Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viba forever

Jak zmienić styl ubioru faceta?

Polecane posty

Gość viba forever

Nie pasuje mi styl ubioru faceta, z którym się spotykam. Nie ubiera się w ogóle męsko. Raczej jak grzeczny chłopczyk z lat 60-tych. Chciałabym aby nabrał nieco stylu. Tak żebym nie wstydziła sięz nim nigdzie wychodzić. Znamy się ponad 2 miesiące. Jak delikatnie mu zasugerować żeby zmienił styl ubioru? Albo jak mam zacząć sama go ubierać?

no włąśnie jakbyś sie czuła jakby Ci powiedział "nie noś rurek ., wole dzwony u dziewczyn , albo inaczej...noś same spódnice" ?

Gość viba forever
Nigdy nie miał kobiety, która moglaby o niego zadbać i dlatego tak wygląda jak wygląda.

a ty nosisz miniowki i tipsyy oraz masz blond wlosy? wiesz ze to facetom sie podoba??

Kobieto, co Ty chcesz zrobić ? W przedbiegach Cię zostawi. Żaden facet nie da sobie jeździć po głowie, nawet, jak jego ubiór godny jest politowania. ;) Można coś jednak zrobić w tej materii ale na pewno nie na tym etapie Waszej znajomości. To sprawa wymagająca taktu i pewnego podstępu. Radzę z tym poczekać. Znacie się dopiero 2 miesiące. Nie jest pewne, czy będziecie się znać po 3-ch miesiącach. ;) A tak naprawdę postaw się w jego skórze. Jak byś się czuła gdyby ktoś z kim się umawiasz wstydził się Twojego stylu ubioru ? Zapewniam Cię, że i kobiety z tym przesadzają. Zamiast więc zmieniać jego styl ubierania, poddaj się i spraw sobie podobne do jego stylu ciuchy :D 🖐️

Gość łojejej
oj rozumiem Cię. Mój też tak ma. Ale powoli go zmieniam. Chociaz on ma ubrania, które kupił 10-15 lat temu hurtowo i dalej w nich chodzi. To juz koszmar:/

Gość eee tam hehe
styl retro jest na topie

Gość viba forever
Ale to nawet nie jest styl retro. Ba to w ogóle nie jest styl. Wiem, że nie powinnam ingerować w jego styl ubioru. I sama źle bym sie czuła jakby ktoś próbował mnie zmieniać Czasem ubierze się normalnie. Naturalnie wychwalam go wtedy. Ale co zrobić żeby zaczął dbaćo siebie?

Gość powiem ci tak
mój facet jeśli chodzi o ubiór to też potrafi sie odstroić hehe nie ma gustu w kupowaniu ubrań nie powiedzialam mu tego nigdy bo byloby mu przykro tak sadze nie pozostalo mi nic innego jak zrobić mu kilka prezentów z ubrań przy różnych okazjach jest lepiej bo je nosi :) ale i tak nieraz wytnie jakis numer z garderobą :) ale coż takiego go pokochalam i nie bede na sile zmieniać

Gość cheers
nie szata zdobi czlowieka ;P

Gość nananananananana
u mnie jest odwrotnie, moj facet chce zmienic moj styl ubierania:/

Gość nananananananana
ale moze ta druga osoba ma racje i chce dla nas jak najlepiej... czasem warto skorzystac z takich rad

Gość doradca 500 zł sie należy
taaaa, zaczyna sie od ubioru....a potem nastepne rzeczy wymagaja zmiany..... to takie kobiece

Co za pomysł! Jak chcesz żeby zmienił styl, to po prostu kup mu coś co ci się podoba. I powiedz mu że w tym rewelacyjnie wygląda.;) Jak będzie często nosił prezent, to znaczy, że mu się spodobał "twój styl" i możesz mu zaproponować wspólne zakupy... Kiedyś tam ... Dość chamskie jest żądanie, żeby zmienił styl... tzn. żeby zaczął się inaczej ubierać bo coś ci się tam nie podoba...

Gość nananananananana
ja chce sie bardziej podobac swojemu facetowi wiec chce posluchac jego rad... mysle,ze wyjda mi na dobre. Jednak nie powiem, przyrko jest slyszec od ukochanego ze ma sie brzydkie ciuchy.

Tylko ludzie bez charakteru dopasowują styl ubioru do oczekiwań innych. Nigdy w życiu nie zainteresowałabym się mężczyzną, którego bym nie akceptowała takim, jakim jest i nie pozwoliłabym, by mnie próbowano zmieniać.

Gość DaRRadz
Jak facet przystanie na zmianie ubioru to później kobieta będzie ingerować dalej aż po Jego całe życie. Ja tak miałem zaczęło się od ubioru bo ja uwielbiałem i nadal uwielbiam się ubierać na luzie (czyt. skejt) dobra to zacząłem z Nią chodzić do New Yorkera, Curry czy jakiś tam sklepów z ciuchami a później zaczynało się od komputera w sumie jestem po informatyce i komputery to moja pasja. A to, że z kumplami gram w Fife czy w Wolfensteina przez sieć a to później Jej się moi kumple zaczęli nie podobać i zaczęła powoli sugerować o zerwaniu kontaktu z Nimi a tym bardziej, że w moim wieku już nie można grac z chłopakami w piłkę nożną lub w kosza na boisku (!!!) i tak dalej i tak dalej. Panowie nie dajcie się rządzić kobietom! Pewnie znajdzie się ktoś, kto dziś oglądał Kabaret TV na TVP 2. I skecz Dańca dzisiaj to mistrzostwo świata! "Młody jeśli się ożenisz to Ona Ci założy GPS na palcu" oczywiście chodziło o pierścionek :) Póki co teraz się ciesze z życia singla i patrzę na kumpli co teraz są z dziewczynami jacy Oni nie szczęśliwi :)

a ja mam taki problem, że moj chlopak ubierał sie kiedys jak hiphopowiec, sluchal hip hopu itd. Podobał mi się w tej wersji bo lubie taki styl ;) Ale nagle zaczął nosic jakies beznadziejne koszulki polo, adidasy takie bardziej eleganckie, nosi koszule i sweterki bleee;( Sugerowałam mu już tyle razy zeby powórcił do swojego starego stylu ubierania, ale na darmo,bo zawsze mi odpowiadał, że teraz juz nie slucha hip hopu tylko techno i nie podoba mu sie juz tamten styl...ok, zaakceptowała bym to ,ale ja uwazam ze bardziej do twarzy mu w tamtych ciuchach;)) nasi znajomi mówia to samo, a on nic ;( jak go przekonać bo nie mam już siły;( owszem kocham go ale wydaje mi sie teraz mniej atrakcyjny;((

Póki co teraz się ciesze z życia singla i patrzę na kumpli co teraz są z dziewczynami jacy Oni nie szczęśliwi' 'a w wolnych chwilach doksztalcam sie z zakresu gramatyki i ortografji polskiej ':)