Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksualnej kobiety

Czemu faceci, którzy są prawiczkami mają problem z akcpetowaniem przeszłości

Polecane posty

Gość Wlasnie ze jest to problem
chlopak28 - ale jesli sam nie byles prawiczkiem jak ja poznales to to bylo nie fair?

To nie ma znaczenia czy jesteś fair,...liczy się czy masz to co chcesz i czy potrafisz to osiągnąć

Ja tam wole kierowac sie uczuciami, a nie wyrachowaniem

Gość w gore topic w gore w gore w

Gość a jak ktos jest prawicowcem
to zle?

Gość pomaranczowsza
ani zle ani dobre, ja po prostu w tym nie gustuje, ktos inny zas - czemu nie.

tak samo ktos moze nie chciec kobiety, ktora nie jest dziewica

Gość Prawiczek18
Wiele zalerzy od faceta mi nie przeszkadzał by ze dziewczyna nie jest dziewica przeciesz to nic strasznego a wtedy taka kobieta moze spokojnie poprawadzic za reke w swiat dorosłosci :) ale jesli taki prawiczek ma jakies kompleksy czy cos to juzjego problem pomimo ze jestem prawiczkiem nie czuje sie gorszy :D

Gość ciagnie ciagnie ciagnie
a dziewic ubywa, a nie dziewic przybywa :)

Gość nic dziwnego ze prawiczek
chce dziewicy, bo taka najbardziej powinna mu byc pisana, a nie puszczalska latawica, co miala wielu partnerow

Gość upupupupupupupupupupupupupuppp

Gość do tamari
a nie balabys sie, ze ten prawiczek wiedzac, ze masz bujna przeszlosc po pewnym czasie by sie cie zostawil i poszukal sobie innej, ze nie chcialby na tobie poprzestac, gdyz by stwierdzil, ze nie oplaca sie miec cale zycie jednej kobiety, ktora ma bujna przeszlosc?

Gość do tamari
a pisalas cos, ze nie zaliczasz sie do dziewczyn co wspolzyja w zwiazkach,...

Gość do tamari
znam takie co jako prawdziwy seks licza tylko pelny stosunek. ale juz facetow, z ktorymi "tylko" piescily i macaly sie na golasa, uprawialy z nimi petting i oral nie zaliczaja do swoich partnerow seksualnych i przeszlosci seksualnej. ale tak czy siak pozdrawiam Cie, bo madrze tu piszesz

Gość do tamari
ja prawiczkiem nie jestem, ale jak bylem to mialem z tym straszny kompleks, wstydzilem sie tego i tez najchetniej marzylem o dziewicy. na szczescie pierwszy raz mialem z dziewica, ale i tak ten zwiazek nie przetrwal proby czasu

Gość do tamari
kiedys podobala mi sie kolezanka, co nie byla dziewica i chcialem do niej startowac, ale zanim to mialem zrobic to chcialem isc sie puscic z pierwsza lepsza albo isc do agencji. ale jakos ten plan upadl, a do kolezanki nie wystartowalem:)

Gość 3 to nie tak źle
I wcale nie dużo, jeśli to byli partnerzy z miłości i nie sypałaś się z nimi na pierwszych randkach to OK:) porządna kobieta z Ciebie:)

Gość upupupupupupupupuppppppppppppp

Gość martuk
ojej...maja problem z akceptacja juz doswiadczonej partnerki bo poprostu maja kompleksy na tym punkcie i taka jest prawda nie oszukujmy sie... Odrazu napisze ze nie do wszytstkich to sie tyczy ale do wiekszosci raczej tak...:) kumpel za mna si kiedys uganial, ale ja wolalam innego no i po dluzszym czasie stracilam z nim cnotke,bylismy jescze kilka miesiecy ze soba i zerwalismy a co kumpel zrobil?powiedzial mi ze nie jestem juz pelnowartosciowa dziewczyna bo juz uprawialam sex, i ze on chce dziewice... o jej myslalam ze padne bynajmniej nie z zrozpaczy a ze smiechu :]

