wisienka76 0 Napisano Luty 19, 2008 JAKIE MACIE ODCZUCIA ? WARTO ZAKłADAC? ILE TO KOSZTUJE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak szczerze Napisano Luty 19, 2008 wiesz na jakiej zasadzie to dziala? mnie to jakos odstrasza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisienka76 0 Napisano Luty 19, 2008 WIEM,ALE WIEM RóWNIEZ ZE TABLETKI NIE SA DLA MNIE WIEC SZUKAM ALTERNATYWY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moja znajoma miala spirale Napisano Luty 19, 2008 i byla bardzo zadowolona :) Jednak spirali nie powinny zakladac kobiety, ktore nie mialy jeszcze dzieci. Poza tym istnieje ryzyko, ze spirala przebije scianke macicy oraz ciazy pozamacicznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisienka76 0 Napisano Luty 19, 2008 NIBY WIEM JAK TO DZIAłA SPORO NACZYTAłAM SIE NA TEN TEMAT ALE.... NO WłASNIE ODCZUCIA SA ROZNE DLATEGO WłASNIE ZAłOZYłAM TEN TOPIK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisienka76 0 Napisano Luty 19, 2008 uppppppppppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczka pomaranczowa Napisano Luty 20, 2008 witaj,Ja mam i bardzo sobienchwale.Od dwoch lat sie tak zabespueczam i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onk3 0 Napisano Luty 20, 2008 u mnie tez jest ok jak narazie choc czasami miewam jakies obawy ale mam juz 3 lata i jets dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisienka76 0 Napisano Luty 20, 2008 a jakie masz objawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Płatek 0 Napisano Luty 20, 2008 Ja już mam drugą .Ósmy rok leci.Wszystko jest ok.Żadnych problemów przez ten czas.Ale to chyba zależy od organizmu.:-) Założyłam po urodzeniu dziecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onk3 0 Napisano Luty 20, 2008 wisienka obiawó nie mam tylko jak sie naczytam czasem o skutkachubocznych itp to mam taki problem że tak pwoiem natury morlanej i psychicznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisienka76 0 Napisano Luty 20, 2008 wiesz tak naprawde to kazda farmakologiczna metoda anty jest dla kobiety bardzo wierzacej problemem,tak mi sie wydaje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onk3 0 Napisano Luty 20, 2008 tu nie chodzi o wiare tylko no sama nie wiem poczytałam tez o komplikacjach po spirali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisienka76 0 Napisano Luty 20, 2008 ja też poro czytałam na ten temat.Łykałam tabletki,jednak nie moge ich juz stosowac ze względu na wątrobę.wiec jak widzisz tylko prezerwatywa tak naprawde nie daje zadnych przykrych dolegliwosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisienka76 0 Napisano Luty 20, 2008 płatek a ile płaciłas za załozenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach