Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viola878

DR PASTUCHA DR.KUNA ARTPLASTICA

Polecane posty

Gość gość
dr. Kuna mistrz swiata w swoim fachu 100% polecam!!!! jestem po podniesieniu! rewelacja!

Gość Vivien1214
Do Elessi, jeśli jeszcze tu zagladasz to bardzo proszę napisz czy poprawka u dr Pastuchy ci się udała , bo mnie to tez czeka:-( pozdrawiam vivi

Gość Vivien1214
Nie polecam , bo czasami dr operacje nie wychodza!!!

Gość gość
witam bardzo chcę zmniejszyć sobie nos - byłam na dwóch konsultacjach - w dwóch innych klinikach w szczecinie - są dwie diagnozy : - duzy nos trzeba łamać i operowac metodą otwartą - druga wersja nacięcia z boku operacja od wewnatrz - zmniejszenia po ok 2 mm - / czy po 2 mm to jest widoczny efekt / i zasadnicze pytanie : kto lepszy Kuna czy Dmytrzak ?????? operacja 24.10 - mam duży dylemat - moze ktoś pomoze ?

Gość gość
Dziewczyny proszę o pomoc chce powiększyć sobie biust ale nie wiem kogo wybrać czy dr pastuche czy Kune proszę o więcej opini,dziękuje i pozdrawiam .

Gość gość
jestem swiezo po operacji nosa u dr. Kuny rewelacja

Gość grachaa
dziewczyny nie polecam robic u Pastuchy jest drogi i wcale nie dobry ja robilam nos hmm nie jestem zadowolona a kolezanka piersi i masakra..

Gość gość
Ja w tej klinice robilam uszy,hmm jedno mam prawie przyszyte do glowy.brud okropny,ala chociaz panie mile.piersi robilam u dmytrzaka i sa super po pamietajcie ze piersi z czasem maleja i opadaja za to wygladaja naturalnie,teraz wiem zeby zrobic wieksze

Gość gość
Mogłabys napisać kto cię operował? Pozdrawiam

Gość gość
Dr.Dydymski,zaczelo krwawic, jechalam spowrotem 150km.do kliniki po to zeby pielegniarka nie lekarz zmienil opatrunek,powiedziala ze nie bedzie zagladac,wieczorem po powrocie do domu wyladowalam z powaznym krwotokiem na intensywnej i tam dowiedzialam sie ze mam krwiaka,

Gość gość
poczytaj sobie o dydymskim Niejedną osobę już skyrzywdził, mnie też oby was piekło pochłonęło!!!!!!oszuści przeklęci

Gość imka22
Właśnie jestem cztery dni po zabiegu powiększenia piersi w klinice artplastica w Szczecinie u cudownego doktora Kuny!!!! Zdecydowanie polecam i tą klinikę i tego lekarza....A wszystko wyglądała tak... Zaprowadzono mnie do sali, gdzie położyłam się na łóżeczku pod cieplutką kołderką. Czekałam na swoją kolej bo przede mną były jeszcze dwie dziewczyny. Przyszedł pan anestezjolog (nie pamiętam nazwiska)-również miły, powiedział jak to wszystko będzie wyglądać i spytał...czy chcę otrzymać tabletkę "głupi jaś", aby się nie denerwować. Odpowiedź: TAK!!!! Dostałam tabletkę...no i smacznie zasnęłam. Ktoś mnie budzi...myślę sobie czas na mnie...a tu niespodzianka, jestem już PO zabiegu.. mam przepiękne wymarzone CYCUNIE!!!! CO czułam...wielką radość...Czy bolało??? byłam na prochach przeciwbólowych więc nie bolało, ale jednak coś się czuło...jakby ktoś swoim dużym zadem siedział na twojej klatce piersiowej...ale proszę się nie przerażać drogie Panie...było to do wytrzymania... Ważne: 1. Nie wolno być chorym przed zabiegiem!!! 2. Trzeba być szczerym w rozmowie z lekarzem...tzn. mówić o przeżytych chorobach jak na spowiedzi 3. Po zabiegu nie dopuścić do czucia bólu, bo po co...obliczyć sobie co ile możesz brać tabletki przeciwbólowe....dopytywać pielęgniarkę kiedy będziesz mogła wziąć następną tabletkę przeciwbólową. No na tym kończę...trochę się rozpisałam... Wniosek: myślę że poród naturalny czy cesarka są gorsze- bardziej boli... Pozdrawiam wszystkie cycuchy

Gość ksiądz polityk KLER 666
Psychiatrzy to głupcy z wykształceniem wyższym!

Gość imka22
Eeee, tu tematem są chirurdzy plastyczni a nie psychiatrzy.... Pomyłeczka...

Gość gość
Dr n. med. Tomasz Dydymski i http://www.artplastica.pl/ Zdecydowanie polecam!! Co do doktora Pastuchy no cóż... z czasem wiele się zmienia i to nie zawsze na korzyść...

Gość tatiana2015
Witam, wlasnie jestem na etapie czytania opini pacjentek ktore sobie powiekszaly piersi w Szczecinie... Ciagle sie zastanawiam gdzie najlepiej wybrac sie na konsultacje? Nie ukrywam,ze do DR. Kuny wybiore sie w pierwszej kolejnosci, pozniej DR.Dymytrzak.... Czy mozecie kogos jeszcze polecic? Moze moglaby ktoras z Was wyslac mi zdjecie przed i po,ale prosilabym kobietki ktore powiekszaly juz swoj spory biust... Ja mam 80d, jednak chciałabym powiekszyc by miec jeszcze raz taki . Pozdrawiam i czekam na odp,opinie,porady tatiana66@wp.pl

Gość 80DD
Witaj tatoana2015 kilka tygodni temu miałam podobne dylematy... szukałam odpowiedniego lekarza w Szczecinie. Z polecenia koleżanki trafiłam do medikliniki do doktora Piotrowiaka. Byłam też u dwóch innych chirurgów plastyków w Szczecinie ale oni chcieli powiększyć moje piersi o jakieś żałosne 1,5 rozmiaru.... natomiast Piotrowiak najpierw dokładnie wysłuchał mnie i nie odmówił mi implantów 400 ml. Jestem już po zabiegu i mój biust jest dokładnie taki jak chciałam. Poprostu duży :-D

Gość KasiaNO
Ja robiłam 3 tygodnie temu piersi i powieki w medimel u dr. Ostrowskiej-clark. Jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Witam .Mialam miec robione piersi.Jest to moje marzenie od lat.Ale przed zabiegiem sie rozchorowalam(zapalenie oskrzeli).Dr ktory mnie mial operowac powiedzial ze to nie pzrzeszkadza w operacji.Pozatym duzo czytalam w internecie i wiem ze po 40 r zycia do piersi potrzebna jest tez mamografia i rtg klatki piersiowej.A lekarz powiedzial ze nie musze miec tych badan.Jestem zdruzgotana ze musialam odmowic zabieg a lekarz byl bardzo nie zadowolony.Trzeba byc zdrowym do takiej operacji i mysle ze slusznie postapilam.To jest naprawde dziwne ze lekarze patrza na kase a nie na pacjenta

Gość alaa34
Uważam, że zrobiłaś najlepiej jak mogłaś! Ja też byłam chora miałam zapalenie gardła. Początek infekcji zauważył mój chirurg i od razu przełożył moją operację o 4 tygodnie... Zastanów się raczej czy nie zmienić lekarza którego opisałaś. Pozdrawiam :-)

Gość POLECAMMMMM
POLECAM DR.KUNE calym sercem ... jestem 4 dni po powiekszeniu piersi CUDO bólu niemalze zadnego taki znosny biore 2 apapy i przechodzi i co odpoczywac i czekac az sie wszystko ladnie zagoi i beda jeszcze piekniejsze... ten chirurg ma rużdzke zamiast skalpela !!! cale zycie borykalam sie z moim malym biustem (a raczej jego brakiem) personel SUPER!! czulam sie jak w domu i wydawalo mi sie jakbym rozmawiala z przykaciolkami a nie personelem ... robilam piersi w Katowicach u dr.Kuny a jestem z Rzeszowa lecz od razu po operacji bardziej utwierdzilam sie w przekonaniu ze BYLO WARTO!! no normalnie -brak slow aby to opisac zerszta zabraklo by miejsca aby wyrazic slowami co czuje :)))) do kazdego pacjenta podchodzi indywidualnie i odpowiada wyczerpujaco na wszystkie odpowiedzi .. bardzooo ciepły czlowiek ..teraz mam implanty pasujace do mojej budowy anatomicznej i figury ... mogla bym pisac bez konca jestem taka szczesliwa !! no polecam polecam i jeszcze raz POLECAM !! :) <3

Gość gość
Piersi zrobione, to teraz kup sobie słownik ortograficzny ;)

Gość gość
Mogłabyś się podpisywać "recepcja"

Gość Agussiaa
Ja też ostatnio miałam robione piersi u dr. Kuny . Także go polecam ;) Nie bać się dziewczyny, szkoda życia na kompleksy :)

Gość Daisy8888
Dziewczyny u dr Kuny jaka długa blizna?

Gość gość
Mam do sprzedania voucher do kliniki chirurgii plastycznej "Artplastica". Wartość vouchera to 200 zł, sprzedam za 20 zł. Ważny do 30 czerwca br. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o odzew. Preferowana przeze mnie forma to wystawienie na allegro.

Gość IrenaWiola
Witam! Właśnie opuściłam klinikę DR.Pastuchy i jestem szczęśliwa jak nigdy wcześniej.Zrobiłam sobie plastykę piersi (podniesienie i zmniejszenie otoczek) z czego jestem bardzo dumna i nie żałuję decyzji. Czuję się teraz jak" prawdziwa kobieta" z normalnymi piersiami.

Gość gość
Robiłam piersi u Dydymskiego . Wyszedł koszmar. Przyleciałam na operację z Anglii. Jestem zrozpaczona!!!

Gość gość
Nie przejmuj się Twoje piersi mogą być super atutem dala Ciebie

Gość gość
Dydymski - zdecydowanie odradzam.