Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna0

dobrze uzyta prezerwatywa +

Polecane posty

Gość niepewna0

+ wyjęcie przed wytryskiem, 23 dni od pierwszego dnia miesiaczki ( przy powyzej 35dniowych cyklach). Mozliwe jest w takich warunkach zaplodnienie?

Gość anjuska
oblicz sobie czy to były dni płodne...do tego napisałas ze wyszedł przed wytryskiem wiec nie wiem skąd ta obawa?

Gość niepewna0
już tak mam że sie wszystkim przejmuje ;/ chlopak mnie zapewnia ze wszystko bylo ok a ja i tak swoje ;/ dni plodne jest mi ciezko okreslic przy moich cyklach ;/

dobrze uzyta prezerwatywa plus wyjęcie przed wytryskiem -> jak dla mnie nie ma szans na ciążę

Gość niepewna0
Tzn. ze raczej nie powinnam sie denerwowac? zawsze sama sobie niepotrzebnie nerwow narobie:/

Gość Kociaczek 22
niepewna a ile masz lat

Gość niepewna0
18

Gość Kociaczek 22
18 too troche za wczesnie zeby zostac mama ja mam 22 jeszcze nieskonczone , ale bardzo tego pragne :) za 2 dni mam dostac okres , wlasnie go oczekuje jeśli nie to byc może jestem w ciązy , a Ty niemasz sie o co martwic napewno niejestes, my to zorbilismy bez zabezoieczenia

Gość niepewna0
Tez twierdze ze to jeszcze za wczesnie, dlatego staram sie jak najlepiej zabezpieczyc. Skoro sie starasz to zycze zeby okres nie nadszedl ;) w Twoim wieku tez chcialabym juz myslec o dziecku, ale na pewno nie teraz

Gość Kociaczek 22
dzieki:) a ja Tobie tez zycze aby bylo po Twojej mysli , Tylko ze ja jeszcze niemam meza, tylko stalego partnera z ktorym jestem od 5 lat a jakos nieumie przekonac go do slubu on uwaza ze to za wczesnie i ze dopiero po studiach . Sadze ze ciaza byla by swietnym rozwiazaniem:)

Gość Kociaczek 22
tak pozatym to skoro Twoj chlopak miał prezerwatywe i wyciągnoł przed wytryskiem to niema zadnych obaw , my uzywajac prezerwatywy zawsze robilismy wsyztsko do konca i nic nie wycigalismy:)

Gość niepewna0
5 Lat to juz dosc dlugi staz, wiek tez odpowiedni. w sam raz na slub ;) no gdyby nie ta nauka, ale ona we wszystkim przeszkadza heh. Chcesz przez dziecko chlopaka do oltarza zaprowadzic? :P

Gość niepewna0
Moj chlopak tez mowi ze nie mam sie czego obawiac, ale ja sama sobíe wmawiam ze moze jednak cos poszlo nie tak ;|

Gość bonnie_j
Studia nie przeszkadzają aż tak bardzo. To nie jest tak jak w szkole średniej, że możesz chodzić do momentu aż brzuszek będzie trochę widoczny :) tutaj do ostatnich dni chodzisz na uczelnie i wykładowcy na pewno ci to ułatwiają. Więc ciąża na studiach nie jest taka straszna(o ile macie jak siebie i dziecko utrzymać) Ja też myślę, że będąc na studiach postaram sie o dzidziusia, ale to dopiero pod koniec studiów :)

Gość Kociaczek 22
No myslę że studia to też nie wielki problem , niemożna też ciagle tego odwlekać :)

Gość niepewna0
W moim liceum tez byly i sa dziewczyny w ciazy, ale nauczyciele im pomagaja i zachecaja zeby skonczyly choc ta szkole. Ale najgorsze sa zaleglosci i zaliczenia, ktore straca w czasie porodu i pierwszych miesiecy malucha, kiedy mama praktycznie wciaz musi byc w poblizu ;/

Gość Kociaczek 22
witam ponownie , okres spoznia mi sie juz 2 dni jutro bedzie 3 dzien hmmmmm :-)

Gość niepewna0
A zwykle masz tak regularnie? mnie okres na ogol zaskakuje:/

Gość Moniurekk 86
no przeważnie wypada w terminie , nawet jesli sie spoznia to zawsze pobolewa mnie brzuch , tydzien wczesniej bola mnie piersi i chodze jakas podrazniona , a Teraz zadnym objawow 3 dzien minoł i nic jutro zacznie się 4 dzien jak mi sie spóźnia ...

Gość Kociaczek 22
niepewna 0 , Moniurek 86 to moj drugi nik na kafeteri , posluguje sie oboma :) niwiem czy wiesz ale na necie sa dostepne takie kalendarzyki co pokazuja dni plodne , jesli chcesz miec pewnosc to sobie taki znajdz wpisz na gogle " kalendarzyk dni płodne" i napewno Ci znajdzie :)

Gość niepewna0
tylko nie wiem czy on sie mi przyda, bo u mnie okres przychodzi 'jak mu sie chce'. raz mam cykle 35 dniowe, raz 42, raz 56, raz nawet nie mialam 3 mce i w koncu dostalam. Przez to sobie robie schizy zawsze;/

Gość Kociaczek 22
aha :) rozumie , tez tak kiedys mialam strasznie nieregularne , powinnas isc z tym do lekarza mi lekarz powiedział że to sie powinno leczyc bo w przyszłości przez to można mieć problem z zajściem w ciąże ;/