Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość angelika74

odr z ust czyli fetor ex or, pomocyyyy!!!!

Polecane posty

Gość angelika74

czy ktos z was zna przyczyne brzydkiego zapachu z ust?? ja mecze sie z tym problemem od kilku lat, zaczyna mnie to totalnie dobijac, szukam przyczyny, robie badania, mam zdrowe zeby,nie mam pröchnicy ani chorych migdalköw, nie mam tez zadnych nalotöw na jezyku, dbam o higiene jamy ustnej.Ostatnio poddalma sie gastroskopii, ktöra nie wykazala nawet najmniejszych zaburzen, z blona sluzowa zoladka jest wszystko ok, nie mam tez helocobacter pylorii, jednak mam ogromne wrazenia, ze ten odör wydobywa sie wlasnie z zoladka!!! w kazdym razie po spozyciu posilku sytuacja sie poprawia,ale niestety na krötki czas, bo po pewnym czasie wszystko wraca.Zauwazylam röwniez, ze czasami , zwlaszcza kiedy zolädek jest pusty wystepuje u mnie ssanie w zolädku i wtedy jakby ten odör sie nasilal! Juz nie wspomne o smrodku rannym, koszmar!ja sie chyba wykoncze, mam swietna prace, codziennie stykam sie z wieloma ludzim, to dla mnie ogromne obciazenie psychiczne, nie möwiac juz o tonie wyzutych gum!! Blagam , niech odezwie sie ktos kto sie z tego wyleczyl, bede wdzieczna za kazdä pomoc!pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować