Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lion86

Jak wrócić do siebie szczęśliwie

Polecane posty

Gość lion86

Witam. Na początku super związek, potem rutyna (widzieliśmy się codziennie po 4-5godzin) nagle ona zerwała i po roku rozstanie ale z 2 dni wróciliśmy do siebie. Po miesiącu zaszła w ciąże. Ja chciałem bardzo ona wcale. Przestraszyła się i po miesiącu zerwała ale już ostro. Rodzina chroniąc ją blokowała jaki kolwiek kontakt. Kontaktowaliśmy się ze względu na dzicko mailowo ok. raz w tygodniu. Po miesiącu odezwała się i spotkaliśmy się dziś. Chcemy zacząć jeszcze raz. Nie chcemy już popełniać tych samych błędów. Będziemy spotykać się dużo żadziej i pójdziemy na terapię dla par. Głownie nasze spotkania to terapia. Napiszcie mi proszę czy to dobre kroki. Ja ją kocham i wiem, że ona też mnie kocha. Co trzeba zrobić, żebyśmy byli razem szczęśliwi. Co kobietom sprawia przyjemność i daje szczęście. Jak postępować, żeby była pewna, że jej nie rzucę(bo tego się boi) jak postępować, żeby nie bać się, że mnie rzuci(bo tego się boję). Pozdrawiam serdecznie i proszę o empatię. Dziękuję z góry za odpowiedzi.

Gość jola78
nie ma jakiegoś super rozwiązania poprostu nie rób dla niej tego co tobie sprawiałoby przykrość i odwrotnie + wzajemny szacunek i powinno być OK a jeszcze zaufanie to podstawa!:)