Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro niemiecki a ja ... ehh

ALLES KLAR 2A -- czy ktoś ma m odpowiedzi do testów? błagam !!

Polecane posty

Gość Bartez
ktoś może wysłać na bartez563@wp.pl testy i odpowiedzi z alles klar 1b?

Gość urząd skarbowy
Sprzedawanie testów w formie elektronicznej , w formie ksero lub innej BEZ WIEDZY I POZWOLENIA autorów jest KARALNE. Przypominam o tym wszystkim, którzy próbują tu przeprowadzić taki proceder.

Gość belinea17_17
Nie pomagam żadnym osobom w celach naukowych więc proszę do mnie nie pisać ! ! !

Gość belinea17_17
Nie pomagam w żaden sposób innym osobom w celach naukowych więc proszę do mnie nie pisać !!!

Gość belinea17_17

Gość Zagrożona
Witam! Potrzebuje testy do podręcznika Alles Klar (poziom rozszerzony) 1b Mój mail to martuska91-15@o2.pl Z góry wielkie dzięki dla ludzi którzy będą na tyle mili ze udostąpnią mi te testy.... ratując mnie przy tym od zagrożenia ;)

Gość bardzo pilne
Witam! Mam pytanie i serdeczna prosbe...czy ma ktos moze testy do Alles Klar 2a (wydanie zmienione)? Niby mam odpowidzi, ale co z tego, kiedy nie wiem nawet jak wyglada test a to chyba wazniejsze...Bardzo prosze, jesli ktos ma takie testy o kontakt na nr gg: 9920860. Z gory serdecznie dziekuje, bo jutro mam test i czuje, ze moge nie dac sobie rady...

Gość bardzo pilne
Witam! Mam pytanie i serdeczna prosbe...czy ma ktos moze testy do Alles Klar 2a (wydanie zmienione)? Niby mam odpowidzi, ale co z tego, kiedy nie wiem nawet jak wyglada test a to chyba wazniejsze...Bardzo prosze, jesli ktos ma takie testy o kontakt na nr gg: 9920860. Z gory serdecznie dziekuje, bo jutro mam test i czuje, ze moge nie dac sobie rady...

Jest strasznie późno.. pewnie nikogo już tu nie ma.. To czy zaliczę ten sprawdzian będzie decydował o tym czy zdam ten.... niemiecki. Tesy z książki alles klar 2a wydanie zmienione..kapitel 3. Jeżeli ktokolwiek by się zjawił... Błagam o pomoc!!

Gość biznes365
Witam potrzebuję test z opowiedziami do rozdziału 3 piszcie na biznes365@wp.pl

Gość biznes365
Witam potrzebuję test z opowiedziami do rozdziału 3 piszcie na biznes365@wp.pl

Gość krzychu22
Mam do sprzedania: Testy Alles Klar 2ab zmienione!!! Posiadam też wiele innych testów. Pisać gg:2747799 Mam do sprzedania: Testy Alles Klar 2ab zmienione!!! Posiadam też wiele innych testów. Pisać gg:2747799 Mam do sprzedania: Testy Alles Klar 2ab zmienione!!! Posiadam też wiele innych testów. Pisać gg:2747799 Mam do sprzedania: Testy Alles Klar 2ab zmienione!!! Posiadam też wiele innych testów. Pisać gg:2747799 Mam do sprzedania: Testy Alles Klar 2ab zmienione!!! Posiadam też wiele innych testów. Pisać gg:2747799 Mam do sprzedania: Testy Alles Klar 2ab zmienione!!! Posiadam też WIELE innych testów. Pisać gg:2747799

Gość magik88
Wszystkie testy 1a wydanie zmienione - 4882412

Gość kkaak
WITAM, odpowiedzi do 1A 1B podstawa i 2A, 2B podstawa !! + TESTY ! NOWE WYDANIA 2008 !! Cena 12 zł. Płatne tylko na konto!! GG: 4555785 pisać !! Wysyłka w 2 min ! Jeżeli zależy Ci na satysfakcji i szybkości to pisz. Po co zamieszczać email z prośbą na którą nikt nie odpisze. Sam zadbaj o swoją sprawę i napisz ! Chcesz być pewnym usługi ? Możesz mi zaufać! SĄ TO WYDANIA PIĄTE ZMIENIONE CZYLI 2008 NÓWKI!!! Nie daj się oszukać ceną 5 zł, albo wpłatą za SMS jedynie wpłata na konto i uzyskanie sanych sprzedawcy daje 100% pewności!

