Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

schab wieprzowy z kością

Koleżanka chce POZYCZYC moja sukienke O

Polecane posty

Chcialaby pozyczyc bo ma szybki slub, jest w ciazy itd... Mi byloby glupio kogos poprosic o pozyczenie sukienki slubnej. Wiadomo ze kosztowala troche pieniedzy a nie zwroci jej w takim samym stanie w jakim jest. Chodzby nie wiem jak uwazala to tu sie cos moze ubrudzic, tu popruc. Napewno jej nie pozycze :O Ale glupio byloby mi sie prosic o sukienke

Gość pożyczyć za darmo
? może za jakąś opłatą? prośba troszkę nie na miejscu

dziwna ta kolezanka:O W zyciu bym nawet nie pomyslala, zeby pozyczyc:P Kurcze, jak nie ma kasy, to niech nie bierze slubu, a nie robi z siebie zebraczke

Gość ja też bym nie pożyczyła

Gość nie przejmuj się
ja też bym nie pożyczyła! w życiu! a koleżanka jest po prostu chamska!

Gość a po co Ci ta kiecka
masz zamiar ją sprzedać czy trzymać na kolejny ślub? Bo jak nie to czemu nie pożyczyć? Niech Ci potem upierze i poprawi jeśli coś popsuła. ja bym spokojnie swoją pożyczyła.

żartujesz chyba :o koleżanka w potrzebie a ty co? nie pożyczysz? jakby moja kumpela miała problem i potrzebowała mojej sukni to nawet bym jej dała, przecież ja jej drugi raz nie założę - niech ktoś jeszcze skorzysta

Gość chyba Cię pogieło
co innego sprzedać sukienkę,a co innego pozyczyć, tym bardziej jeśli właścicielka chce ją sprzedać... koleżanka mogłaby cos zniszczyć, albo co więcej , biorąc pod uwage , ze jest w ciązy, mogłaby chciec przerabiac sukinię i jak potem autorka miałby ją sprzedac..,.

tak, trzymam do kolejnego ślubu..... To nie jest zadna moja dobra kumpela tylko kolezanka, znajoma. Co mnie to obchodzi ze potrzebuje sukienke. Jak ja bralam slub to mi nikt za darmo sukienki nie podarowal, tylko sobie sama kupilam :O wstyd sie prosic o sukienke.

Gość jesteś świnia i chamówa
po prostu

Gość jak laska chce pozyczyc
to niech sobie pozyczy z komisu, pewnie nawet za 200zł jakąś znajdzie... a swoją drogą pakuje się w dziecko, które kosztuje majątek, a nawet nie ma 500zł na kieckę...

Gość mi bylo by wstyd
komus nie pomoc i jeszcze sie tym chwalic na forum.

Trzeba mieć tupet żeby poprosić o coś takiego, naprawdę. To jakaś szmaciara ta laska, naprawdę:-O

oczywiście, że wstyd :o mam nadzieję, że ty kiedyś nie będziesz potrzebowała pomocy :o

Gość niedobra ciotka
Wiadomo, ile taka kiecka kosztuje. Co innego9 pożyczyć od koleżanki spódnicę, a co innego kieckę, która kosztowała minimum 1500 zł, a koleżanka za darmochę sobie obskoczy. Po prostu bym nie miała czelnosci prosić kogoś o cos takiego. Poszłabym do slubu w zwykłej sukience albo w spódnicy i żakiecie, jakbym nie miała kasy na sukienkę. Powiedz jej, że na ten termin "pozyczasz" kuzynce.

widocznie wasze sukienki to jakies tanie podrobki jesli tak chetnie byscie je pozyczyly ;] Moja nie byla taka tania i powinna sie cieszyc i brac ja za te 500zl!!! bo to za darmo!!!! A gdybym byla swinia i chamowa to chcialabym za nia kilka razy wiecej ;]

Gość niedobra ciotka
ludzie, kiecka nie jest konieczna do przeżycia! Dlaczego niby autorka jest chamska ? Bezdusznoscią byłoby nie dać chleba, jak jest głodna, ale kiecka slubna to jest LUKSUS

ludzie to w takim razie chyba ze mną jest coś nie tak :o bo ja bym pożyczyła, BA! dałabym, oddała, sprezentowała - mnie się nie przyda, sprzedawać nie zamierzam więc co mi tam

Gość niedobra ciotka
a wesele będzie miała ?

Gość A może tj osoba bardzo
biedna i nie stać ja na zakup czy wypożyczenie?Pożycz pamiętaj wszytko co robisz wróci do ciebie z podwójną siła .Zabezpiecz się na wypadek zniszczenia weź zadatek ewnulanie przedmiot coś na piśmie . Warto w życiu być dobrym !!!To wróci a nie wiesz co Cie jeszcze w życiu czeka:(

Gość she.elle
Wyzywac dziewczyne od szmaciar, bo smiala zapytac sie o cos?:) Tu wlasnie wychodzi chamstwo, ale wasze...

Gość she.elle
* :O

Gość niedobra ciotka
takie jestescie wspaniałomyślne ? a jak znajomą zaswędzi macica, a będzie bez faceta, to wypozyczycie swojego męża, żeby miała swojego bobaska wymarzonego ? w końcu maż wam się od tego nie zużyje

Gość bardzo biedna jest
i pakuje się w dziecko... :o