Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 damian83

prosze szczerze doradzcie..

Polecane posty

Go艣膰 damian83
ps. juz ja trafilo to ze pousuwalem zdjecia wspolne z naszej klasiory i komenty i juz miala waty o to ze taki szybki jestem...ze mnie nie poznaje nie wiem dla mnie wydawalo mi sie to dobre rozwiazanie, nie bede wspominal i tak dalej... czuje ze ona potrzebuje czasu by wogole pogadac spokojnie i bez emocji o wszystko widzi w zlych barwach, a emocje ma tylko zle :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰
Wcale z nia nie gadaj narazie. Je艣li zachowuje sie w ten spos贸b to... pozatym nie musisz jej m贸wic co sie u ciebie dzieje anie t艂umaczyc ze swojego zachowania-teraz masz wlasne zycie w kt贸rym jej nie ma .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damian83
ehhh ciezko mi z tym..rozumiem co do mnie mowicie (piszecie), rozumiem nie nie pisze do niej nie puszczam dynkow itd.. rozmawialem z jej mama..bardzo fajna kobieta, powiedziala mi to samo ze ona czuje sie przytloczona, zobowiazana bo to skorpion, musi miec wybor i robi to co chce i czuje.. ehhh pisala dzis cos tkiedy chce ten aparat, to znow weszlismy na to co bylo itd..powiedziala ze juz widzi ze sie zmieniam, ze gdzies tam wychodze to pewnie z jakas dupa itd...ze jak zrywala mowilem jej ze bede pisal, ze chce by ona pisala, ze bedziemy przyjaciolmi a teraz ja robie inaczej... ale nie wiem czy przez to ze teraz tak zobaczy mnie nie zabije do konca tego mojego uczucia..? nie wiem.. moze ta szkola bedzie szansa na ponowne zblizenie? cholernie mi zalezy, tylko zeby uczucie u niej sie zachowalo i wytrwalo ten czas..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ods
ods

