Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszszszszszxsszxsz

trojkat milosny! prozse o opinie i pomoc... chyba sie zabije

Polecane posty

Gość zszszszszszxsszxsz

Mam chlopaka, ktorego poznalam 5 lat temu. jest dla mnie dobry. Robi dla mnie wszystko co zechce. Jest pomocny i mily. Ma pewna kolezanke, ktora zna tez mniej wiecej od 5 lat. Ona i ja nigdy sie nie widzialysmy na oczy. Ona kiedyc do mnie zadzwonilai powiedziala mi, ze jest jego dziewczyna...ja w szoku i mowie, ze to nie mozliwe, bo ja jestem jego dziewczyna. zapytalam sie go , co to wszystko znaczy. ma dwie dziewczyny? mnie i ja? on powiedzial, ze on sie jej podoba, ale ona jest tylko jega koleznaka. jakies 3 lata temu okazalo sie ze spedzil z nia walentynki. mi powiedzial, ze bedzie pracowac dlugo w ten wanlentykowy wieczori moze nie przyjechac do mnie. ja powiedzialm, ze to ok. bylam wtedy chora zreszta i nie mialam ochoty na nic. potem jakies 3 tygodnie po tych walentynkach wyszlo na ja, ze sie z nia spotkal a mi powiedzial, ze jedzie do babci. ukrywa mnie przed nia a ja przede mna. nie wiem dlaczego nie chce nas sobie przedstawic? on pewnie mnie zdradza, ale mi jest w to ciezko uwierzyc. wydaje na mnie duzo kasy i ogolnie rzecz biarac ze mna spedza duzo czasu. ja widzi kilka razy do roku (z tego co ja sie dowiedzialam). jakis rok temu powiedzial mi ze ona wyjechala za granice i ze nie ma z nia kontaktu. ja mowie ok. mialam juz depresje z tego powodu, ale nie chcialam juz sie z nim klocico nia. zreszta wyjechala za granice wiec teraz bedzie spokoj. niestety jakis miesiac temu powiedzial mi, ze jedzie z kolegami na paintballing (taka sztuczna wojna ) i powiedzial, ze jedzie pierwszy raz i chce zobaczyc jak to jest...i ze jedzie tylko z jegom kolegami. to bedzie taki dzien tylko dla facetow bez zasdnych dziewczyn. no i powiedzial, ze zobaczy jakie jest to paintballing , jesli bezpiczne, to mnie wezmie nastepnym razem. ja chcialam jechac, ale w koncu dalam za wygrana i powiedzialam ze ok,. zostane w domu. jakies kilka dni temu bylam u niego i zobaczylam fotki z tego paintballing. wszystko ok. on na nich, jego kumple...i nagle widze foto z nia! wiemz e to ona, bo kiedyc znalazmlam w jego telefonie jej fote. znowu klamal! dziwi mie ze jego wszyscy kumple ja znaja. keidy ja sie pytam o nia ich, to nic nie wiedza! nic mi nie powiedza. ona kiedys kiedy do mnie zadzwonila powiedziala ze mu nie wierzy i ze chce sie ze mna spotkac i pogadac o nim. od tych pieciu lat jak go znam mam czesto jakies sygnaly z jakichs dziwnych numerow. raz nawet wzial moj telefon i powiedzial ze go naprawi, bo cos w nim nie dzialallo. juz tego telefonyu na oczy nie zobaczylam. powiedzial ze kupi mi nowy. ja chce mu pwiedziac niedlugo ze to koniec.... co wy o tym wszyscy myslicie? prosze o pomoc. Jsmine 23 lata

Gość zszszszszszxsszxsz
no i jeszcze jedan....chce sie ze mna ozenic. ale jak ja moge wysc za niego, kiedy on robi takie rzeczy??? nie ufam mu? ale czy to ja moze jestem nie normalna... on mowi, ze nic miedzy nim a nia nie ma. ttylko przyjazn.... wiec dlaczego mnie nie przedstawi??????????

Gość tokoniec
zdradza cię, to pewne, powinnaś z dnia na dzień powiedzieć mu, że to koniec, że wiesz wszystko i że z nią rozmawiałaś

Gość więc się z nią spotkaj
to się dowiesz prawdy

Gość zszszszszszxsszxsz
kiedy go poznalam bylam dziewica i nie mialam jnikogo przed nim. on mi powiedzial, ze mnie kocha i ze chce byc tylko ze mna.... ja rozumiem faceci czasem spogkladaja na inne laski....ale nie weim czy to normalne.... juz mi sie zyc nie chce. jego mam sie pyta jego codzien, kiedy sie w koncu ze mna ozeni...on chce, dal mi nawet pierscionek zareczynowy z diamentem.... to jest tak jakby mial dwa zycia. jedna ze mna o ktorym wiem, a drugie z NIA .... zal mi go zostawic, bo jest dobry... i bylam z nim 5 lat....ale jesli mnie zdradza, to niestety ja tego nie moge wybaczyc....