Gość martuk
ojej...maja problem z akceptacja juz doswiadczonej partnerki bo poprostu maja kompleksy na tym punkcie i taka jest prawda nie oszukujmy sie... Odrazu napisze ze nie do wszytstkich to sie tyczy ale do wiekszosci raczej tak...:) kumpel za mna si kiedys uganial, ale ja wolalam innego no i po dluzszym czasie stracilam z nim cnotke,bylismy jescze kilka miesiecy ze soba i zerwalismy a co kumpel zrobil?powiedzial mi ze nie jestem juz pelnowartosciowa dziewczyna bo juz uprawialam sex, i ze on chce dziewice... o jej myslalam ze padne bynajmniej nie z zrozpaczy a ze smiechu :]

Gość 3 to nie tak źle
No skoro spałaś tylko z 3 w związkach to jesteś porządna jeśli chodzi o podejście do seksu :)

Gość nie widac postow

Gość do martuk
i mial racje, skoro byl prawiczkiem i podobalas mu sie jako dziewica, a potem stracilas cnote z innym to myslalas ze kumpel dalej bedzie za toba latal... racje mial. dalas cnote innemu, a on potem mial byc frajerem, ktory by cie wzial

Gość upupupupupupupuppppppppppppppp

Gość hahahahahahah prawdziwy seks
a mizanie na golasa i robienie raczka, palcowka od faceta to juz nie prawdziwy seks?? pewnie takich facetow od takich zabaw bez pelnego stosunku mialas pelno

Gość pomaranczowsza
wiecie co jest najsmieszniejsze? ze wypisujecie tu dyrdymaly typu jaka wazna jest cnota, jak seks to trzeba uprawiac z milosci, a najlepiej wcale, chyba ze po slubie ... a w gruncie rzeczy to wlasnie sprowadzacie wszystko do seksu, wazniejsze jest to, z iloma ludzmi ktos spal i na ktorej randce, punktowanie, co jest prawdziwym seksem, a co nie, seks, seks, seks. a w duppie macie wiez. to, czy ktos ma wrazliwe serce, jakie ma poglady na swiat, czy moglby byc twoim najlepszym przyjacielem. owszem, o tym tez moze myslic ale DRUGOPLANOWO. to jest po prostu zalosne. wartosc czlowieka wymierzac stanem seksualnego (jak to wy nazywacie) zuzycia :o

Gość do tamari
widzisz, tylko jak sie spotykaja dwie "czyste" osoby to one czesto chca byc juz razem na zawsze, to im daje motywacje do pielegnowania zwiazku, a jak taki prawiczek spotka dziewczyne co ma juz pewna przeszlosc to sobie pomysli: skoro ja dla nie jestem jedynym, to czemu ona ma byc moja jedyna i potraktuje jako "przejsciowe", pewien przystanek i tylko wstep, a potem ja porzuci i poszuka sobie nastepnej

Gość pomaranczowsza
moja znajoma wychodzila za maz bedac dziewica. a przynajmniej bardzo sie tym chwalila i wierze, ze mowila prawde. jaka to ona jest tradycjonalistka, jak to wszystko musi byc we wlasciwej kolejnosci. podczas gdy od dosc mlodych lat (tym tez sie uwielbiala przechwalac), na roznego rodzaju imprezach i wyjazdach, w wiekszosci o charakterze religijnym, oazowo-pielgrzymkowym, miala niesamowite branie u chlopakow, a wlasny poped seksualny nie mniejszy, jak to sie macali, lizali, lezeli razem na golasa, przygladali nawzajem swoim szcezgolom anatomicznym, wchodzili w nocy po ciemku jedni drugim do lozek ... no i powiedzmy smialek, ktory ja poslubil mogl sie szczycic, ze ma dziwice, a wy mu zazdrosccie :P

Gość JakKazdyFacet
Nie mialem duzo kobiet okolo 20 ale nie chwale sie ze takie zycie to bylo cos dobrego. Dla kobiety jest latwiej znalejsc 10 facetow na seks w jednej nocy, dlatego kobieta ktora miala duzo partnerow bedzie zawsze widziana innaczej niz facet ktory mial tyle samo partnerow. Dla faceta jest trudniej tak sobie kogos znalejsc na seks. Kobiety w koncu musicie zakceptowac ta roznice i tego punktu widzenia. Czy az tak bardzo chcecie byc tak jak facet ktory mial duzo dziewczyn bo po nim to tak latwo splywa ?

Gość do tamari
nie o takie dziewice chodzi, chodzi o takie co nie zabawialy sie z facetami na golasa i nie robily zadnych nagich figli, pettingow, orali itp.