Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro niemiecki a ja ... ehh

ALLES KLAR 2A -- czy ktoś ma m odpowiedzi do testów? błagam !!

Polecane posty

Jutro mam pracę klasową, oczywiście uczyłam się, nie prosiłabym o takie coś gdybym była poprostu leniwa :( jestem w klasie z rozszerzonym niemieckim, niestety nasz nauczyciel to porażka, mamy zajęcia 3 razy w tygodniu i na KAŻDEJ lekcji mamy jakiś sprawdzian, a to słówka a to gramatyka a to praca klasowa ... w naszej klasie jest tylko jedna czwórkowa uczennica ... reszta to dwóje i jedynki :O Dlatego bardzo potrzebuje tych odpowiedzi, tak na wszelki wypadek :) z góry serdecznie dziękuje. ps.szukalam na internecie, tak wstawione jest na rapidzie ale dawno stracilo już swoją ważność

Gość haniutkaaa
Meila podaj to ci wyslę

anyac1@wp.pl --> byłabym bardzo wdzięczna

Gość haniutkaaa
koniecznie napisz czy doszło

Gość haniutkaaa
A może napisz mi jaki konkretnie masz test to ci wysle odp tylko do niego bo obawiam sie ze nie dojdzie calosc

narazie nie doszło, poczekam jeszcze chwilke :) Test mam z 4 Rozdziału ... :O A skąd masz takie testy? mozna kupić je w księgarni ?

DOSZŁO !!! nie wiem jak Ci dziękować ... jesteś wielka :)

Gość haniutkaaa
Napewno to co chcialas? masz odpowiedzi? bo sie balam ze sie nie otworzy

Gość haniutkaaa
ale jesli doszlo to sie ciesze

kto Ci powiedział ze Alles Klar jest na poziomie podstawowym? poprostu idziemy szybciej niż inne klasy i na odwrót. szybciej robimy material. jesteśmy klasą z wiodącym językiem niemieckim ... zle zlozylam podanie :O Zdalam Firsta 2 lata temu z angielskiego a w 3 klasie angielskiego mieć nie będe :O

Cieszę się ze są jeszcze osoby chętne do pomocy :)

Gość kibeth
Błagam czy ma ktoś odpowiedzi do testu z kapitel 3 z Alles klar 1A? Od tego zależy życie całej naszej grupy z niemieckiego. Jeżeli możeci mi pomóc to proszę o wysłanie odpowiedzi lub testu na mail ksprinu@wp.pl . Jeżeli wolicie przez gg to mój nr to 4655594. Błagam o pomoc!

Gość ewus
hej ma ktos moze odpowiedzi i testy do alles klar 1a?? błagam... jutro akurat mam spr ;/... a nic nie umiem...

Gość ewus
a zapomniałabym w rapidzie..sa stare ... ;/ a potrzebuje tych nowszych

Gość ewus
no ja akurat mam...;/o którym dowiedziałąm sie dzisiaj .. bo wczesniej lezałam w szpitalu ..;/

Gość krystian
eloo!!!! mam ogromną prośbe,czy ktos moglby mi wyslac odp do testow alles klar 2a i 2b?? prosze!!!!!!!! to moj e-mail krystek.kala@wp.pl

Gość Marcin1212
Błagam o pomoc!!!!trzeba mi odpowiedz na sprwdzian zniemca!!!ksiąka 2a i kapitel 2!!!!!!!!!prosze plis mkasiak88@wp.pl gg10397319

Gość misiek_1990
Proszę o testy do alles klar 2a nowe wydanie rozdział 2 i 3. Proszę o odpowiedz na rudyniedzwiedz@o2.pl

Gość kasia90
jutro mam spr z niemieckiego z alles klara 2a z pierwszego rozdzialu a kompletnie nie rozumiem niemieckiego...od tego bedzie zalezalo czy zdam czy nie...blagam pomozcie

Gość tanie_testywp.pl
T E S T Y A L L E S K L A R sprzedam testy + odp do alles klar (wydanie zmienione) 1a i 1b + gratis odp do ksiązki cwiczen i podrecznika cena: 15 zł wysyłka mailem po wpłacie na konto jesli nie masz konta tez pisz bo to nie problem kontakt ze mną: GG 2604544 tanie_testy@wp.pl W Y D A N I E Z M I E N I O N E