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jedna kobitka heh
a mi to sie wydaje jakies dziecinne to ca艂e wasze zachowanie i te gierki, cos czuje ze sie kochacie i troche szarpiecie, taka walka sil, kto kogo na czyj膮 stron臋 przeci膮gnie, w mi艂osci takich gierek nie ma:) pogadajcie w cztery oczy o co wam chodzi tak naprawde czas czasami pomaga, a czasami oddala, sam zdecyduj czy warto ryzykowac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damian83
bylem na rozmowie kwalifikacyjnej... wiedziala o niej i napisala mi ze 3ma kciuki, ale zebym jej odpisal na gg a nie kom.. nie wiem czy wogole nie odpisywac czy napisac wieczorem tylko ze poszlo niezle, zobaczymy a moze rozwijac wiadomosc? :( ciagle o Niej mysle ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odswiezam
odswiezam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damian83
Wyka艅czam si臋 powoli..NIE NIE PISZE TEGO CELOWO BY CIE ZDENERWOWAC CZY WKURZYC LUB OBRAZIC.. Pisze to by zaczynam MYSLEC ze chyba nigdy mnie nie kocha艂a艣..badz nie umia艂a艣..bo je艣li bys prawdziwie kochala to bys powiedziala to co mi m贸wi艂a艣 pare razy kiedy ja w膮tpi艂em..: chcesz tak latwo zrezygnowac? Chcesz to wszystko przekre艣li膰 i si臋 poddac???! TO POWIEDZ MI, CO TY WLASNIE ZROBIAL PRZEZ TE OSTATNIE DNI OD NIEDZIELI DO PIATKU? Tak podda艂a艣 si臋! Cholernie latwo si臋 podda艂a艣.. ;((((( nawet nie porozmawiali艣my szczerze tylko podj臋艂a艣 decyzje ;( JA ROZUMIEM ZE CIE PRZYTLOCZYLEM SWA NADOPIEKUNCZOSCIA, ZE ZANIEDBALAS ZNAJOMYCH ale to zawsze mo偶na naprawic..naprawic mo偶na wszystko.. Wiesz co jest dziecinne? ToTwoje gadanie o zdj臋ciu, ktorego nie mialem od Ciebie na biurku, o tym ze mam zdjecia fotografii z jakimis obcymi kobietami, o kole偶ankach jakby to BY艁A MIARA MOJEJ MILOSCI DO CIEBIE, TO ZE JE艢LI TAK ROBIE TO CIE NIE KOCHAM ALBO NIE MYSLE O TOBIE.. jak nie mia艂em zdj臋cia Ciebie to moglas mi zrobic prezent ale nie…NAJLEPIEJ JEST TYLKO OBWINIAC I NIE WYBACZAC… BO WLASNIE NIE UMIESZ WYBACZAC… Tak zrani艂em Cie pare lub kilkana艣cie ale nigdy nie celowo, cz臋sto w nerwach, w nie dobraniu slow albo powiedzeniu tego co jezyk przyniesie podczas zdenerwowania… ZAUWAZ NIE KA呕DY JEST TAKI SAM!! WIEM ZE TY KAZDE SLOWO PRZEMYSLISZ ZANIM POWIESZ ALE JA TAK NIE UMIALEM.. ZALUJE TEGO CHOLERNIE BO MYSLE NON STOP O TOBIE JAK O MOJEJ MILOSCI, CHOLERNEJ Z KT脫RA CHCIALEM ZAPLANOWAC PRZYSZLOSC A TY CO? Tak latwo si臋 wycofa艂a艣…WIEM ILE CIE KOSZTUJE TO WSZYSTKO ALE CHCIALEM BY膯 CZESCIA CIEBIE A JAK CHCIALAS MIE膯 ODPOCZYNEK WYSTARCZYLO SIASC I POWIEDZIEC NA SPOKOJNIE: DAMIAN MUSZE TROSZKE SI臉 UZALEZNIC, WIEM CHCESZ DOBRZE ALE POTRZEBUJE TO SAMA ZROBIC..bym zrozumial..ciezko ale dalbym Ci ta potrzebe samorealizacji.. Pewnie musisz opiekowac si臋 mama, napisac prace licenc ale czy JA AZ TAK BARDZO BYM CI W TYM PRZESZKODZIL? JU呕 WIEM I ROZUMIEM ZE POTRZEBOWALAS ODDECHU I SAMODZIELNOSCI, ALE NIE ROZUMIEM TEGO ZE MNIE ODTRACILAS ;((( I ZNOW PLACZE PRZEZ CIEBIE..TAK TY PRZEZE MNIE TEZ PRZEPUSCILAS WIELE LEZ ALE JA ZAWSZE STARALEM CI SI臉 JE WYNAGRODZIC A TY MNIE OD RAZU ODRZUCILAS… Tak stara艂em si臋 by膰 dla Ciebie oparciem i przyjacielem i kochaj膮cym ch艂opakiem a ty co? TERAZ PRAGNIESZ MEJ PRZYJAZNI A JA B臉D臉 CIEPRIAL BO CIE KOCHAM NADAL ;((( NIE ROZUMIEM CIEBIE TERAZ MARTO NIE ROZUMIEM I JU呕 NIE DAJE RADY BO MI SI臉 WALI CALY TW脫J OBRAZ, OBRAZ KT脫RY KOCHALEM CHOLERNIE TAK CHOLERNIE ZE BY艁EM GLUPI I NIE MOWILEM O TYM CO MNIE BOLI DOBRZE MOW ZE JESTEM SAMOLUBEM ALE JA WIDZE BLEDY SWOJE KT脫RE CI UCZYNILEM I CHOLENIE MI ZLE Z TYM ALE TY NIE WIDZISZ TEGO