Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro niemiecki a ja ... ehh

ALLES KLAR 2A -- czy ktoś ma m odpowiedzi do testów? błagam !!

Polecane posty

Gość 1 z niemca /
czesc wszystkim ! ma moze ktos prawdziany i odp na nie do ALles klar 1b ? poziom rozszerzony??? bardzo bym prosil o pomoc i wyslanie mi testow na meila jurgas@o2.pl

Gość ofiara niemieckiego
ma ktos odp. do testów???? alles klar 2a błagam o pomoc najważniejszy kapitel 2

Gość Kamikadze112
Błagam pomóżcie mi, mam w poniedziałek test z alles klar 1b poziom nierozszerzony kapitel8 (to jest wydanie zmienione) i prosiłbym kogos dobrego o odpowiedzi do tej czesci to jest moj mail pomidor112@wp.pl z gory wam dziekuje:)

Gość fleurka
Pilnie poszukuje testow + klucza do nich z ksiazki Alles klar 2a zakres podstawowy wydanie zmienione. Jesli ktos moze pomoc to bardzo prosze: burgund@autograf.pl lub gg:5635979. Tylko nie w rapidzie!

Gość seban
Siemka.Ma ktos testy alles klar 1b zakres rozszerzony nowe wydanie.Bardzo proszę o wyslanie na email seban63@wp.pl. Z góry dziekuje!!

Gość dad
potrzebuje testów alles klar 2b rozdział 9 pomuszcie

Gość mecik2405
Hej hi hello xD potrzebowalambym odpowiedzi do alles klar :-D 1b i dalej bede wdzieczna pozdroski

Gość madzia1223
Pilnie poszukuje testow + klucza do nich z ksiazki Alles klar 2a i 2b zakres podstawowy wydanie zmienione.Odwdziecze sie:) Moj email: madziuska23122@wp.pl

Gość fijalkowski
Również poszukuję testów i klucza odpowiedzi do ćwiczeń Alles Klar 2a wydanie zmienione. Jeżeli ktoś posiada to proszę o kontakt: lukaszfijalkowski@o2.pl Dziękuję za pomoc z góry.

Bardzo potrzebne mi są testy do Alles klar 2a (wydanie zmienione) poziom podstawowy :( :( :( Niech mi ktoś pomoże :( jezeli ktoś ma, bardzo proszę o wysłanie na mój e-mail :) radek1713@vp.pl Z góry bardzo dziękuję :)

Jeżeli ma ktoś testy także 1b zakres podstawowy wydanie zmienione :) Bardzo proszę o kontakt :) Są mi Bardzo Potrzebne, mój e-mail radek1713@vp.pl Z góry Bardzo dziękuję dobrym ludziom :)

Gość katalonia
Drodzy uczniowie!!!! Mam odpowiedzi do książek 1A 1B 2A Jako że za darmo było by Wam juz za łatwo więc sprzedam po 3 zł od jednego testu!!!! Wyśle elektroniczną drogą przez e-mail. Moje gg

Gość katalonia
GG : 7271882

Gość belinea17_17

Gość belinea17_17
Mam do sprzedania ( dopiero co nabyte) w bardzo przestępnej cenie testy Alles Klar 1a,1b, 2a,3a,3b !!!! + oczywiście klucz odpowiedzi !!! Chętnych proszę o zgłaszanie się na mój adres : radek1713@vp.pl Pozdrawiam :)

Gość belinea17_17
Testy te które posiadam są oczywiście z NOWEGO WYDANIA !!! POZIOM PODSTAWOWY :)

Gość ciekjera
Widzę że wszyscy chcą za klucze wynagrodzenie. Tylko jak by nie patrzył, 80% szuka kogoś bezinteresownego. Wiem że wiedza kosztuje i to nie mało, ale nie każdy jest z wszystkiego dobry. Jedni potrzebują odpowiedzi z niemieckiego inni z matematyki, chemii, czy fizyki... Akurat moim słabym punktem jest niemiecki, więc robię wszystko co się da żeby przejść klasę. W tym przypadku jest to prośba o odpowiedzi. Mój adres to ciekjera@o2.pl , z góry dziękuje.

Gość belinea17_17
MaM informację do przekazania ! OTÓŻ Jeżeli ktoś chce kupić testy od oszusta na tym forum : allegro_oln@o2.pl - niech nie kupuje !!!

Gość belinea17_17
Mam do sprzedania testy alles klar 1a,1b,2a,2b,3ab !!!! Za niewielkie grosze !!! Mogę za darmo powymieniać się za klucz do 2a !!! Testy są pewne, gwarantuje szybką wysyłką bez zbędnego czekania !!! Chętnych proszę o zgłaszanie się na mój adres : radek1713@vp.pl

Gość belinea17_17
Posiadam już wszystkie klucze i testy. Bez możliwości wymiany na 2a :) chętnie sprzedam za przestępną cenę :) mój email radek1713@vp.pl Zapraszam :)

Gość Robmaszk
Mam prośbę. Proszę o przesłanie na adres robmaszk@wp.pl kluczy odpowiedzi do AlLes Klar 2a wydanie nowe, zmienione. Bardzo proszę z góry dziękuję.

Gość manciata
czy ktos ma odpowiedzi do testu alles klar 2a z pierwszego rozdzialu?? Bo nic tam nie czaje a jutro mam go pisac !! ;/ Jesli ktos ma to niech pomoże ;)

Gość ciekjera
Również proszę o odpowiedzi do Alles Klar 2a (wydanie zmienione) Napisałem wcześniej odpowiedz, ale nie umieściłem jaką część chce i się dziwie czego jeszcze nic nie przyszło:D Z góry dzięki

Gość bumba
macie testy i odpowiedzi do 2a wydanie zmienione? odezwijcie sie moje gg 6529290

Gość Gwidonek
Hejka Błagam o pomoc czy ktos ma słownictwo w kompie do alles klar2a Kapitel 1 poczebuje pilnie lub jakies pytania na sprawdzian??? Byłbym bardzo wdzięczny zwłaszcza ze dziś dzień chłopaka

Gość Bonzaj
hej mama takie sam problem jak inni potrzebuję testy do alles klar 2a zminione byłbym bardzo wdzięczny..:-) mój e-meil [url* bzyk02@o2.pl[/url*

Gość ciekjera
Kupie odpowiedzi do Alles Klar 2a wydanie zmienione. Kotatk: ciekjerka@o2.pl

Gość Olccciaaa
hey, ma ktos testy alles klar 2a poziom rozszerzony wyd.zmienione?? nie musi byc z odpowiedziami :P poprostu same testy. bylabym wdzieczna.

Gość Qracz3k
Poszukuje testów do Alles Klar 2a poziom podstawowy wydanie zmienione, interesuje mnie 1 kapitel, ale moge kupic calosc, moj mail : kuraczek90@interia.pl Prosze o szybko odpowiedz bo testy potrzebne na wczoraj

Gość kapitel 1 -2a
Potrzebuję pilnie testu z niemieckiego(Alles klar 2a poziom podstawowy kapitel 1.)Barzdo proszę o pomoc(klaudia_150@buziaczek.pl)