Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca wózeczka

pytanie o wózek

Polecane posty

witam proszę mamy o pomoc, poszukuję lekkiej spacerówki, obecnie używam graco quatro, ale chciałabym coś mniejszego. oczywiście niektóre rozwiązania graco mi odpowiadają w 100% jak np. opuszczany kosz na zakupy, do którego mam dostęp nawet jak dzidzia smacznie śpi, no i oczywiście ruchoma budka, rewelacyjne rozwiązanie, chroni przed wiatrem i przed rażącym słońcem, no i właśnie z tej budki najtrudniej mi zrezygnować. zastanawiałam się nad graco vivo, który jest mniejszy od quatro, ale nie wiem czy lżejszy, a na mniejszej wadze wózka mi zależy. czy znacie jakieś wózki, które mogłyby "przejąć panowanie" ;) po graco quatro? z góry dziękuję za pomoc.

Gość pysiaszczek
ja mam baby design rider i jestem z niej na maxa zadowolona :) eczesniej miałam bebe confort- tandeta i polskiej firmy- tez główno. zaraz Ci podeśle link

dziękuję pysiaczku :) i czekam, może jeszcze jakaś mama coś doradzi...

pysiaczku już sobie znalazłam Twój wózek na stronie babydesign i mam pytanie - czy miałaś takie sytuacje, gdy musiałaś prowadzić wózek jedną ręką? jak się wtedy zachowywał? mam dwójkę dzieci i czasami, choćby przy przechodzeniu przez jezdnię muszę jedną ręką prowadzić wózek, a drugą trzymać za rączkę starszego dziecka.

pysiaczku już sobie znalazłam Twój wózek na stronie babydesign i mam pytanie - czy miałaś takie sytuacje, gdy musiałaś prowadzić wózek jedną ręką? jak się wtedy zachowywał? mam dwójkę dzieci i czasami, choćby przy przechodzeniu przez jezdnię muszę jedną ręką prowadzić wózek, a drugą trzymać za rączkę starszego dziecka. obawiam się takiej sytuacji z wózkiem bez pałąka.

Gość pysiaszczek
hej często prowadze wózek jedną reką, bo mały już chodzi i za jedną rękę dziecka, a w drugiej wózek :) wnosze razem z dzieckiem na 3 piętro, wózek jest wysoki wiec starczy na długo. Jeszcze wózek mini tej firmy ma koleżanka i tez jest zadowolona :)

Gość pysiaszczek
dla mnie ważna była w wózku przegroda miedzy nóżkami, a nie wszystkie spacerówki to mają. Mój mały nie lubi byc przypięty pasami wiec to ogromna zaleta. Ile Twoje maleństwo ma?

pytanie do mamy od wózka quatro-na jak długo wystarczył tobie ten właśnie wózek-mam zamiar go kupić i sie zastanawiam-nie wiem co zrobić można w nim wozić noworodka bez problemu?prosze o odpis

pysiaczku już sobie znalazłam Twój wózek na stronie babydesign i mam pytanie - czy miałaś takie sytuacje, gdy musiałaś prowadzić wózek jedną ręką? jak się wtedy zachowywał? mam dwójkę dzieci i czasami, choćby przy przechodzeniu przez jezdnię muszę jedną ręką prowadzić wózek, a drugą trzymać za rączkę starszego dziecka. obawiam się takiej sytuacji z wózkiem bez pałąka.

pysiaczku dzięki serdeczne za odpowiedź :) nie wiem dlaczego mnie tak powklejało, coś mi dziś kafe psikusy robi. moja mała ma roczek i na szcęście nie protestuje przeciwko pasom :) ale przegroda między nóżkami jest ok goba1 w quatro jeździła moja starsza córcia i byłam z tego wózka ogromnie zadowolona, woziłam ją długo, bo ona lubiła jeździć w wózku, tak więc jeździła niemal do 3 latek, a pewnie jeździłaby jeszcze trochę, gdyby w obliczu noworodka nie poczuła się nagle zbyt "dorosła" ;) na wózek. wiem, że w tym graco można przewozić noworodka, ale ja tego nie robiłam, miałam głęboki wózek z dużymi gumowymi kołami i lepiej amortyzowany, a przy tym lekki i wagowo i w prowadzeniu, jeśli to dla Ciebie nie problem to polecam takie rozwiązanie, po prostu uważam, że maleństwo potrzebuje bardziej miękkiej jazdy. a wracając do graco, polecam ten wózeczek, ma kilka fajnych rozwiązań, jak np. duży, opuszczany kosz na zakupy i ruchoma budka, o których już pisałam. dziecko ma w środku dużo miejsca można też zamontować na wózku fotelik graco, co jest wygodnym rozwiązaniem i czasem z tego korzystałam, zwłaszcza na zakupach w większych marketach, do fotelika można dokupić bazę, montowaną na stałe w samochodzie i do niej wpina się fotelik więc odpada problem z pasami za każdym razem :) podsumowując, polecam graco, choć niekoniecznie dla noworodka :)