarzy mi sie usnac w ciagu dnia, to fakt ;) tylko ta dzisiejsza sennosc mnie naprawde dziwi a co do badan, 4 msc temu robilam badania krwi, proby watrobowe - bylo wszysko ok morfologia tez w porzadku ale cisnienie mam faktycznie dosc niskie od zawsze

Ciesze sie ze nic nie wykazaly :)....moze poprostu za duzo tego spania Ja sypiam zazwyczaj 5-6 godzin jesli dluzej to czuje sie jakbym wlasnie wrocil z pracy