Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 23 -latka

nie mam znajomych

Polecane posty

nie mam znajomych, przyjaciół ale nie dla tego ze nie chce czy temu ze jestem wstrętna ale temu ze poswieciłam się swojemu facetowi .... a teraz nawet nie mam z kim pogadac i wyjść na piwko :(

To moze najwyzsza pora zeby odnowic znajmosci. Moze sprobuj zagadac do starych znajomych?

tylko że wszyscy znajomi mieszkaja ode mnie 200 km

Gość 82
Nie martw się. Nie jesteś pierwsza, która straciła poświęciła się w 100% dla faceta. Znajomych znajdziesz nowych a przy następnym facecie zachowaj troche dystansu.

No kolejny przykład dziewczyny, która olała całe swoje towarzystwo bo poświęciła się całkiem dla faceta. Nie domyślałaś się, że prędzej czy później stracisz znajomych jeśli nie będziesz im poświęcać czasu? Moja znajoma robi to samo. Kiedy nie ma faceta to pisze, dzwoni i umawia się na kawę a jak ma kogoś to wypina się całkiem na resztę. Mogłaś myśleć o tym wcześniej :-O

Gość ja moge sie z toba podzielic
mam mase przyaciól znajomych czasaimam juz ich dosc moge ci ostapic chcesz???????

ja sie na nich nie "wypiełam" poprostu nie potrafie nawiazywać przyjaźni z dziewczynami grono moich znajomych stanowili faceci wiec jak myslisz czy mój facet był zadowlolny??