Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa-12

kompleksy

Polecane posty

a co wy chcecie od mojej budowy, dlaczego porownujecie ja do budowy faceta!? czy to ze sa umiesnione to cos zlego?! lepiej jakby byly galaretowate. Przykro mi ze zobaczylam takie komentarze:(

I dlaczego polscy mezczyzni patrza na to aby dziewczyna najlepiej miala szczuple, dlugie nogi, blond wlosy i duzy biust!? popatrzcie na dziewczyny innych krajow, np.Szwecji lub Brazyli- tam mezczyzni patrza aby kobieta wygladala jak kobieta!W Polsce mozna nabawic sie tylko kompleksow przy takich mezczyznach, sami jak wygladaja: duzy miesien piwny i lysina.

Gość majeczka91
wez, masz noralne nogi, normalna sylwetke jest ok. Jak pisali powyzej - ja bym zainwestowala w lepsza bielizne,i ogolila jeza. Kompleksy by zniknęły, wiesz?

hmm, ale co ty chcesz od bielizny? dalam za nia fortune!przeciez to nie sa jakies babcine majteczki jak na pierwszej fotce

Gość majeczka91
po prostu mi sie nie podoba. i widze ze nie tylko mi. Kup sobie jakas koronke, bo Twa (nie chce Cie obrazac!) wyglada na taka z targu 5zł za 5sztuk! jakbys byla w sexy majtach to wszyscy by piepszyli, ze Twe nogi sa cudne.

Gość kllklklklkl
nogi masz normalne. Ja mam podobne i uważam ze są szczupłe

Gość agavella
Ja mam dużo grubsze od ciebie, ale chłopakom się podobam. I oto tutaj chodzi: nie ważne poszczególne "defekty" ale ważna całość i charakter

5 sztuk-5 z?,hm, one byly kupowane w Szwecji i na polskie zlotowki kosztowaly ponad 50 zl.

ale co do niektorych komentarzy to brak mi slow, nie myslicie ze takim czyms ranicie osoby?! Ja mialam taka osobe w moim zyciu ktora kochalam i ktora wpedzila mnie w te wszystkie kompleksy, moze inna silniejsza osoba by sie nie przejmowala, ale ja jestem wrazliwa osoba i wzielo mnie do tego stopnia ze zylam w depresji 5 lat! Uwazam teraz ze te osoby ktore krytykuja ,maja same ze soba klopoty!

bez urazy ale mogłabyś zacząć się odchudzać...to ze względu nie tylko na wygląd ale samoocenę, samopoczucie i własne zdrowie!! dieta peelingi i wycieczka 3 razy w tygodniu na siłownię napewno pomogą :)

Gość niezbytwazne
Nie są za piękne, ale ewentualnie mogą być

Gość Moniurek86
Witam Cię Kolorowa 12 Tak to już jest , na kafeteri trzeba się liczyć z krytyką . Ja również założyłam podobny temat do Twojego i też jedni chwalą a inny krytykują. Ale zakładając taki temat i wklejając swoje foto to oczywiste że jedni skrytykują tak że idzie się już całkowicie załamać. Każdy ma jakieś wady nawet osoby które krytykują " jestes za chuda , masz za grube nogi , za gruby brzuch " itd.... napewno przed monitorami niesiedzą idealne modelki z samymi pięknymi walorami . Więc nieprzejmuj się niemiłymi komentarzami , ( bo widziałam że się smucisz :) zobacz to mój temat : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3684363&start=0

Gość Moniurek 86
kolorowa 12 dzieki za komentarzyk na mojej strone. Sama widzisz tak to jest ludzie potrafią nas tylko krytykować:) Ja wstawiłam nowe zdjęcie z złączonymi nogami bo twierdzą ze są krzywe i wogóle się nie łączą.

Gość Moniurekk 86
Ja tez niewiem , one to robia specjalnie zeby tylko dokuczyć i komuś dogryść . Napewno 99% wypowiedzi to wypowiedzi zazdrosnych dziewczyn!

Gość Moniurekk 86
ktoś zastrzegł sobie mojego nika ;/

Nie jestem zazdrosna, oceniam realnie. A twoje nogi są męskie, wyglądasz jakbyś miała pisiora :O No i niewygolony jeż +kiepska bielizna robią swoje. Sorry :classic_cool:

Gość Moniurekk 86
Czarna bielizna i robi taki efekt , kolorowa załuż koronkową bielizne i zrob foto :) bo sie chyba nieodczepia . a Tak pozatym ile TY masz lat?

Gość Moniurekk 86
jedno zdjecie niedziala , a Twoje nogi sa swietne! az zazdroszcze :(

Gość Moniurekk 86
to pierwsze niedziala sprubuj cos zorbic i wgrac jeszcze raz:)

Gość Moniurekk 86
niedziała :(

Gość Moniurekk 86
to zdjecie na plaży jest swietne , z takimi nogami powinnaś chodzic caly czas w spódniczkach i je eksponować bynajmniej ja bym tak robiła;) , a co to za dzidzius ? , a tak pozatym to z kad jestes?