Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa-12

kompleksy

Polecane posty

Gość Moniurekk 86
Ojj to śliczna masz córeczke :) i niepowinnas mies zadnych kompleksow , jak masz taka figurke po urodzeniu dziecka :) a Ile masz lat?:) młodziutko wygladasz;)

Gość kompleksy
Juz zadnych komentarzy? od tej pory co dalam zdjecie calej mojej osoby juz nic nie pisza, ciekawe dlaczego? mam 25 lat, a czemu tak sie pytasz, nie wygladam na tyle? napisz cos o sobie moze, a moze tez dasz zdjecie calej swojej osoby? Ogolnie dowiedzialam sie z komentarzy ze mam meskie nogi i niezadbane.No, to ze mam meskie to do konca nierozumiem:) i nie bede sie tym przejmowac, a to ze niezadbane- no moze troche musze sie wziasc za to.Czasami ma sie kompleksy, ale chyba nie powinno sie nimi za bardzo przejmowac, nawet jezeli sa ludzie ktorzy zle mowia o nas-zawsze sie tacy znajda.Powinno sie bardziej wierzyc w siebie a nie tracic czas na kompleksy!no, aby mi sie udalo!

Gość Moniurekk 86
dopytywalam sie tak bo strasznie mi kogos przypominasz , tak jabym gdzieś Cię kiedyś widziała..... hehehe ale to może tylko zwykłe podobieństwo:) Widziesz teraz niepisza bo im wstyd :) jak zobaczyli Cie w całosci że wcale niemasz meskich nog , i niewiadomo czego..... Niema sie co przejmowac ludzmi , wg mnie niepowinnas mieć żadnych kompleksów . Na zdjeciu w całości widać całe Twoje nogi i mi jako dziewczynie jak najbardziej się podobają :) . a co do zdjecia mojej osoby , niestety na kafeteri niechce sie ujawniac :)