Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa-12

kompleksy

Polecane posty

Gość Luzanik
bardzo grube o feeeeeeeee ochyda!!!!!!!!!!

Gość wlasna opinia
nie najchudsze, ale sama mam niewiele lepsze :P Chyba się wkrótce wezmę za jakieś ćwiczenia, bo łydki mam szczupłe, tyłek świetny, a uda do niczego ;/

Gość Oj grubasko
uda do niczego bardzo zlane , anpewno nie przypominają szczupłych smukłych ud! Powinnas zacząc robić jakieś ćwiczenia !! bo bedzie coraz gorzej , na dodatek bielizna do niczego!

Gość ale bzdury
masz normalne uda ja mam zeza i nochala jak kartofel a Ty sie takimi nogami przejmujesz oddam swoje na Twoje umowa stoi;)

Gość ale bzdury
kompleksy mam na mysli :(

Gość jkdsjkd
kolorowa nieprzejmuj sie , ja tez wstaiwłam moje , niestety tak to juz jest na kafeteri że jedni pochwala a drudzy muszą skrytykowac!:) a przeważnie to wiecej jest krytyki a wiec głowa do gory :)

jakto łatwo mozna głupią uwagą wpędzić kogoś w kompleksy! Uda masz ładne, normalne zwykłe i dużo dziewczyn chciałoby mieć takie!

Gość zimno mi w nóżki
masz udka oki, nie masz powodów do zmartwień, uszy do góry :-)

hmm, dzieki za odpowiedzi.Ale jezeli wy niektorzy myslicie ze mam zflaczale te uda i potrzebuje treningu- to prosze bardzo teraz napne moje miesnie i co do bielizny to tez posiadam lepsza http://fotoo pl/hosting-zdjec/links/my19

ale sie obnazylam teraz! powinnam sie jeszcze troche ogolic, ale mam nadzieje ze nie bedzie takich komentarzy..:)

Gość gdziez tam normalne uda
i zgramna sylwetka :) a negatywne komentarze-to po prostu niektorzy chyba zyja po to by innym dokopac, ot tka dla zasady

Gość Lorenza
o Boze tym zdjeciem to dowaliłam ochyda!!! te nogi wyglądają jak uda faceta , a bielizna jeszcze gorsza, wygkada jakby miała fiuta miedzy nogami bleeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! precz!!!!!!!!!! grube spasione udziska !!!!!!!!!

Gość Lorenza
mialo byc dowaliłas , na dodatek ogol jeża!!! pierwsze zdjecie juz prezentuje sie 100 razy lepiej a z tym drygim to schowaj sie i wiecej niepokazuj

Gość Dock
jaaaaaaaaaaaaa Ake luty

uda masz normalne tylko oprawa niefajna bielizna paskudna, naprawdę a na drugim zdjęciu wygląda faktycznie jakbyś cos miała miedzy nogami:D

Gość wez sie dziewczyno
schowaj ta bielizna jest okropna wygladasz jak facet masz okropne nogi!!!!!!!!!!!! ogol cipsko!!!!!!!

Gość wez sie dziewczyno
jestem facetem , a Twoje nogi sa potworne !! , wole dziewczyny z ładnymi szczupłymi nóżkami , prezentuja sie 100 razy lepiej

Gość wez sie dziewczyno
a tak poatym to lepsze patyki z przelotem , niz te swińskie uda

No te 2 ostatnie zdjecia to jak nogi faceta. Zmień bielizne, bo ta jakos nie dodaje uroku... Nie masz grubych ud, masz po porstu taką budowę.

Ktoś tu napisał, że wiele dziewczyn chciałoby mieć takie uda ... :-O No nie bardzo... Jak dla mnie to masz trochę za grube uda i ta bielizna też... no sama wiesz :-O Nie dziwię się, że masz kompleksy. Jeszcze sama krytykujesz własne fotki więc już totalnie porażka.