Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszysta Kasia ciagle samotna

Dlaczego nikt fajny nie lubi puszystych dziewczyn ?

Polecane posty

Gość Electra2320
Proponuje sobie Przeczytać post pana na wcześniejszej stronie :) o nicku jedyny głos męski. śmiech na sali. Fakt Komicznie napisane nawet mnie położyło na łopatki. Drogi panie nie twierdze że takich kobiet nie ma ! ale są też takie które raczej dbają o siebie! Co do Facetów to wy tez nie jesteście za wspaniali. Najpierw cacy cacy włosy na żel a potem śmierdzące gacie nosicie dwa tygodnie. Potem włazi taki do łóżka śmierdzi jak krowa i co? Dotknij tu takiego nie da sie! Pryszcze na tyłku i brud miedzy palcami. Przy waszym stanie dzisiejszego alkoholizmu wasze bebechy będą wieksze niz beczka z piwem! Ja jestem Kobietą przy kości z Humorem i niczego naprawdę mi nie brakuje. A do pani która pisała o Tak zwanych chwytach na portalach mam tyle do powiedzenia. Nie sztuka jest życie ze sobą Virtual nie na fotce czy widzę Cie to nie jest żaden przykład! W życiu nie liczy się 15cie zdjęć! Trzeba po prostu być sobą. I jeszcze jedna sprawa! Widziałam tu też piękne panie wypowiadające się wulgarnie do Kasi która jak widać napisała jeden post i zamilkła. Nie mam nic do pięknych kobiet ale bez przesady nie pozwalajcie sobie bo wiele facetów naprawdę woli normalne mądre kobiety niż puste laski lecące na świecąca gałke w bmw. To Tyle!

Gość ja lubię bzykać puszyste
facetfajnynieslychanie@gmail.com

Gość Electra2320
nie mam zamiaru iść na żadne badania :) Nie muszę bo jestem zdrowa i Energiczna nie mecze się szybko a Tarczyce na pewno mam zdrową:P

Gość blackmagicwomen
Electra-gratuluję pewnosci siebie i zadowolenia z zycia.. Ja tez zaliczam sie do puszystych..tylko ze do wagi autorki topiku bardzo mi daleko,ale kiedy rok temu spojrzałam na swoje zdjęcia z wakacji byłam przerazona,waga przekroczyła wszelkie dopuszczalne normy,ktos by pomyslał ,ze pewnie zarła jak świnia i dlatego..guzik prawda,jadłam normalnie w moim jadłospisie nie było miejsca na fast-foody itp smieci..ale niestety,mało ruchu..wiec zaczełam cos z tym robić. na ten dzien jest mnie mniej o 12 kg..ale samo nie przyszło :( Electro kochana,swietnie ze masz faceta który Cie kocha i akceptuje taka jaka jestes..ale wiekszosc facetów preferuje kobiety normalnych kształtów a nie "tuczniki"..:( i naprawde jest duza róznica miedzy puszystoscia a otyłoscią..co innego wazyc 78 kg...a co innego 108 kg.. Moj mąż nie lubi jakich mega wychudzonych lasek ale tuczników takze nie..i tu nie chodzi o to ,ze nie kocha...po prostu chyba nikt nie cieszyłby sie z faktu ze ma otyłą zonę. pozdrawiam

Gość puszysta jest siersc
i perski dywan

Gość Electra2320
Magicwomen Dziękować:P Tu się zgodzę masz trochę racji:D ale nie można sobie pozwolić by ktoś obrażał Kobiety przy kośći :D Wybacz ale jak tak patrze sobie na mają siostrę tak ją nazywam ładnie patyk:D To uwierz nie chciała bym być jak ona Po prostu nie chcem by moje życie kręciło się tylko wokół kibla i Lusterka

Gość samiec_alfa_100
Kuleczka... taś taś....

Gość tulipan37mirek
puszyste kobjety są pjękne bardzo chętnie bym CIE poznał odpisz;661723042

Gość dark darek
popieram poprzednika....ale jestem zajęty :) i moja dama też swoje waży, nie przejmuj sie,trafisz na swojego, ważne jest to,zebyś uwierzyła,ze jestes fajna dupcia....aha-gdyby od seksu sie chudło, mój puszak byłaby cieniutka jak patyczek!

Gość Electra2320
Widzisz Kasiu każdy ma inny gust:) Musisz tylko uwierzyć w siebie :) Nie ma co sie spinać;) electra2320@amorki.pl Jak byś miała ochotę czasem napisać:) Pomogę Ci sie z Tym uporać;)

Gość Puszunia
Zapraszam puszyste dziewczyny i dorosłe kobiety na moj blog www.pieknapuszysta.blog.onet.pl. Zachęcam do wypowiedzi...być może coś wspólnie zdziałamy. Pozdrawiam Puszunia

Gość szczupłaaaa
autorko nie dziw się facetom, że wybierają szczupłe, to raczej dość oczywiste - są estetyczne i zgrabne. Pomiędzy anoreksją a 100 kg wagi jest jednak przepaść... Każda z nas lubi sobie pojeść, fajnie jest poleniuchować przed TV, iść na wielkie lody etc, tak jak niestety praktykują tobie podobne - czasem nawet im zazdroszczę patrząc jak z apetytem liżą wielkie lody, ale sorry - coś za coś. My - niestety odmawiamy sobie bardzo wielu dobrych rzeczy, prowadzimy zdyscyplinowany tryb życia i mamy figury. A jak to NAPRAWDĘ jest u ciebie? Musisz zweryfikować swój styl życia, bo jednak jest coś nie tak, a w ekstremalnej sytuacji poddać się operacji "zmniejszenia" żołądka. Jedno ci powiem - mało która szczupła laska (zwłaszcza po 30) może bezkarnie wcinać co chce i wylegiwać się do woli na kanapie.