Gość tanie_testywp.pl
T E S T Y A L L E S K L A R sprzedam testy + odp do alles klar (wydanie zmienione) 1a i 1b + gratis odp do ksiązki cwiczen i podrecznika cena: 15 zł wysyłka mailem po wpłacie na konto jesli nie masz konta tez pisz bo to nie problem kontakt ze mną: GG 2604544 tanie_testy@wp.pl W Y D A N I E Z M I E N I O N E

Gość aletaaaksss
MAM DO SPRZEDANIA TESTY Z ODPOWIEDZIAMI DO ALLES KLAR 1A I 1B WYDANIE ZMIENIONE !!!! ( DO ZWYKŁEGO TEŻ ) ZA NAPRAWDE GROSZE !!!!! PISAĆ NA ADRES allegro_oln@o2.pl NAJTANIEJ ZE wSZYSTKICH !!! MAM DO SPRZEDANIA TESTY Z ODPOWIEDZIAMI DO ALLES KLAR 1A I 1B WYDANIE ZMIENIONE !!!! ( DO ZWYKŁEGO TEŻ ) ZA NAPRAWDE GROSZE !!!!! PISAĆ NA ADRES allegro_oln@o2.pl NAJTANIEJ ZE wSZYSTKICH !!!

Gość mon18
Ludzie! Bardzo proszę o klucz odpowiedz do Alles Klar 2a (wydanie zmienione) poziom podstawowy. Baaardzo potrzebne! mikiniki6@buziaczek.pl Z góry serdecznie dziękuję !!

Gość SZAJBUS POTRZEBUJE POMOCY
ja takze bym prosil odpowiedz z testow do alles klar 2a i 1b PS chetnie doładuje komus konto za 5zł

Gość w potrzebie
Ja też bardzo bym prosiła o odpowiedzi do testów Alles klar 1b, 2b i 3b z obu wydań starego i zmnienionego. błagam pomóżcie zrobię wszystko!!!

Gość martuska0007
ja tez o nie blagam!! alles klar 2a PROSZE!

Gość pszczolkaA
jestem w wielkiej potrzebie koncze juz niemiecki i odpowiedzi z dwoch ostatnich dzialow bardzo by mi sie przydaly zeby podniesc sobie ocenki. JESLI KTOS MA ODP DO TESOW 1B WYDANIE ZMIENIONE BARDZO BYLABYM WDZIECZNA ZA PRZESLANIE

Gość allegro_olno2.pl
NAJTANIEJ ZE wSZYSTKICH !!! MAM DO SPRZEDANIA TESTY Z ODPOWIEDZIAMI DO ALLES KLAR 1A I 1B WYDANIE ZMIENIONE !!!! ( DO ZWYKŁEGO TEŻ ) ZA NAPRAWDE GROSZE !!!!! PISAĆ NA ADRES allegro_oln@o2.pl NAJTANIEJ ZE wSZYSTKICH !!! NAJTANIEJ ZE wSZYSTKICH !!! MAM DO SPRZEDANIA TESTY Z ODPOWIEDZIAMI DO ALLES KLAR 1A I 1B WYDANIE ZMIENIONE !!!! ( DO ZWYKŁEGO TEŻ ) ZA NAPRAWDE GROSZE !!!!! PISAĆ NA ADRES allegro_oln@o2.pl NAJTANIEJ ZE wSZYSTKICH !!! NAJTANIEJ ZE wSZYSTKICH !!! MAM DO SPRZEDANIA TESTY Z ODPOWIEDZIAMI DO ALLES KLAR 1A I 1B WYDANIE ZMIENIONE !!!! ( DO ZWYKŁEGO TEŻ ) ZA NAPRAWDE GROSZE !!!!! PISAĆ NA ADRES allegro_oln@o2.pl NAJTANIEJ ZE wSZYSTKICH !!! NAJTANIEJ ZE wSZYSTKICH !!! MAM DO SPRZEDANIA TESTY Z ODPOWIEDZIAMI DO ALLES KLAR 1A I 1B WYDANIE ZMIENIONE !!!! ( DO ZWYKŁEGO TEŻ ) ZA NAPRAWDE GROSZE !!!!! PISAĆ NA ADRES allegro_oln@o2.pl NAJTANIEJ ZE wSZYSTKICH !!! NAJTANIEJ ZE wSZYSTKICH !!! MAM DO SPRZEDANIA TESTY Z ODPOWIEDZIAMI DO ALLES KLAR 1A I 1B WYDANIE ZMIENIONE !!!! ( DO ZWYKŁEGO TEŻ ) ZA NAPRAWDE GROSZE !!!!! PISAĆ NA ADRES allegro_oln@o2.pl NAJTANIEJ ZE wSZYSTKICH !!!