CO BY艁O ZLE Z TWOJEJ STRONY ;((( PISZESZ MI ZE JU呕 CHODZE SI臉 UMAWAC, JAKBYS BY艁A ZAZDROSNA I ZLA, ALE TO TY TO SKONCZYLAS NIE JA… NIE WIESZ Z KIM CHODZE SI臉 UMAWAC A JUZ MOWISZ ZE WIDAC JAK CIE KOCHALEM… WIDZISZ JA CIE NADAL KOCHAM I CHCE BY膯 Z TOBA, ALE TO TY PODJELAS TAKA DECYZJE O KTOREJ TYLE MI MOWIAS RAZY ZE SI臉 PODDAJA FACECI TO TY SI臉 PODDALAS, OSOBA KT脫RA TAK PODZIWIALEM KT脫RA ZAWSZE WLACZYLA…. DOBRZE WKURWIAJ SI臉 MO呕E I TERAZ ALE WLASNIE TY NIE ODCZYTUJESZ TEGO SERCEM TYLKO NERWAMI I skorpionskim charakterem kt贸ry czasem zle Ci podpowiada GDYBYS MNIE KEIDYKOLWIEK PRAWDZIWIE KOCHALA TO BYS DALA NAM SZANSE I DOMYSLILA SI臉 O CZYM PISZE I CCHE PRZEKAZAC CHCE TO POWIEDZIEC ZE PRZEZ TO ZE TAK SKONCZYLAS ZE MNA POWOLI ZACZYNAM WATPIC JAKA JA OSOBE KOCHALEM I NIE ZWALAJ A MNIE WSZYSTKIEGO BO TO CO SI臉 U CIEBIE DZIEJE JEST CZESCIA CIEBIE I DZIALALO NA NASZ ZWIAZEK!! TO TO W DUZEJ MIERZE ZACZELO TEZ TO ROZWALAC.. A TY CO? WYCOFALAS SI臉 ;(((( NIE MOG臉 DLUZEJ MIE膯 NADZIEJE, MUSZE CIE NIE WIDZIEC I NIE SLYSZEC BY SOBIE PORADZIC, SKORO NIE CHCESZ BY膯 ZE MNA TAK NAPISZE TO – GLUPIO POSTEPUJESZ, NIE NIE JESTES GLUPIA ALE TWOJE POSTEPOWANIE! BO NIE ODTRACA SI臉 KOGOS KTO TAK SI臉 STARA A ZE CZASEM JEST NIEDOSKONALY.. TO SI臉 WYBACZA BO W MILOSCI WLASNIE TO JEST NAJCENNIEJSZE ILE RAZY MI WYPOMINALAS KOLEZANKI, ZDJECIA A TO TYLKO BY艁O TYM ZE WIDZISZ SIEBIE JAKO OSOBE POMINIETA A TAK NIGDY NIE BY艁O… TO TY BYLAS NAJWAZNIEJSZA!! TY ALE NIE WIERZYSZ W TO, WIEM NIE WIERZYSZ MI I NIE WIERZYLAS… WIESZ CO MNIE BOLI – ZE ZASLUGUJESZ NA SZCZESCIE ALE TO JAK SI臉 ZACHOWUJESZ I POSTEPUJESZ NIGDY CIE DO NIEGO NIE DOPROWADZI…;( CHCIALEM DOBRZE, NIE CHCIALAS TEGO – TO TY WYBRALAS A JA GLUPI DALEJ CIE KOCHAM… NIE WYTRZYMUJE WYBACZ Tw贸j do nie dawna przyjaciel i chlopak;( Od tej pory masz ju偶 sw贸j spokoj ducha, spokoj ode mnie, spokoj od mojej mi艂o艣ci i wad  A tak pragn膮艂em marzyc z toba ;((( NIE NIE MYSLEC ZE JU呕 DO KONCA RAZEM BO ZYCIE JEST ROZNE ALE MARZYC CHOLRNIE MI SI臉 TO PODOBALO Byli艣my razem 605165 sekund tego naszego zycia.. Postanawiam dzis ze ju偶 nie b臋d臋 p艂aka艂 za Toba, koniec..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damian83
to jej w tym tyg napisze..nie wytrzymuje tego dluzej koniec z mysleniem i nadzieja..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 viola_2
chyba ja przyzwyczailes do pewnego komfortu i teraz czepia sie drobnostek.. bo tak naprawde nie ma sie do czego przyczepic/ absolutnie, to nie tragedia. musisz z nia porozmawiac bo cos z nia nie tak- bez obrazy oczywiscie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damian83
chyba tak bo chcialem jej pomagac, poswiecalem siebie z milosci..nie wiem narazie sie nie odzywam niech oddechnie troche..a moze teraz jej dac ten list i dopiero dac czas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damian83
ehh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 __bliska__
wow swietny list, Damianie, powinna go przeczyta膰, nie wiem czy teraz czy za jakis czas, ale powinna... ten list zawiera wszystko, co chcesz jej powiedzie膰 i co czujesz, dlatego jest dobry, a poza tym rozmowa ma to do siebie, 偶e cz臋sto reaguje si臋 w emocjach na niewa偶ne w膮tki i k艂贸tnia czy pow贸d do nast臋pnych niesnasek gotowy...w rezultacie nie m贸wi si臋 tego, co si臋 chce i powinno powiedzie膰, tylko reaguje na zarzuty, broni itd. z tego, co piszesz, to zagaduje ci臋 ca艂y czas, usi艂uje nawi膮za膰 kontakt...moim zdaniem zosta艅 g艂uchy...