Gość psocia
Rany boskie... Tak nie którzy piszecie że te dziewczyny są wspaniałe żeby siebie polubiły że znajdą kogoś ... ale taka jest prawda że ciężko znaleść kogoś normalnego który by zaakceptował otylą dziewczyne... a nawet jeśli by taki chlopak chcial to jego koledzy mu to odradza i nie bedzie z nią .. ten świat jest rzadzaony przez szczupłych ludzi ich sie uważa za bóstwo a to co otyłe to za brzydote .. i jest w tym racja... (sama jestem otyła ) Ale kurcze dziewczyny lepiej sie meczyć i schudnąc niż całe życie być poniżanym i wyśmiewanym....

Gość Hatezit
A ja lubię puszyste dziewczyny jak i te co mają lekko zaokrąglone kształty a nie wieszaki z rozmiarem 36. Nawet prowadzę swoją stronę:)

Gość szczupłaaa
bo grube świnie sie pocą i śmierdzą :D

Gość adamdobrzewkładam
puszte kbiety powinny spotykać się ze sportowacmi np z z tyczkarzami. wtety mogly by uczestniczyć razem z chłopakiem w treninnu jak naturalana przeszkoda

Gość adamdobrzewkładam
puszyte kobiety powinny spotykać się ze sportowacmi np z z tyczkarzami. wtety mogly by uczestniczyć razem z chłopakiem w treninnu jak naturalana przeszkoda.

Gość szczupłaaa
bo grube świnie sie pocą i śmierdzą :D

To zależy jak bardzo puszysta jesteś...:P Ja do szczuplutkich nie należę, a na brak facetów nie narzekam i nigdy nie narzekałam. I w moich oczach oraz koleżanek nie są to faceci, którzy " już i tak niczego lepszego nie znajdą ":D Wystarczy uwierzyć w siebie.

Gość wyślij wypowiedź
do Charlotte300392 jak nienależysz do najszczulpejszych i masz powodzenie to powedz proszę po ilu aplagach dajesz?

Gość bo puszeste nie jest fajne
:classic_cool: Sama sobie weź jakiegoś grubasa

Gość oczywiśce każdy z IQ wyższym
od dżdżownicy wie, że ten temat to prowo będące spuścizną po smutnej pusi bądź puszystej pusi albo podobnych 🖐️

Gość do Charlotte
Ale "lacha" z Ciebie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Za ile rodzisz?

Gość ściąniety_napletek
kasiu wejdź na jakiś czat dla puszystych i tam na pewno kogoś poznasz a przynajmniej chłopaki cię porządnie zerzną.

Gość szczeradobolo
żenada, ale coż zyjemy w Polsce kraju w ktorym nie ma zadnej tolerancji, w ktoryym jest wieczny smutek i zazdrosc. I te mity "faceci wola szczuple bla bla bla...kazdy lubi to co lubi ale dlaczego przyjelo sie ze facet majacy gruba dziewczyne jest pojebany? hmm? sorry ale mnie inni nie interesuja...gruby z gruba, czy niski z wysoka czy gruby z szczupla laska...kazdy swoje zycie powinien przezyc sam jak chce a nie w Polsce taka jest mentalnosc ze ciagle sie kogos ocenia, krytykuje? jestes szczupla i chwala Ci za to ale czy to cos wielkiego? chyba nie. Ja jestem gruba, mam faceta, mieszkamy razem i wierz mi szczupla kobieto ze nie masz u niego zadnej szansy bo on wlasnie gustuje w duzych paniach. Niech mi tu nikt z lenistwem nie wyskakuje bo jestem aktywna silownia, fitness wypelnia moj wolny czas, z facetem wspolny basen czy bieganie rano. Jest nam ze soba zajebiscie i jego bardzo wkurza fakt dyskryminacji duzych Pań...mieszkal swego czasu w UK, tam jest luz, kazdy dba o siebie, nie krytykuje, nie komentuje, kazdy dba o swoje szczescie a u nas w Polsce?...widzimy innych nie siebie...wasza troska o zdrowie grubasow jest zbedna bo wiemy jakie moga byc konsekwencje tak samo jak ludzie palacy papierosy tez wiedza o nowotworze itp..wiec pozdrawiam serdecznie i odwalcie sie od nas i spojrzcie w lustro na siebie chodzace idealy.

Gość zmniejszenie zoladka
czy bralas pod uwage operacje zmniejszenie zoladka,nie wiem czy w Polsce to wykonuja,tutaj za granica to robia,ty bys sie zaliczala do tej operacji,moze poszukaj cos na ten temat,ubezpieczenie powinno zaplacic za ten zabieg

Gość cxdfcvgfvg
bo puszyste są aseksualne dla wielu, w dodatku na każdej szczupłej, atrakcyjnej dziewczynie/kobiecie wyładowują swoje kompleksy mówiąc jej, że jest 'szkieletem' - haha

Gość cxdfcvgfvg
to znajdż lepszego dietetyka, poczytaj w necie, popytaj ludzi na forach itd. z tego co widzę jakoś nie zależy ci na utracie wagi, a powinno, otyłość to poważne zagrożenie dla zdrowia, ja na twoim miejscu załamałabym sie i nie wychodziła do ludzi dopóki bym nie schudła