Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gromiczka

1 kreska i ???

Polecane posty

Gość Gromiczka
tzn na pewno moja mama miała coś w stylu krwawienia przede mną, myślała, że to okres a to Ja

Gość alussia
Gromiczka hehe:) ja mam nadzieje ze bede miała tak samo...po jakim czasie robiłas test?

Gość Gromiczka
2 dni po dacie spodziewanej miesiączki, że się spóźniała to u mnie normalne, ale ostro działałam z mężem i do tego ten ból piersi ....

Moja mami dziewczynki tez tak miala ze na poczatku miala plamienia i okres po prostu nie wystapil juz w ogole do konca ciazy, A potem pojawil sie piekny dzidzius

Gość alussia
jezu trzymajcie kciuki ze ja bede miała tak samo, dzisiaj po 12 dniach robiłam test i wyszla jedna czerwona krecha:(

Gość Gromiczka
poczekaj do okresu albo zrób krew

Gość alussia
ok:) mam nadzieje ze wyjdzie ok:)juz sie nie moge doczekac...:)

Gość alussia
a Ty jutro jak bedziesz miala wyniki napisz ile wynosi twoje hcg:)pozdrawiam juz ide lulu papa:* trzymaj sie cieplutko dobranoc:)

Gość Gromiczka
daj znać co wyjdzie...

Gość Gromiczka
Witam moje kochane, tak znam wynik II tydzień:-)). Sam początek, boję się tylko czy to przetrwa...

Gość alussia
Gromiczka gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jakie mialas hcg ?ile wynosilo?

Gość Gromiczka
nie wiem dokładnie jeszcze , bo moja mama odebrała wyniki, ale pytała o interpretację wyniku- drugi tydzień, mam dbać jak o jajko:-))

Gość alussia
hehe dbaj dbaj!!bedziesz mamusią!! super! gratulacje jeszcze raz!

Gość alussia
a ja juz nie wiem jak mam sie starac:( nic nie wychodzi...:(kocham sie bez prezerwatywy nie biore tabletek odstawilam je bo podejrzewam ciąze...

Gość alussia
a Ty w ogole sie nie zabezpieczałas?a mam do ciebie pytanko czy mialas przed okresem plamienia krwi?

Gość Gromiczka
Ja nigdy nie brałam pigułek zaczęliśmy się starać gdzieś od października na wyjeździe w Egipcie nie wyszło, w grudniu nie było mnie II tygodnie , po powrocie okres mi się rozregulował, więc wzięłam Luteinę co do dnia dostałam okresu później pirazy oko wyliczyłam dni płodne i po stosunku robiłam świece przez co najmniej 5 minut i poszło. Kochana będzie dobrze.

Gość alussia
to ta swieca tak pomaga??

Gość Gromiczka
alussia, zdarzało się, że w czasie pomiędzy okresem miałam plamienie 1-2 dniowe, ale tym razem miałam raz coś różowego, nie wiem może zarodek zagnieżdżał się w ściance macicy tak wyczytałam w mądrej książce..

Gość Gromiczka
no tak mi poradziła koleżanka, która po odstawieniu pigułek w październiku zaszła dopiero w marcu. Wiesz w sumie dłużej nasienie jest w Tobie a nie wiadomo, czy akurat w tym sorcie wszystkie plemniczki są silne itd, więc trzymałam przynajmniej pupę w górze.

Gość alussia
Gromiczka mam do ciebie prosbe : mozesz mi napisac ile miałas hcg we krwi?

Gość Lola23
hej pomóżcie:) dziś jest 5 dzień po stosunku wiem że za wcześnie na test ale jeśli zrobię jutro lub w sobotę rano da mi pewnośc że nie jestem w ciąży bądź że jestem?stosunek miał miejsce w samym srodku dni płodnych,mam pre-test podobno wykrywa już po 6 d=niach od stosunku ale w ulotce tego nie ma, czy jednak można go zrobic tak wcześnie nie mogę czekać bo się zadręczam:(

Gość Lola23
hej pomóżcie:) dziś jest 5 dzień po stosunku wiem że za wcześnie na test ale jeśli zrobię jutro lub w sobotę rano da mi pewnośc że nie jestem w ciąży bądź że jestem?stosunek miał miejsce w samym srodku dni płodnych,mam pre-test podobno wykrywa już po 6 d=niach od stosunku ale w ulotce tego nie ma, czy jednak można go zrobic tak wcześnie nie mogę czekać bo się zadręczam:(

Gość alussia
Lola23 pre test wykrywa 6 dniową ciąze a nie 6 dni po stosunku! jezeli nawet bys byla w ciązy to jezeli zrobisz test w sobote to i tak wyjdzie negatywny test powinno sie robic w dniu spodziewanej miesiączki lub ok 2 tygodnie po stosunku wczesniej nie ma po co!!

Gość alussia
a zabezpieczałaś sie?bierzesz tabletki?

Gość alussia
za nim dojdzie do zapłodnienia trzeba czekac az w moczu zwiekszy sie hormon, który własnie wykrywa test! po ok 16 dniach bym na twoim miejscu zrobiła wczesniej nie ma po co!

Gość alussia
przekrecilam powyzej! po stosunku zachodza zmiany w organizmie kobiety, dopiero po ok 14 dniach pojawia sie hormon , który testy wyczuwają !

Gość alussia
przez pierwsze dni w organizmie kobiety zachodza rozne zmiany dopiero po ok 14 dniach pojawia sie hormon , ktory wykrywają testy wiec nie masz po co teraz testu robic...

alussia a powiedz mi jak podejrzewalas ciaze biorac tabletki?? tzn. po czym zauwazylas??