Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszysta Kasia ciagle samotna

Dlaczego nikt fajny nie lubi puszystych dziewczyn ?

Polecane posty

Gość o zeszz w morduche
''puszyte kobiety powinny spotykać się ze sportowacmi np z z tyczkarzami. wtety mogly by uczestniczyć razem z chłopakiem w treninnu jak naturalana przeszkoda.'' AHAHAHAHA rozyebało mnie to :D

Gość Bo puszyste sa straszne
zboczeniec sie nimi zadowoli

Gość Wstyd sie z taka pokazac!!!!!

Gość 49yt3rh2903dj
grubi faceci lubia puszyste, ale ci szczupli nie, bo zasluguja na taka sama osobe jak oni. skoro oni maja taka budowe ciala, to dlaczego dziewczyna ma byc inna? GRUBE DLA GRUBYCH, ZIEMIA DLA ZIEMNIAKÓW

Gość Ślimak w dupie
Nie żadne puszyste tylko grube śmierdzące tłuste spocone roztyte rozszerzone dupska.

Gość asdkadadsa
do dziewczyn nie pasuje bycie grubą. z reszta do facetow tez nie. o cialo trzeba dbac i koniec. a jak sa tacy, ktorym ze schudnieciem jest ciezko to niech szukaja podobnych do siebie

Gość Ehhhh....
Autorko - a byłaś u lekarza (endokrynolog/ginekolog)? Mnie to wygląda na problem z tarczycą, a w efekcie z innymi hormonami (prolaktyną, estrogenem, progesteronem, czy też hormonami nadnerczy, testosteronem). Dieta uboga w podstawowe budulce i związki mineralne wcale nie spowoduje, że schudniesz - wręcz przeciwnie, bo niedobory zmuszą organizm do magazynowania jako tłuszcz tego, co jest dostarczane na późniejsze 'czasy głodówki'. Dieta musi być sensowna, by przyniosła efekty i nie może w niej zabraknąć niczego, bo tylko będzie jeszcze gorzej. Tak więc lekarz konieczny.

Gość ale syf
Dlaczego kazdy kto nie wazy 100 kilo jest anorektykiem hehe. To nie ma juz nic po srodku??? Dla mnie osoba wazaca 50 -60 kilo nie jest anorektykiem, no ale dla kogos wazacego 106 to na pewno.

Gość pierdolicie jak potłuczeni
gorszy wstyd to z biedakiem się pokazać :D

Gość pierdolicie jak potłuczeni
do autorki musi być jakaś tego przyczyna przy dzisiejszych dietach i środkach wspomagających daję Ci dwa lata i jesteś lacha :D ;)

Gość ases213
dlatego trzeba schudnąc . Ja osobiscie molgbym chodzic z kobieta ktora ma lekką nadwagę , ale nie umwilbym sie z taka ktora wazy 100 kg .. Jesla laska ma na przyklad 165 cm wzrostu i wazy 65 kg to jej nie skresla ale gdy ma 165 cm i wazy 95 kg to u mnie nie ma szans .

Gość Monika Bercia
Sorry, ale wiele osób tutaj myli się. Przecież jest wiele osób, które pomimo diet nie mogą schudnąć, bo odpowiedzialne są za to geny. Mam znajomą, której mama ma 185 cm wzrostu i waży około 110 kg. Jej ojciec ma 2 metry i waży chyba ze 150 kg. To jak ona może być szczupła? Wiecznie jest na diecie, nie podjada, a i tak waży 80 kg. Musi tak robić, bo inaczej byłaby już strasznie otyła. Dużo jej pomogły diety beztłuszczowe, o których można poczytać na portalu dla puszystych www.portalpuszystych.pl

Gość gość