Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gromiczka

1 kreska i ???

Polecane posty

Go艣膰 Gromiczka

Witam , mam pytanko? Jestem 2 dni po czasie - czyli spodziewanej miesi膮czki - dodam, 偶e 偶adko kiedy mia艂am regularn膮 , ale zrobi艂am w艂a艣nie test i wysz艂a 1 kreska czerwona i druga bardzo jasna, ale widoczna r贸偶owa- czy mog臋 za艂o偶y膰, 偶e jestem w ci膮偶y??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a co ja wr贸zka
a moze bys kupi艂a drugi i sprawdzi艂a jeszcze raz? kolejna oczekujaca rady wr贸zki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panka...
tak, jezeli druga kreska wyszla mimo ze jasna mozesz s膮dzic ze jestes w ci膮zy:)gratuluje:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo to jest normalne
ale najpierw autorko zajrzyj do s艂ownika ortograficznego :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panka...
dok艂adnie zr贸b jeszcze jeden test jezeli wyjdzie r贸wnie 2 kreska wtedy jestes w ci膮zy...

Udost臋pnij ten post

Jezeli druga kreska jest wyraznie widoczna chociaz duzo bledsza i rozowa to moim zdaniem jestes w ciazy:) mozesz isc to sprawdzic dla pewnosci robiac BHCG z krwi, albo powtorzyc test plytkowy za kilka dni, ja juz na Twoim miejscu powoli zaczelabym sie cieszyc:0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yonai**
Kochana niechce cie straszyc ale taka kreska jedna ciemna druga bardzo jasniutka ktorej prawie nie widac moga oznaczac ciaze....bardzo wczesna....i dlatego taka wyszla powtorz za kilka dni tes i jesli jestes w ciazy powinna sie robic coraz grubsza....a jesli nie wierzysz tym testom to idz do labolatorium i zrob test z krwi on da ci pewnosc:)powodzenia jak masz jeszcze jakies pytanka tio pytaj smialo:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panka...
najszybciej bedziesz wiedzia艂a jezeli zrobic badanie krwi:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gromiczka
nie oczekuj臋 porady wr贸偶ki, ale dosta艂am dzi艣 antybiotyk i nie jest wskazane przy ci膮偶y i chcia艂am si臋 tylko podpyta膰 jak by艂o u innych. Bez sensowni s膮 dla mnie Ci ludzie, kt贸rzy pisz膮 odpowiedzi na pytania, kt贸re ich nie interesuj膮, b膮d藕 te偶 maj膮 ma艂o do powiedzenia:-)

Udost臋pnij ten post

ale masz tez mnostwo wartowsiowych odpowiedzi, nie ryzkuj i nie bierz antybiotyku, skonsultuj sie z lekarzem, czy ten lek nie zaszkodzilby dziecku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gromiczka
ogromnie chce mie膰 , dziecko i dzi臋kuj臋 za przychylne odpowiedzi id臋 kupi臋 drugi test. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panka...
Gromiczka jak zrobisz test napisz co wysz艂o...trzymam kciuki ze bedziesz mamusi膮:) pozdrawiam:P

Udost臋pnij ten post

jesli idziesz po drugi zrob go rano wtedy stezenie HCG w moczu jest najwieksze i druga krecha bedzie wyrazniejsza, ale.....jesli ta druga jest widoczna, to dla mnie to jest ciaza, gratuluje:)

Udost臋pnij ten post

gromiczko- z tego co czytalam nawet jasna druga kreska swiadczy o ciazy ja dzis rano ujzalam niestety tylko jedna a po godzinie nadeszla @ moze w nastepnym cyklu sie uda trzymam za Ciebie kciuki !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panka...
ja jutro bede robila tescik mam nadzieje ze wyjdzie pozytywnie...

