Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jutro niemiecki a ja ... ehh

ALLES KLAR 2A -- czy kto艣 ma m odpowiedzi do test贸w? b艂agam !!

Polecane posty

Go艣膰 belinea17_17
Je偶eli kto艣 ma konto na www.wsip.pl. prosz臋 o zg艂oszenie si臋 do mnie, GDY呕 mog臋 ofiarowa膰 testy jakie kto艣 sobie 偶yczy za darmo !!! klucze itp m贸j e-mail : radek1713@vp.pl

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 belinea17_17
Wchodz膮 te偶 w gr臋 do艂adowania za te konto !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mn16
Prosz臋 o testy i odpowiedzi do ksi膮偶ki ''alles klar 1b'' dla poziomu rozszerzonego !! Wydanie zmienione !! marlenka03@buziaczek.pl Z g贸ry dzi臋kuj臋 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vanessaaaa
jutro mam sprawdzian z niemieckiego z ksi膮zki alles klar 1a z kapitel 3 kto mi wy艣le odpowiedzi do tego testu? prosz臋 pom贸偶cie:* m贸j e-mail to ania_992@tlen.pl prosz臋 i dzi臋kuj臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TESTY ALLES KLAR
WITAM MAM DO SPRZEDANIA TESTY WRAZ Z ODPOWIEDZIAMI DO KSIAZKI ALLES KLAR 1Ai1B WYDANIE ZMIENIONE !!!! W ZESTAWIE R脫WNIE呕 ODPOWIEDZI DO PODRECZNIKA I ZESZYTU CWICZEN!! ( WYDANIE ZMIENIONE ) 1AI1B WYDANIE ZMIENIONE!! ZAPRASZAM DO ZAKUPU!!! PISA膯 NA ADRES: allegro_oln@o2.pl WITAM MAM DO SPRZEDANIA TESTY WRAZ Z ODPOWIEDZIAMI DO KSIAZKI ALLES KLAR 1Ai1B WYDANIE ZMIENIONE !!!! W ZESTAWIE R脫WNIE呕 ODPOWIEDZI DO PODRECZNIKA I ZESZYTU CWICZEN!! ( WYDANIE ZMIENIONE ) 1AI1B WYDANIE ZMIENIONE!! ZAPRASZAM DO ZAKUPU!!! PISA膯 NA ADRES: allegro_oln@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka
Mam pytanie CZY ma ktos do sprzedania TESTY ALLES KLAR 2A ZAKRES ROZSZERZONY?????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marvi
witam, prosz臋 o testy do 1a i 1b oto m贸j adres: marvi11@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bidu
Szukam test贸w i klucza do test贸w „AK” 1b-2a-2b-3a-3b, ale poziom podstawowy. Bardzo prosz臋 o pomoc. Mam problemy z niemieckiego, w zamian mog臋 pom贸c z geografii, rosyjskiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 testymaestro
kto chce testy pisac freewebsitepl@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Witam mam wielk膮 pro艣b臋 prosz臋 o podanie odpowiedzi do test贸w alles klar 1 b wydanie zmienione pozim podstawowy najlepiej z 1 rozdzia艂u . Z b贸ry dzi臋kuje prosz臋 o odpowied藕 najlepiej jeszcze dzisiaj . m贸 e mail to lpawex11@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Witam mam wielk膮 pro艣b臋 prosz臋 o podanie odpowiedzi do test贸w alles klar 1 b wydanie zmienione pozim podstawowy najlepiej z 1 rozdzia艂u . Z b贸ry dzi臋kuje prosz臋 o odpowied藕 najlepiej jeszcze dzisiaj . m贸 e mail to lpawex11@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 belinea17_17
Potrzebuje test贸w do Alles klar 1b !!! ALE INTERESUJ膭 MNIE TYLKO ZE STRONY WSIPU ( www.wsip.pl/) Je偶eli kto艣 ma takie testy bardzo prosz臋 o kontakt : radek1713@vp.pl/. Zap艂ac臋 oczywi艣cie !!!! CZEKAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hymmm
Czy ma kto艣 klucz odpowiedzi do podr臋cznika i 膰wicze艅 Alles klar 2a wydanie zmienione poziom podstawowy na 2-3 godz. w tygodniu? B臋de wdzi臋czny za pomoc!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hymmm
Je偶eli tak to prosz臋 o przes艂anie na maila, b臋de wdzi臋czny za pomoc;d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 belinea17_17
Potrzebny mi jest login i has艂o do strony wsipu !!! Je偶eli kto takie ma, bardzo prosz臋 o podanie mi go, w zamian mog臋 da膰 wszystkie testy od 1a do 3b za darmo !!! m贸j e-mail : radek1713@vp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tanie_testy
sprzedam testy i odpowiedzi do: cena: od 5 z艂 do 25 z艂 od ksi膮偶ki kontakt: silvanstce@o2.pll lub GG 235502 Alles Klar: - 1a i 1b (testy + klucz odpowiedzi) - 2a i 2b (testy + klucz odpowiedzi) - 3a i 3b (testy + klucz odpowiedzi) New matura Matrix: - pre-intermediate - intermediate - upper-intermediate New Opportunities: - pre-intermediate - intermediate New headway: - beginner - elementary - pre-intermediate - upper-intermediate - advenced (teacher's book) English File: - elementary - intermediate - upper-intermediate (teacher's book) Upstream: - intermediate Success: - intermediate ...i wiele, wiele innych Testy i odpowiedzi Cena: od 5zl do 25z艂 za kazdy/ calosc Przesy艂ka na e-maila po wp艂acie na konto Kontakt : silvanstce@o2.pl GG: 235502

