Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

zrobmy cos....

Polecane posty

ale to gra w sypialni czy nie zasniesz bez niego? bo moj gra do rana a ja w najlepsze z Kota chrapie i przewracam sie na drugi bok

Problem w tym,ze my mamy tylko jeden pokoj . Wiec mnie to stukanie myszki doprowadzado szalu..ale jak juz zasne, to moglby nawet walic kijem golfowym i by mnie nie obudzil

A ogolnie to jestem bardzo zadowolona jak mam caaaaaale lozko tylko dla siebie :D

uuuuuuu...rozumiem twoj bol w taki razie... ja sie zamykam ( a raczej my sie zamykamy z Franca) i spie bez problemow, a on moze w tym swoim "burdelu" grac i grac .... czasem kretyn spac sie kladzie o 5 rano ...

czy ktos jeszcze zostal w poslce ;) jak tam w uk? czasem mysle, ze moze warto sie tam przeprowadzic

Swinkowa to i tak dobrze...moj sie potrafi wogole nie klasc...albo kladzie sie kiedy ja wstaje juz i ide do pracy..i jak wracam z pracy to dalej spi :P

Swinkowa jest o tyle dobrze,ze mam w miare blisko do polski, zawsze jak mi smutno moge sobie wsiasc w samolot, kilka h i juz jestem Swinkowa...ja uciekam...gra mu sie zawiesila i sie starsznie wkurzyl ze nie zrobil save.. :D hehe... Milo sie rozmawialo i "dozobaczenia", trzymaj sie 🌻

Swinkowa jestes? Mi necisko wczoraj wstretne padlo :/

Cześć! Jestem nowa na tym topiku. Trochę tutaj posiedzę bo pracuję na kompie (zaległości z pracy) a jedną nogą wolę być w jakimś miłym miejscy, jak tu. Wiecie co, właśnie odkryłam że whisky po zmieszaniu z pepsi (pewie to profanacja ale nie szkodzi) da się jednak wypić.

(jeszcze by mi cygaretka pasowała ale ja nie palę ;P)

Zapraszamy Whisky...toz to jest blee... ja bez coli nigdy nie wypije, nawet sam zapach mnie odrzuca..ale dobry koniaczek to inna sprawa :P

no dobra, jeszcze podrzucę do góry topik i spadam się kąpać za godzinę pewnie tutaj jeszcze zajrzę papapapagwózdek... a nie, to nie to

och... o mało co nie odwróciłam się tyłem do nadchodzącej osoby, wychodząc cześć :) no ja się do tej whisky przekonuję bo miałam chęć na jakiegoś drinka w przyjemny wieczór, przy dobrym filmie, a teraz jazzie

Chcialam cos sprostowac...raz w zyciu pilam whisky, ktora mi smakowala! :P Ale byla robiona wg.starej receptury i na zamowienie :P

wooow... to musiało być coś... a kto to robił? (ja popijam Jacka Danielsa, ma dosyć przyjazny smak, jak na whisky, i pięknie pachnie (zwłaszcza od mężczyzny))

Na drina to dobre malibu z mlekiem i moj ukochany Baileys :D

Nie mam pojecia kto...ale jakis szkot :P. Kolega mi mowil,ze dostal z pracy taka whisky na jakas rocznice, dal mi kapke :D

mmmmmmmm... Baileys... absolutnie się zgadzammmmmmm a malibu z mlekiem nie piłam, ale rozumiem że warto spróbować

Hellishbloodystorm hej :D Swinkowa sie ucieszy, dzieki

śpiewamy wszyscy :D kosulka s kotem :D kosulka s kotem kosulka s kotem :D