Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjlovesmh

ZAKOCHANY

Polecane posty

Gość mjlovesmh

Tak bardzo sie zakochłem w mojej dziewczynie ze przejmuję sie 10000000 razy bardziej jej problemami i złym humorem niż ona sama... gdy jest chora nie moge patrzeć jak cierpi..płakać mi sie chce bo czuje sie bezsilny wobec tej choroby.. że nie moge jej pomóc. Gdy jest smutna ja jestem smutny o wiele bardziej niż ona.. Gdy ma jakiś problem to ten problem staje sie odrazu moim problemem.. a moje problemy odchodzą na dalszy plan. Chce jej pomogać jak tylko potrafie.. Zrobiłbym dla niej wszystko... jest dla mnie najważnieszą osobą na śweicie i zawsze już taką będzie.. ...chce by zawsze była szczęśliwa i uśmiechnięta.. Dzięki Niej odnalazłem w sobie cechy i uczucia, których nigdy nie zauważałem ..w sumie nie mogłem ich widzieć bo dopiero po 22 latach życia zrozumiałem co to miłość i że potrafie kochać ...tak bardzo kochać... Kocham przy niej zasypiać.. śpie wtedy tak spokojnie.. Kocham za Nią czekać po zajęciach na uczelni bo wiem że zaraz ją zobacze ...ech to takie przyjemne.. Dzieki niej zacząłem myśleć o przyszłości.. rozbudziła we mnie jeszcze wieksze ambicje ..czuję sie teraz silnieszy.. uskrzydliła mnie.. czuje że mam dla kogo żyć i żyje tylko dla niej ..czekałem na nią całe życie ..na tą pierwszą miłóść a zarazem miłóść mojego życia... Kocham ją najbardziej na świecie ...o wiele bardziej niz samego siebie ..jej szczęście jest moim życiowym priorytetem ... i ODDAŁBYM ZA NIĄ ŻYCIE Jedynym problemem jest to że gdy widzę że ma zły humor lub czyms sie przejumję to zadaje jej mnóstwo pytań bo chce jej jakos pomóc, coś doradzić a ją te pytania tak denerwuja że widzę że ma mnie wtedy dosyć ...często powie wtedy mi coś przykrego a ja czuje potworny smutek ..przykre słowa od najblizszej mi osoby która tak bardzo kocham ranią mnie jak nic na świecie

:D Długo to nie potrwa, miałam przecieki,że chce iśc na laserowe usuwanie włosków:p więc lepiej ja powstrzymaj:classic_cool:🖐️

Gość grysiak
Kretynizm czlonkow kafeterii mnie nie przeraza, wiec ciebie autorze niech tez nie martwi 🖐️

Gość mhlovesmj
Widzisz kochanie... jak czytam to co tu napisałeś... łzy same cisną mi się do oczu, bo Ty jesteś tak dobryk, kochanym człowiekiem, a ja z tymi swoimi humorami zachowuje się jak ostatnia małpa... skończona ze mnie egoistka... przepraszam... postaram się zwalczyć ten mój głupi egoizm, bo nic mnie tak nie bolijak świadomość, że Twoje szkliste oczy są odzwierciedleniem wewnętrznego smutku, którego ja Ci przysporzyłam... tak bardzo Cię przepraszam. kocham Cię...

do autora: bo to jest bardzo denerwujące jak ona opowiada Ci jakieś zdarzenie, a Tobie przychodzi natychmiast na myśl, że MUSISZ jej pomóc. Tak naprawdę wkurzają mnie faceci, którzy chcą na siłę rozwiązywać moje problemy bez zapytania mnie o to, czy chcę tych wszystkich ich rad.