Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pytam się was

Czy nowy telefon musi

Polecane posty

Gość ja pytam się was

rozładować się całkiem aż do wyłączenia się, żeby podpiąć ładowarkę ? Czy wystarczy jak miga bateria i nie ma żadnej kreski?

Gość ja pytam się was

Gość lalalalalalalalallalaa
i tak 3 razy. Potem ładuj jak już mruga że koniec baterii

Gość lalalalalalalalallalaa
wolę 3 i mieć pewność, że jest właściwie sformatowana :) Ale może i można raz - spytałabym w salonie.

doładuj raz aż będzie prawie wyładowany ale żeby się nie wyłączył i ładuj przez: litowo polimerowy akumulator (Li-poly, Li-polymer) - wystarczą 4 godziny, litowo jonowy (Li-Ion)- 5-6 godzin niklowo wodorkowy (Ni-MH, nie stosowane już w telefonach) - 6-7 godzin można dłużej ale to nie ma większego znaczenia jak jest litowo polimerowy to wystarczy raz tak zrobić na początku a w litowo jonowych lepiej ze 2 razy a do tego wypadałoby co jakiś czas ten proces powtarzać. w NI-MH trzeba częściej, najlepiej co trzecie doładowanie lub częściej. zaraz pewnie się ktoś wypowie że teraz nic takiego robić nie trzeba ale to tylko łykanie ściemy niektórych producentów akumulatorów

Gość ja pytam się was
czyli ma się sam wyłączyć ? bo na razie jest komunikat ''Bateria rozładowana'' ale działa jeszcze. Więc ? proszę do mnie jak Łopatą dziś:D