Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluskwik

jestem zła na los że....

Polecane posty

Gość pluskwik
wy myslicie ze ja nic nie robie juz od dluzszego czasu próbuje ulozyć sobie zycie ale to nie jest takie proste za chwile wszystko się sypie

Gość Zygi...
No dobra, to inaczej, co Cię najbardziej dołuje?

Gość pluskwik
wszystko

Gość Zygi...
Kiedyś widziałem taki reportaż w tv, o trójce rodzeństwa, wszyscy jeździli na wózkach inwalidzkich i mieli jakąś nieuleczalną chorobę,wszyscy byli też chyba karłami, a jeden w ogóle nie widział! Co najpiękniejsze, wszyscy cieszyli się życiem!

Gość Zygi...
Tam była jedna siostra i dwóch braci, bardzo mądrzy ludzie, oczytani( ten jeden czytał brailem), uczyli się języków i mieli uśmiech na twarzy! To było piękne, ludzie, którzy od urodzenia byli skrzywdzeni przez życie mieli w sobie tyle radości,że aż byłem w szoku!

Gość Zygi...
A jest coś co lubisz?

Gość oferma
zawsze może ci się zdarzyć coś takiego, przy czym twoje dzisiejsze "problemy" będą ci sie wydawały niedorzeczne.

A co to jest \"los\"?! To Ty ukladasz sobie zycie.Z takim nastawieniem do zycia to faktycznie trudno stworzyc zwiazek-no i po co? Tylko po to byc razem,zeby bylo mniej smutno? Facet musialby byc masochista albo desperatem,zeby w cos takiego wejsc.To chyba kwestia psyche niz tzw warunkow zewnetrznych. Zgadzam sie z Zygi-najpierw trzeba poszukac szczescia w sobie-tzn nauczyc sie byc szczesliwym samemu ze soba.Wtedy mozna wyjsc do ludzi i cos z nimi budowac.

Gość upppppppppp
upppppppppppppppp