Gość zszszszszszxsszxsz
sorki, pisze szybko bo jestem w pracy i rece mi sie trzesa :(

\"nie wiem dlaczego nie chce nas sobie przedstawić?\" - oj dziewczyno... Facet robi Cie w jajo a Ty chcesz poznawać tą dziewczynę, po cholerę? Przecież to jasne że Cie zdradza a Ty siedzisz spokojnie bo nie chcesz się kłócić. Aż nie chce mi się wierzyć, że dziewczyny potrafią być tak naiwne...

poznawanie tej dziewczyny nie ma żadnego sensu, tyle razy przyłapałaś go na kłamstwie, tyle razy Cie oszukał a Tobie żal go zostawić... Sama mówiłaś, że cierpisz i że miałaś jakąś depresję, chcesz tak przeżyć całe życie? Jesteś na dobrej drodze

Chcesz spędzić życie z kimś kto oszukuje? Spotkaj się z tą dziewczyną i dowiedz się wszystkiego. Na Twoim miejscu spodziewałabym się najgorszego, niestety zbyt wiele wskazuje, że jednocześnie spotyka się z nią i z Tobą. Nie zdziwi mnie jeśli jej również podarował pierścionek zaręczynowy:O I jeszcze jedno-nie zabijaj się;)

Gość zszszszszszxsszxsz
wiem ze robi nie w jajo.... tylko jak ja mam powiedziac o tym calej rodzinie. moja siostra i tato go uwielbiaja...ja nic nikomu ngdy nie mowie. moja mama niewiem....jest ostrozna. ok pewnie niedlugo z nim skoncze...chce tylko jak najwiecej opini...

Spotkaj się z tą dziewczyną bo inaczej nie uwierzysz, że on oszukuje...

Jak to jak masz powiedzieć? Powiedz, że Cię oszukiwał, okłamywał... Nikt nie chciałby być z takim człowiekiem. A najważniejsze jest to, żebyś TY była szczęśliwa, a nie to co powie ojciec/matka/babka/przyjaciółka. To nie oni mieliby spędzić z nim resztę życia tylko Ty, ale ja na Twoim miejscu nie decydowałabym się na to

A Twój tata i siostra spędzą z nim życie? Oni biorą z nim ślub? Kiedy będzie za późno kogo będziesz obwiniać o spaprane małżeństwo, tatusia:O?

Gość 46435314643164
dlaczego wstydzisz się powiedzieć swojej rodzinie. to jest wstyd dla niego a nie dla ciebie. a jeśli nie chcesz to nie mów, po co? to wasze sprawy. zostaw barana bo owinął ciebie wokół palca

para to dwoje; nie godz sie na taka sytuacje.

wygodny koleś.. ciekawe czy wy tylko diwe przez te pięc lat byłyście.. :o nie wiem czy chciałabym się z nią spotykać.. zostawiłabym na pewno za te kłamstwa wszystkie, nawet jakby (w co nie wierzę absolutnie) nie zdradzał.. chory układ.. całkowicie.. a rodzina jakby nie orzeżyje za ciebie życia, więc myśl o sobie. nie on jeden jest na świecie

Gość zszszszszszxsszxsz
ok. dzieki za wasze opinie...

Gość zszszszszszxsszxsz
wiem, ze jesli go zostawie to bedzie dla niego najwieksza kara... i dobrze. niech cierpi!

Gość zojkaaa
A ja myślę,że powinnaś z tą dziewczyną się spotkac i wszystkiego dowiedziec. Najgorsze są domysly i niepewność. A jeszcze lepiej- zorganizuj spotkanie waszej trójki. On- postawiony pod ścianę, będzie musiał mowic prawdę i opowiedzieć się po ktorejś ze stron

ja bym się chyba spotkała z tą dziewczyną. niech i ona go rzuci a on zostanie sam jak palec :/

Gość koniecznie się spotkaj
dobrze jest wyjaśnić wszystko, poznać od drugiej strony kiedy Wy obie sobie pogadacie i ustalicie jak sprawy się mają jeśli okaże się, że jesteście w jego życiu dwie zorganizujcie mu po cichu spotkanie na którym powie Wam na czym ten układ polega i o co mu chodzi podwójne życie nie jest normalne, to, że facet szuka drugiej też nie, po ślubie czy przed (tym bardziej przed)

Gość zszszszszszxsszxsz
jak ja mam zorgasnozowac spotkanie, nie mam jej numeru ani adresu email....

Do zszszszszszxsszxsz obawiam ze zerwanie z nim bedzie wieksza kara dla ciebie niz dla niego bo z tego co napisalas wynika ze jestes bardzo zaangazowana w ten zwiazek.Wiem moje zdanie tu sie nie liczy bo to ty sama musisz podjac decyzje,ale powiem ci szczerze daj sobie z nim spokoj bo to zwykly kretacz ktory cie wykorzystuje.

Gość zszszszszszxsszxsz
lola, Masz racje...jesli z nim zerwe, to juz nie chce miec z facetami nic do czynienia! nie nawidze ic poprostu. tylko potrafia klamac

Nie skreslaj mezczyzn na zawsze bo naprawdemoze ominac cie cos wspanialego poprostu przemysl wszystko dobrze ,odpocznij i ciesz sie zyciem.Nie szukaj nikogo na sile milosc sama przyjdzie ,a tamtym daj sobie spokoj.Pozdrowienia i powodzenia.Wierz ze bedzie dobrze.

Gość pisałaś że
ta dziewczyna chce się z tobą spotkać, więc jak się nadarzy okazja zrób to i umów się, spróbuj do niej dotrzec

Gość zszszszszszxsszxs
Hej to ja znowu. Zaptyslam sie go czy moglibysmy sie spotkac w trojke. Ja on I ona. Po namowie zgodxil sie ale utrzymuje ze ona to tylko przyjaciolka. Jak mam to rozegrac aby sie dowiedziec jak najwiecej. Doradzie.

Gość wiesz wydaje mi się
że zaczęłaś od końca powiedziałaś JEMU, że chcesz się spotkać we trójkę ?

Gość zszszszszszxsszxs
Tak , xle zrobilam?