Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałeSerduszko

gdy się kocha?

Polecane posty

witam męczy mnie jedna sprawa jak myślicie kiedy się kogoś kocha to czy nie powinno się np osobno spędzac czasu np na dyskotekach,imprezach?pic alkoholu osobno? uważacie że lepiej nie kusic losu do zdrady? czy jak naprawdę się kocha to się nie myśli o zdradzie? czy jeśli idąc na imprezie bez pertnera myśli się o zdradzie, o innych potencjalnych partnerach to znaczy że nam nie zależy na obcenym partnerze?

Gość jeżeli już to
zależy zależy , bo warto jest mieć kogoś pod ręką ale... wyszaleć kiedyś też się trzeba więc wal śmiało dawać dvpy na dyskotece przygodnym palantom :P

serduszko...jezeli naprawde ktos kocha nie mysli o zdradzie..owszem wspolne spedzanie czasu jest swietne ale nie wolno zapamietac ze mimo iz macie siebie macie tez swoje zycie, swoich znajomych, swoje zainteresowania..... jezeli naprawde kocha nie mysli o zdradzie, ja bardzo kocham i chociaz obecnie nie jestem z nim bo wszystko sie komplikuje , on za granica, ja jestem lojalna wobec niego, nie mysle zeby zdradzic....fakt facetow sie kilku przystojnych kreci wokol mnie, ale mnie to nie podpuszcza do zdrady czy zainteresowania nimi w jakims innym kierunku niz kolezenstwo.....ja kocham jego i chce z nim byc, nie z jakims innym.....dlatego warto byc uczciwym, nie tylko dla niego ale tez samego siebie...

Gość jeżeli już to
ja też facetom daje dupy bo kobiety mnie jakoś odpychają;] wyszalec się kiedys trzeba,ja kocham wielkie pały w mojej owłosionej dupie;]

kochając kogoś nie myśli się o zdradzie. nie trzeba całego czasu spędzać razem, wiadomo że każdy ma swoje upodobania, ale wychodząc osobno nie myśli się o tym żeby zdradzić. żeby napić się alkoholu też nie trzeba trzymać ukochanego za rękę ;)

dokladnie...pomysl na przykladzie twoich rodzicow....oni tyle lat razem i nie mysla o zdradzie gdy wychodza do pracy....czy zakupy.... jak sie kocha to nie ma takich mysli...bynajmniej u mnie:) i choc obecnie nie jestem z chlopakiem to mam nadzieje ze bedziemy razem jeszcze i dlatego ne chce teraz miec innego na zamiane czy poprawienia humoru..mysle ze nie warto, a jesli okaze sie ...czas pokaze co bedzie