Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje wskazówek

taka sprawa

Polecane posty

Gość potrzebuje wskazówek

Pewna para zakochanych (moi przyjaciele) pokłóciła sie ze sobą,on w żłosci pojechał po niej mocno, ona sie obraziła, nie pozostała mu dłuzna.Gdy on chciał przeprosic, ona jeszcze była żla i nie pozwooliła, teraz gdy emocje opadły,ona chce,daje mu znaki ze chce ale on mimo ze chce to duma mu nie pozwala, raz dostał strzał i woli nie robic z siebie głupka ze do niej idzie a ona olewka.A ona tewz z byt dumna by powiedziec wprost ze juz jej przeslzo.Głupie, dwoje dorosłych ludzi, no ale cóż, w sprawach uczuciowych tak to bywa, ze człowiek głupieje.Chce im pomóc,widze jak sie oboje męcza bez siebie, jak przekonac jego by jednak wyluzował i zabrał sie do dzieła, a jak przekonac ją by bardziej wyraznie dala mu znak.

zostaw ich samym sobie, jeżeli nie potrafią się do siebie odezwać to co to był za związek?!

Teraz to oficjalny i wyraźny ruch należy do niej :) On powinien tylko czekać,a jak się nie doczeka ,to dać sobie z nią spokój:)

ja bym się nie wtrącała. jak coś pójdzie nie tak to potem cała wina spadnie na ciebie.

Gość jhkjkjkkjk
skad ja to znam

Gość jjhguy
ja ze swoim koteczkiem tez tak mam czasami ;-) kwestia czasu tylko...

Gość uuuuuuuuuuuuuuunuuuuuu
honor czasamai obie trzeba wsadzić w dupe

Gość kfhieh
lepiej sie nie wtracać chyba ze im napradwe dobrzez życzysz to mozesz i im pomóc