Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam__ pracy

szukam pracy w anglii

Polecane posty

Gość szukam__ pracy

obecnie jestem w polsce szukam pracy dla 3 osob(studenci) od maja 2008 do pazdziernika 2008, znajomosc jezyka na poziomie srednim kontakt ddominka3@gazeta.pl

Gość
jak znasz jezyk angielski na poziomie srednim - to spokojnie sobie poradzisz w agencjii pracy w UK - mam na mysli konwersacje.

Odradzam z agencjami. Tzn nie można tam jechać, licząc na to, że zarejestrujesz sie do agencji, a ta zaraz ci znajdzie prace. To nie jest taka prosta sprawa. Skąd to wiem? Mój brat jest tam juz drugi rok. Po pierwsze jesli kogos wyrzucają z pracy to najpierw pozbywaja sie tych z agencji. Po drugie w okresie wakacyjnym przyjeżdza tam mnóstwo osób szukajacych pracy tak jak ty i liczący na to samo co ty a potem zawiedzeni wracają szybko do Polski, bo nie mają za co się utrzymać. Poza tym rejestracja w takiej agencji troche trwa tzn nawet do 2-3 tygodni. Naprawdę nie polecam. Jeśli już to lepiej żebys ktos tam na miejscu wam załatwił pracę a jeśli nie - mniejsza szansa co prawda - szukac tutaj ofert z Anglii. Ja osobiscie wybieram się do Hiszpanii. Do Anglii teraz za dużo ludzi się zjeżdza wiec maleją szanse na znalezienie dobrej pracy czy jakiejkolwiek. Mój brat teraz w styczniu miał problemy ze znalezieniem pracy, bo agencja po prostu nie miała ofert. W STYCZNIU. A co dopiero w okresie letnim? Lepiej na tym wyjdziesz jak poszukasz pracy w sposób jaki podałam albo po prostu w innych kraju. Życzę powodzenia! :)