Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

zrobmy cos....

Polecane posty

najlepiej cos fajnego, nie wiem sama jeszcze .... nie chce mi sie jeszcze spac i nie wiem co ze soba zrobic

Gość poklaszczmy

podobno jest jakies takie cos, co mozna sciagnac i kotek, albo piesek chodzi po ekranie, wchodzi do ikonek..zna ktos nazwe tego czegos

Myslalam,ze zaraz wystrzelisz jakims japonskim, nie wiem czemu ale tak mi sie skojarzylo :P

ja znam tylko "kocham cie" w kontonskim i mandarynskim :P

niemiecki...o zgrozo! 9 lat..sie meczylam...jak tylko slysze, to mi cisnienie skacze ;)

mnie tez jezyk ten napawa nieopisana wrecz odraza...3 lata a ja tylko dracula ervacht um mitternucht die kuhe macht mue and produziert milch ich liebe dich :)

dobre :D Ja mam teraz w toku hiszpanski (juz ksiazeczki kupione) i rosyjski

Ja zaczelam rok temu i przerwalam (brak czasu i checi), ale teraz sie zabieram za siebie pozadnie. Co do rosyjskiego...ta cyrylica cala...a brrr

Bardzo przyjemny jezyk. Jak moj Tatus mawial,wroga jezyk trza znac ;D

nie moge zasnac, a poza tym mezus przyszedl i pyka w swoja super nowa przefajna gierke. Jakbym polozyla sie spac, to te jego stukanie myszki wyprowadziloby mnie z rownowagi...wiec siedze sobie cicho, poczakam az sie nagra (w moim mniemaniu) i przepuszcze atak :P, bo ja jutro do pracy :D

uuuuu znam ten bol, w co gra...moj chlopak w halo 3 i juz mi sie slabo robi...musze cie jednak zasmuciec, ma ja juz 3-ci dzien i jeszcze sie nie nagral

u mnie jeszcze wczesnie .... dopiero 9, choc jakos zmeczona sie dzis dziwnie czuje

Moj ma jakiegos nowego Hitmana, i wiem,ze nie nagra przez jakis nastepny miesiac, ale ja ide do pracy jutro, wiec niestety musi to uszanowac, tymabardziej, ze mam jutro rozmawiac z szefem o dwoch tygodniach wolnego, w czasie swiat, akurat w czasie kiedy bedzie mnie potrzebowal :P, ale co tam, swiat sie nie zawali jak sobie zrobie urlop. Pracownik wypoczety=wydajny pracownik :P A na ta gierke to on juz polowal jakies 4 dni :P i nawijal tylko o niej :D Oho....na razie uslyszalalm w odpowiedzi, kategoryczne nie :P