偶adnych opis贸w na gg, zadnych smss贸w, rozm贸w...owiniene艣 jej powiedzie膰, jak ju偶 ci臋 dopadnie, 偶e czekasz na ni膮, bo j膮 kochasz, nie wiesz jak d艂ugo, na razie czekasz, ale nie bedziesz jej przyjacielem, bo nie ( 偶adnego usprawiedliwiania si臋)...偶e jak bedzie chcia艂a wr贸ci膰, to dobrze, przyjmiesz j膮 z otwartymi ramionami, ale jesli nie, to juz nic od niej nie chcesz, nawet m贸wic jej jak ci posz艂a rozmowa kwalifikacyjna...koniec to koniec ona widz臋, ma tak膮 taktyk臋, 偶e pr贸buje zagadywa膰 na tematy oboj臋tne albo robi ci wyrzuty, 偶e zapominasz tak szybko o niej, 偶e co innego m贸wi艂e艣, a co innego robisz....ale nie podejmuj tematu, nie usprawiedliwiaj si臋, nie t艂umacz...nic, 偶adna odpowied藕 nie bedzie dla niej zadowalaj膮ca...poza tym ona przeciez zerwa艂a, m臋czy艂e艣 j膮 i nawet jej mama ci to powiedzia艂a...ten brak kontaktu jest na jej zyczenie, ale tez po to, by ona przemy艣la艂a sytuacj臋, a nie po to, by ma艂a okazj臋 na wypominki i 偶ale, po kt贸rych bedzie ci jeszcze gorzej... o ile jeszcze chcesz z ni膮 by膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damian83
bylem dzis u Niej...bylem odebrac aparat od jej mamy..marty nie bylo, byla u dentysty z jej mama pogadalem co u mnie, co u Niej i tak zlecialo 30 min az ona wrocila.. chcialem jechac zanim przyszla, nie chcialem sie z nia widziec jak mi kazaliscie ale jej mama powiedziala ze tak bedzie lepiej skoro tyle bylem ze przed wyjsciem jej pojade.. wiem wiem zle zrobilem.. ucieszyla sie na moj widok.. pytala co u mnie, jak sie czuje..mowie ze zle, zeby sie nie pytala i nie mowila losiu bo jest mi ciezko.. pytala czemu nie pisze, czemu sie nie odzywam, ze ona 1 pisze i ze nie chce zeby tak bylo powiedzialem ze chciala spokoju to wlasnie jej go daje..on ci podpowie czy zatesknisz za mna czy nie... ona na to ze moze i tak ale moze i nie, ze jak nie bede sie odzywal to moze to zle bedzie wrozylo.. powiedzialem ze musze jechac, ze napisalem jej list ten do gory ale nie wiem czy jej dac..postanowilem ze nie mam dac jej sygnal jak dojade ale odczekam chwile jeszcze.. wiem zle zrobilem..dopisze jej w tym liscie to ze nie bede sie odzywal pierwszy, ze albo wybierze milosc albo nie bedzie miedzy nami nic, nawet przyjazni.. napisze to ze to jak cierpie i te kwiaty swiadcza o tym ze mi zalezy, teraz ty musisz siebie i mnie przekonac ze rowniez... pieknie dzis wygladala... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ods
odswiezam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhh767
...........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damian83
halooo??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onagfhgf
jest glupia i tyle..sorry za szczerosc :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damian83
wczoraj wieczorem wyslalem jej ten list.. odpisala dzis: "nie wiem, czy dajesz celowo takie opisy..czy po prostu jestes taki podjarany..przeczyta艂am list za jakis czas pewnie cos odp.." a odnosnie opisu to mialem ze kumpel wrocil z daleka, rok zesmy sie nie widzieli i napial na gg wiec dalem: "ktoz to sie odezwal :D | out :)" a ona z pewnoscia pomyslala ze ktoras z moich bylych do mnie napsiala... na naszej klasie rowniez wykasowala nasze zdjecia..ja to zrobilem juz dzien po, ona nie wiem kiedy ale jednak wykasowala... nie wytrzymam tak dlugo..w niedziele wale wszystko i pytam sie: mam miec nadzieje czy ostatni raz mnie widzisz.. czy tego nie robic i czekac..?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olasia
jestem z toba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaaaa
az sie poplakalam jak to przeczytalam, wiem ze kochasz i Cie to boli, ale wierze ze ONa tez kocha na 100