Gość artiii
Witam!!! Mam do sprzedania testy,klucze do allesk klar 2a wydanie zmienione moje gg:10476100

Gość artiii
Witam mam alles klar2a wydanie zmienione poziom podstawowy testy+klucze gg:10476100

Gość artiii
Witam mam alles klar2a wydanie zmienione poziom podstawowy testy+klucze gg:10476100

Gość krzychu22
!!!Świąteczna Wyprzedaż!!!! Możliwe obniżki CEN!!! WITAM, odpowiedzi do 1A, 1B podstawa i 2A, 2B podstawa !! TESTY ! NOWE WYDANIA 2008 !! Cena 10 zł. Płatne na konto w MBANK-u Testy Ales Klar Gramatik 10 zł Testy Matura Solutions Pre-Intermediate 15 zł Testy Matura Solutions Intermediate 15 zł Testy New English File 5 zł Testy New Headway 5zł Testy Enterprise 1,2,3,4 Pre-Intermediate 5 zł Testy New English File Pre-Intermediate 10 zł Testy MAtematyka+ Liceum i Technikum podstawa/rozszerzony 20zł/20 zł Testy Cisco Certified Network Associate (CCNA) 20 zł GG: 2747799 !!!! Wysyłka Błyskawiczna ! Jeżeli zależy Ci na satysfakcji i szybkości to pisz. Nie zamieszczajcie próśb ani e-mailów bo i tak wam nikt nie wyśle ich za freeeee!!

Gość jaga356
chetnie pomoge moge za niewielka oplata udostepnic testy alles klar 1a,b 4888510-gg 785804305-kom

Gość kamss
WITAM, odpowiedzi do 1A 1B podstawa i 2A, 2B podstawa !! + TESTY ! NOWE WYDANIA 2008 !! Cena 12 zł. Płatne tylko na konto!! GG: 4555785 pisać zainteresowani. Wysyłka w 2 min ! Jeżeli zależy Ci na satysfakcji i szybkości to pisz. Po co zamieszczać email z prośbą na którą nikt nie odpisze. Sam zadbaj o swoją sprawę i napisz ! Chcesz być pewnym usługi ? Możesz mi zaufać! SĄ TO WYDANIA PIĄTE ZMIENIONE CZYLI 2008 NÓWKI!!! Nie daj się oszukać ceną 5 zł, albo wpłatą za SMS jedynie wpłata na konto i uzyskanie sanych sprzedawcy daje 100% pewności!!!

Gość PATRYK POLSKA
Sprzedam TESTY I KLUCZE DO PODRĘCZNIKA I ĆWICZEŃ : ALLES KLAR 2a naprawdę tanio : 5 zł kontakt : patrykpolska@wp.pl

Gość PATRYK POLSKA
Sprzedam TESTY I KLUCZE DO PODRĘCZNIKA I ĆWICZEŃ : ALLES KLAR 2a naprawdę tanio : 5 zł kontakt : patrykpolska@wp.pl

Gość Marcin21105
jestem zagrożony tylko dobrze napisany ten test może mnie uratować. potrzebuje kapitel 4 z 2a proszę o pomoc. gg10356504

Gość PATRYK POLSKA

Gość PATRYK POLSKA

Gość oscar11
Jeśli ktoś ma odpowiedzi do alles klar 2b to bardzo proszę o podesłanie ich. Kwestia życia i śmierci. oscar.xi.dumny@gmail.com

Gość karolinAAAAAAA
prosze o odpowiedzi do testów albo chociaz testy do alles klar 2a wydanie zmienione!! mam jutro spr!! to najważniejsza sprawa na świecie ! PROSZE!! *mature zdaje z angielskiego a NIEMCA nienawidze!!

Gość olipik111
jestem zdesperowany proszę wyslijcie mi odpowiedzi i testy z kllara 11 a,bo nie zdam odwdzięczę się wafelek007@interia.eu z góry dzx... proszę