Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-matka polka

Rzygam tym już...

Polecane posty

Gość nie-matka polka

koleżanka (taka dobra koleżanka, niemal przyjaciółka) dwa lata temu urodziła dziecko, nie przyjęto jej z powrotem do pracy po urlopie macierzyńskim, od tego czasu siedzi w domu z dzieckiem. I nikomu by to nie przeszkadzało, gdyby nie fakt, że codziennie zalewa mnie informacjami telefonicznymi, mailami, pisze na skype - wszystko o ty, co synek zrobił, zjadł, popsuł, powiedział....naprawdę już tym rzygam, nic do tego dziecka nie mam, sama nie mam dzieci i naprawdę niewiele mnie obchodzą sprawy z dziećmi związane. Jak powiedzieć koleżance że przegina, ale tak żeby jej nie obrazić? Aluzje nie skutkują :O

zacznij ją zalewać taką samą ilością informacji z twojego życia zawodowego - może zrozumie

Gość nie-matka polka
meaaa------> o tym nie pomyślałam, dzięki:)

Gość fghwrtjhwr
oj, potrafię Cię zrozumieć,

Gość Tez to doskonale rozumiem
Też mam kolezanke ( Przyjaciółke) , która aukurat nie ma dziecka tylko zaczeła dosć toksyczny zwiazek.. który jest tematem kazdej rozmowy...i doskonalke Cie rozumiem bo faktycznie tez juz tym rzygam... Nie interesuje ja nic po za swoim zwiazkiem .. Cały czas tylko Michał to Michał tamto... Znamy sie dosc długo i zawsze sie doskonale rozumiałysmy.. mogłam polegac na jej radzie , ona n a mojej, ale teraz mam wrazenie ze ja nawet nie interesuja moje sprawy ,problemy... Próbowałam ja przegadac swoimi problemami tak jak napisała Meaaa, ale nie mam takiej siły przebicia ..albo jak ja zaczynam mowic swoje .. jej zaineresowanie rozmowa raptem zanika /// i co tu robic??