Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze mi przejdzie ale na razie

jak sobie poradzic ze swiadomoscia, ze przez niewlasciwe wybory zmarnowalo sie

Polecane posty

Gość luksja2w1
setunia zrobilas liste firm?

Gość perlowa perla
a ja nie dosc ze zmarnowalam pare rzeczy, to jeszcze jestem bliska zmarnowaniu kolejnej jak czegos szybko nie zrobie, a tak potwornie mi sie nie chce i nie mam sily na walke ;/

Luksja witaj:) lise jeszcze zdae zrobic:) w sode ide na jedna rozmowe to przy okazji moge lazic po innych firmach;)

Gość luksja2w1
perla ja mam to samo... Setunia - dzielna dziewczynak :)..to rob te liste

Gość meibi
skąd wiecie że już macie zmarnowane życie? a moze to co wydaje sie zmarnowanym jest jakimś etapem który spowoduje coś w przyszłości z czego będziecie dumne przynajmniej ja sobie tak staram to tłumaczyć wiemze parę rzeczy mogłam zrobić w przeszłości inaczej i nieraz tłukę się w głowę czemu tak głupio postępowałam no ale gdyby nie tamte decyzje i tamten \"niby zmarnowany\" czas nie byłoby tego co mam teraz...choć to w sumie to co mam nie jest szczytem moich marzeń ale wiem że nie jest bardzo źle a nie wiem co by było gdybym kiedyś postąpiła inaczej, możliwe że to co teraz wydaje mi się beznadziejnym postępowaniem i głupimi decyzjami okazało się dla mnie idealne...ale tego niestety nie jestem w stanie sprawdzić

ja moze zle istate topicku zrozumialam ja po prost nie decydje sie na bycie z kims w zwiazku bo boje sie , ze bede z tym kims ilka lat a pozniej to sie rozpadnie i okaze sie ze to nie bylo t i moglam ten czas przezyc inaczej:o

Gość luksja2w1
o rany setunia...ja rozumiem, ze sie mozna bac, jak sie nie ma pracy ale bac sie, ze sie moglo przezyc lepiej. Seti wyluzuj:)

Gość luksja2w1
meibi 🖐️ Seti lepiej miec jakies doswiadczenia, niz ich nie miec, prawda? Teraz ide spac, bo znow za dlugo siedzialam na kafe😡...😭 milych i do jutra🌻

Gość meibi
setka przyjdzie dzień ze stracisz łepetyne i zapomnisz że masz się nie decydować :P

Luksja dzieki:) wlasne ja pewnie tak sie zastanwiam, bo widac nie stracila lepetyny dla zadnegoP czyli ze mna wszystk okej jest??:D;)

Gość meibi
no nie wiem:D ja już straciłam a jestem na podobnym etpie jak ty...kroczek dalej, ale po doświadczeniach chucham na zimne najpierw straciłam głowe, potem sie otrząsnełam a teraz znów zaczynam tracić...tyle że w baaaardzo śliiimaaaczym tempie stracisz stracisz:P a potem będzies ztu zakładac tematy: ja mu krze sprzatać a on nie chce. poszedł z kolegami a mnie zostawił samą:D jakie pieluszki najlepsze:P ;)

taaaaaaaaa tak aleko w przyszlosc nie wybiegam i o akie sprawy poki co si nie martwie jak np pieluszki:D ja sobie tak ustawie tego kogos ze nie bedzie lazil sobie z kolegami a piwsko kiedy sie jemu podoba:D poza tym bedzie tak we mnie wpatrzony ze zapomni o kolegach:classic_cool: taaaaaaaaa pomarzyc mozna:P;)