Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luiza 27_

Czy zwiazek z niesmialym ma sens

Polecane posty

Gość Luiza 27_

Czy niesmialy moze byc za "miekki" do zwiazku, za malo meski?

nie przepadam za ludzmi nieśmiałymi lubię ludzi otwartych i sądze że wiekszosć ludzi lubi nieśmiałość mozę byc oznaką kompleksów lub tego że nie ma się nic ciekawego do powiedzenia

Gość PAniwkurzona
nie ma sensu ,chyba ze lubisz pierdoły

Gość cieple kluchy

Gość dziwny29
Nieśmiałość może być objawem innych problemów psychicznych. Lepiej nie ryzykuj :o

Gość przebojowy bedzie czesciej
zdradzal, bardziej prawdopodobne jest ze wpadnie w jakis nalog

Gość noooooooooooooooo
ja to akurat znam 2 niesmiałych i obaj sa alkoholikami ( pewnie dlatego,że kobiety nie mogą sobie znależć).

Gość agnieszka43..
Dziewczyny nie przesadzajcie ,niesmiały facet, to nie koniec swiata.Trzeba mu pozwolic się otworzyc,osmielic go.Nakłon go do pisania e-maili lub sms-ow.Jezeli wstydzi się cos zrobic , to moze łatwiej bedzie mu o tym napisac.Niesmiałosc ma wiele zalet.A czy lubicie takich nachalnych pewniakow??.Ja nie.Wole jezeli mezczyzna powoli dochodzi do tego co chce.To co się zdobywa mozolnie bardziej sie ceni.Oczywiscie trzeba go zachecac ,aby się osmielił,bo trudno ciągle się domyslac co chciał powiedziec ,czy zrobic.Cierpliwosci.Dziewczyno jak się zakocha ,to potem juz pojdzie z gorki.

Gość albo i nie pójdzie
jak jest mocno nieśmiały

Gość kropeczka pospolita
mój też na początku był nieśmiały. to ja go pierwsza pocałowałam i chwyciłam za rękę :) Okazało się, że jego nieśmiałość to tylko kwestia czasu. Jak się poznaliśmy lepiej, zaufaliśmy sobie to i nieśmiałość zniknęła. Teraz to mój Ukochany, z którym planuję wziąć ślub. Jest uśmiechnięty, dowcipny, wesoły, ma szalone pomysły i bardzo mnie kocha ;)

oczywiscie ze ma sens.taki facet moze sie przy Tobie zmienic.otworzyc sie na ludzi.niesmiale osoby zadko podrywaja kobiety,zazwyczaj sa to osoby ktore wczesniej nie mialy partnerow.jesli z nim bedziesz udowodnisz mu ze nie warto sie chowac przed ludzmi,z dnia na dzien bedzie nabieral smialosc.naprawde mozesz go zmienic.no i sa plusy takich zwiazkow, facet nie bedzie Ci latal za innymi kobietami :)

Gość moj maz byl bardzo niesmialy
No i co ? Zmieniło się. Moze nie jest przebojowy, ale teraz to człowiek sukcesu, a baby na niego lecą

a jakiego rodzaju jest to nieśmiałośc ??? bo może poprostu mu się niepodobasz :(

Gość hjjvgfmdgfgjhkjlklhjghfgfgjhk

Gość bnb
ma sens ale pod warunkiem ze on bedzie z przebojową dziewczyną.Ona Go rozrusza,on ją wyciszy.:D

Gość Grasshopperluuiza

Gość gość
81DC9g7Rx2Hz1oTCiqCXlucY