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich! Mam tak膮 prosb臋 , czy ma ktos test i klucz do Alles Klar 2a poziom rozszerzony kapitel 1 ,2 . W przyszlym tygodnbiu mam sprawdzain i bardzo mi na nim zalezy.. Jak cos to mail : danioo3@op.pl Bylabym wdzi臋czna:) Pozdrawiam !

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich! Mam tak膮 prosb臋 , czy ma ktos test i klucz do Alles Klar 2a poziom rozszerzony kapitel 1 ,2 . W przyszlym tygodnbiu mam sprawdzain i bardzo mi na nim zalezy.. Jak cos to mail : danioo3@op.pl Bylabym wdzi臋czna:) Pozdrawiam !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shine92
Czy ma kto艣 odpowiedzi do sprawdzianu zksi膮偶ki alles klar rozdzia艂 I. ? Prosze bardzo o przes艂anie mi ich B艁AGAM!!!! jutro spr ;( chce dobrze wypa艣膰 !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 testyak
Uwaga !!! Sprzedam testy wraz z odpowiedziami do podr臋cznika Alles Klar cz. 1a. Testy te wykorzystywane s膮 przez nauczycieli jako prace klasowe. Cena: 10 z艂 [dwa do艂adowania za 5z艂] Wysy艂ka: na adres e-mail. Kontakt: testyak@wp.pl Serdecznie polecam i gwarantuj臋 sprawn膮 wysy艂k臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 testyak
Uwaga !!! Sprzedam testy wraz z odpowiedziami do podr臋cznika Alles Klar cz. 1a. Testy te wykorzystywane s膮 przez nauczycieli jako prace klasowe. Cena: 10 z艂 [dwa do艂adowania za 5z艂] Wysy艂ka: na adres e-mail. Kontakt: testyak@wp.pl Serdecznie polecam i gwarantuj臋 sprawn膮 wysy艂k臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gaba1990
Hej ma ktos odpowiedzi do spr Alles Klar 2a rozdzial 4 zakres podstawowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gaba1990
Hej ma ktos odpowiedzi do spr Alles Klar 2a rozdzial 4 zakres podstawowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julek__07
Czy ma kto艣 klucz odpowiedzi do podr臋cznika i 膰wicze艅 Alles klar 2a wydanie zmienione poziom podstawowy? Jak tak to prosi艂 bym o przes艂anie mi na poczt臋 jurek4765@interia.pl z g贸ry dzi臋ki! pozdro:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julek__07
czesc mam tak膮 pro艣be czy kto艣 m贸g艂by mi przes艂ac odpowiedzi do alles klar 2a Wydanie zmienione m贸j e-mail:jurek4765@interia.pl By艂bym wdzi臋czny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julek__07
czesc mam tak膮 pro艣be czy kto艣 m贸g艂by mi przes艂ac odpowiedzi do alles klar 2a Wydanie zmienione m贸j e-mail:jurek4765@interia.pl By艂bym wdzi臋czny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natibob
hejka:) pilnie potrzebuje odpowiedzi do alles klar wersji podstawowej 1b wydanie nowe.prosze o pomoc.M贸j adres: natiboc@tlen.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dami888
Prosze o pomoc bardzo Potrzebuje odpowiedzi z 1b kapitel 11 i 12 wydanie zmienione Prosze bardzo bardzo bardzo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amana818
b艂agam o pomoc potrzebuje testu do alles klar 2a nowe wydanie poziom rozszerzony nowe wydanie z g贸ry dzi臋kuje m贸j e-mail natalka_818@wp.pl

Udost臋pnij ten post