Udost臋pnij ten post

Czesto wynik testu zmienia sie po odstawieniu go na kilka minut -moze sie zmienic pod wplywem temperatury czy tez wilgoci nie sugeruj sie takim testem!Ani tez drug膮 bledsz膮 kresk膮 ktora pojawila sie nie r贸wnocze艣nie z pierwsz膮!Koniecznie powtorz test.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gromiczka
no i zrobi艂am II test (innej firmy) i tak samo druga kreska te偶 jest i ta druga pojawi艂a si臋 po jakiej艣 1 .30 min. Jutro rano pojad臋 do lekarza. Piersi mnie okropnie bol膮 szczeg贸lnie brodawki sutki - bola艂y przed okresem , ale nie a偶 tak. I mam wra偶enie jakbym mia艂a dosta膰 okres boli mnie brzuszek, ale nic nie ma:-)) Mam nadziej臋, 偶e jestem:-))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gromiczka
kurczaki, przedwczoraj mia艂am takie co艣 w postaci plamienia ale bardzo skromnego i przed chwil膮 do艣膰 ciemna kropelka mi si臋 ukaza艂a w kolorze pomara艅czy oby nie okres:(:(:(

Udost臋pnij ten post

wiesz, idz do gina, jesli plamisz moze da ci progesteron, ja tez na poczatku ciazy caly czas czulam jakbym za chwile miala dostac okres, mialam tak prawie do 8 tyg, zycze ci duzo szczescia, unikaj stresow, trzymaj sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gromiczka
Dzi艣 zrobi艂am Beta HCG z krwi jutro rano wyniki:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alussia
gromiczka napisz nam jak najszybciej jakie s膮 wyniki...mam nadzieje ze bedzie wszystko po Twojej mysli:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gromiczka
No ja te偶 nie mog臋 si臋 doczeka膰 porannego wyniku Boj臋 si臋, 偶e jak to nie prawda to si臋 troszk臋 pod艂ami臋, bo si臋 ju偶 nastawi艂am...;-(

Udost臋pnij ten post

ja tam obstawiam, ze to ciaza....nie lam sie kobieto, zobaczysz jak bedziesz skakala z radosci, a ile ci zostalo do@?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gromiczka
malolepsza, dzi臋kuj臋 za dobre s艂owo. Tak jak ju偶 pisa艂am miesi膮czka nie zawsze by艂a regularna, ale ostatni膮 mia艂am 17.01.08. Z drugiej strony jak robi艂am kiedy艣 testy to zawsze wychodzi艂a mi jedna czerwona, czy tam niebieska i nic czy艣ciutko a tu jedna i druga bladziutka, ale widoczna , wi臋c mnie to zastanowi艂o. Po pierwsze nie mog臋 si臋 doczeka膰 jutra , 偶eby ew skaka膰 z rado艣ci natomiast po drugie mam zapalenie dzi膮se艂 b贸l jak diabli Apap mi ju偶 generalnie nie pomaga a w tej niewiadomej nie mog臋 nic innego za偶ywa膰. No i pozostaje te偶 kwestia tego antybiotyku, 偶eby wreszcie by艂o wiadomo jaki mog臋 bra膰;-((( Ci臋偶ko mi do tego wszystkiego brzuch mnie pobolewa jak na okres ale mam od czasu do czasu minimalne ilo艣ci jakiej艣 dziwnej wydzielinki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alussia
Gromiczka trzymam kciuki i wiem ze jestes w ci膮zy...:)ja dzisiaj rano robi艂am test i znowu jedna kreska:( a jestem 12 dni po stosunku...nie wiem moze za wczesnie go zrobi艂am?jak mysliscie?okres mam planowany na 25, ale od 4 dni mam plamienia krwi sk膮pe, moja miesi膮czka jest przez pierwsze 3 dni obfita a te plamienia s膮 sk膮pe ...co mam robic?:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gromiczka
W sumie podaj膮, 偶e testy wykrywaj膮 ci膮偶臋 po dniu od spodziewanej miesi膮czki, ale skoro masz jakie艣 krwawienia to kto wie, je艣li to by艂o w dni p艂odne to mo偶e i co艣 si臋 tam przez te 12 dni zacz臋艂o dzia膰:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alussia
Gromiczka nawet nie wiesz jaka bym by艂a szczesliwa...tak marze o dziecku...a Ty mialas podobnie?znasz takie przypadki jak m贸j , ze by艂y plamienia przed okresem a pozniej okaza艂o sie ze bedzie dzidzia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alussia
Gromiczka i jak?znasz taki przypadek?prosze cie odpisz bo ja wariuje...:(

Udost臋pnij ten post