Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia123456

Potrzebuje natychmiastowej pomocy. HELLPP!!!!!!!!

Polecane posty

Zbluzgalam bardzo duzo ludzi z mojej szkoly tak dla zabawy i oni sie o tym dowiedzieli. Nie wiem co robic. Pomozcie mi. Probuje sie wykrecic ale nie moge. Help

Gość masz za swoje

Gość malaaaaaaaaaaaa
a co nagadałas az tak zle jest??

Gość
też mi powód :o następnym razem pomyślisz zanim coś powiesz

wlasnie nie moge sie przyznac ze to ja. jestem w sytuacji takiej ze sie mam zamiar pociac do jutra. help. niech ktos cos wymysli bo ja juz nie mam pomyslow. prosze

znalam duzo osob ktore zalazly mi za skore ale w szkole bylam dla nich mila. wypisywalam im bluzgi z bluzgatora wiec wyobrazcie sobie ich tresc. kazdy z was pewnie ma takie osoby ktorych nie lubi a ja wpadlam na taki pomysl zeby ich skomentowac na fotce co mam zrobic ??prosze o rade. wiem jedno nie moge sie przyznac

oni juz wiedza ze to ja bo dzis bylam z sasiadka z u jednej ktorej wystawilam komentarz , a korzystalam z konta na fotce ktore nalezalo do sasiadki i gadalismy o fotce a ta podala swoj login a jak tamta uslyszala go to ja zablokowalo i zaraz sie domyslila ze to ja z niego pisalam i z predkoscia swiatla oznajmila to calej mojej klasie i ludziom w szkole

Gość iser
zwal na brate siostre kolege

nie robi sie takich żartów. Przeproś i okaż skruchę:P

mieszkam obok przystanku autobusowego i wszyscy sie na nim zbieraja do szkoly a jedna z tych ktore otrzymaly moj komentarz powiedziala ze dopilnuje tego zebym poszla do budy i w tym celu wyjdzie wczesniej z domu i opowie wszystko moim rodzicom

wiem ze latwo mowic o przeczekaniu ale teksty z bluzgacza byly soczyste i watpie zeby tak szybko im to umknelo z pamieci. to jest sytuacja bez wyjscia. ja naprawde juz sie zegnam z zyciem i mysle o najgorszym. pol szkoly dostalo moj komentarz i juz polowa z nich wie

Gość Jola22
Przerabane. Moze powiedz ze mialas zapisane gdzies jej haslo i ktos to wykorzystal. I bardzo wszystkich przepros.

wiesz co ludzie maja naprawde wieksze powody zeby sie z zyciem zegnac. nie pokazuj im ze sie boisz. wez odpowiedzialnosc za swoje czyny.