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damian83
a ja zaczynam watpic ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dexus
zapomnij..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurde jaki piekny szczery
list :( ..a ta marta to jeszcze dzieciok. nie czula i bezsensu znajdziesz inna madrzejsza :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lllllkkkkkkkk
Sorry ale dziewczyna ktora kocha tak sie nie zachowuje!!! Jedyne co mozesz zrobic to czeka膰, dotrzymaj tego, co napisale艣 w liscie. Po prostu zacznij zyc tak jakby jej nie bylo. To jedyny sposob zeby zrozumiala co stracila:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 S.A.F
I zasada nie slychaj tego co mowia i radza kobiety!!! II zasada nie badz cipkiem(zbyt milym facetem III zasada facet to musi byc gosc jesli chcesz pogadac to na GG 4373217

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damian83
mam w poniedzialek urodziny...nie wiem co zrobic jak bedzie chciala sie spotkac albo wpasc.. wogole zastanawiam sie czy nie wymusic na niej odpowiedzi co z nami..powiedziec ze ja juz mam dosc, ledwo sie 3mam i w koncu co - dajemy sobie szanse czy nara.. na dzis mialem bilety do kina ale nie chce mi sie isc wiec chcialem jej i jej siostrze odstapic a ona - marta mi napisala ze dzieki ale nie ida.. pozniej sama napisala ze idzie z kolezanka jednak bo ja zaprosila i moze sie spotamy na sali.. korcilo mnie zapytac sie czy by nie poszla jednak ze mna ale nie nie zapytalem.. mam powoli dosc :/

Udost臋pnij ten post

Jaki pi臋kny list a偶 sie urycza艂am. a le ona g艂upia jeszcze po偶a艂uje swojej decyzji.

Udost臋pnij ten post

Wygl膮da mi na to 偶e ona ju偶 chyba powolo zapomina o tobie. Ja wola艂a bym i艣膰 ztob膮 je艣li by mi zale偶a艂o. Chyba 偶e ona cie sprawdza na ile moze sobie pozwoli膰. A ty i tak b臋dziesz jej i b臋dziesz j膮 kocha艂. Mam pytanie ile maz i ile ona ma lat?

Udost臋pnij ten post