Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zszokowana maksymalnie

Nie wyjdę z szoku, nie wyjdę!!!!!

Polecane posty

Spotykam się z facetem od kilku tygodni, wszystko pięknie, ładnie, wykształcony, oczytany, rozumiemy się, ma bogate zainteresowania co mi się podoba, książki, filmy, muzyka, możemy o tym rozmawiać godzinami, nie nudzimy się razem. Do tego jeszcze odpowiedzialny, na wysokim stanowisku, na wielu rzeczach się zna, wiele potrafi, mówi, że chciałby mieć dużą rodzinę, dzieci, no ideal. A teraz mi niedobrze jak o tym wszystkim pomyślę - powód banalny. Starczyła 1 minuta i cały ten obraz legł w gruzach- znalazłam jego anonse na chyba wszystkich stronach erotycznych w Polsce, takie jego zdjęcia, że wstyd na nie patrzeć i te upodobania - chyba wszystkie rodzaje seksu i zboczeń. Nic innego poza seksem go nie interesuje, co podkreśla wszędzie. Nie wierzę, po prostu nie wierzę...!!!!! Niech mnie ktoś obudzi!!!

Gość plew
a co robilas na wszystkich forach erotycznych polski ?

Gość kogut
skoro tam zagladałas to moze i ty masz takie zapedy. A teraz udajesz wielce zszokowaną.Ja nawet nie wiem ile jest tego typu stronek a ty wiesz ze na wszystkich on bywa.No bravo:) Trafił swój na swego.:p

Po prostu mnie coś podkusiło i wrzuciłam jego e-mail w wyszukiwarkę...

Dlatego wiem ile tego wyskoczyło

Gość vvvvv
Wrzucic email w wyszukiwarkę... ciekawy sposób na zdobywanie informacji o kims, muszę też spróbować.

Może lepiej, że tak szybko się o tym przekonałaś. A gościa - ciepłym moczem potraktuj

Gość o choleraale gnojek
ale ten pomysl z mailem genialny!!!!

widocznie wybrał sobie Ciebie na żonkę, która ma mu rodzić dzieci i gotować obiadki, a reszta...a resztą sam sie zajmie ..obrzydliwe

A może wydrukuj te jego anonse i wyślij do niego do pracy - skoro facet na wysokim stanowisku - to może go firma wykorzysta do innych zadań :p

Gość a_dusia
oj tam , oj tam, a niby co miał napisać na stronach erotycznych? - że lubi czytać poezję? :)

a_dusiu autorka pisała, że lubi poezję, więc w sumie mógł coś wtrącić na ten temat ;) :p

Nie rozumiem jak można być tak dwulicowym, przecież to się kupy dupy nie trzyma, rozdwojenie jaźni ma czy co? Przez weekend mamy się spotkać, nie wiem co mam zrobić, mam ochotę na jakąś zemstę szczerze mówiąc i konkretne zakończenie które zapamięta

Gość a_dusia
no więc wtrącił, ale w rozmowie z Nią :) a ona jest zaszokowana tym, że na stronach erotycznych tego nie napisał :O a przecież w rozmowach z nią nie wychwalał się swoimi łóżkowymi umiejętnościami.....

Gość ale z toba grzeczny
???? neizle wymysl cos porzadnego !

Tylko nie wymieknij Zszokowana podczas ewentualnego spotkania Bo on zapewne bedzie mówił, ze to takie tam, ze to nic nie znaczy, ze miał te konta pousuwac, jak tylko Cie poznał. A zemsta - tak jak mówię - wyślij te jego anonse do niego do roboty. Współpracownicy będą mieli ubaw po pachy ;-)

Gość
Odmawiasz hobby chłopakowi? Uwierz mi prócz mocno przereklamowanej żeniaczki faceci też mają jakieś cele, pragnienia czy inne popędy :P

historyjka naciągana.... koles, ktory ma takie fajne hobby i jest na dobrym stanowisku, ma 20 adresow mailowych i na pewno co najmniej jeden specjalny, ktory słuzy tylko do zabawy na takich stronach... a moze jeszcze nam powiesz, firmowego maila miał tam podanego :D:D

Nie wymięknę napewno, nie po tym co widziałam. Z wysyłką do pracy całkiem dobry pomysł, może jeszcze do rodziny? Nie ma żadnego wytłumaczenia, tymbardziej, że ostatnie logowanie tam miał wczoraj. Podsuńcie jeszcze jakieś pomysły

rozumiem Twoje zszokowanie,jesli facet tak super sie przedstawia,to rzeczywiscie dziwne,ale powiem Ci ze moze byc jeszcze inna opcja a mianowcie moze ktos mu zrobil glupi dowcip,moze ktos chce mu zaszkodzic i ktos umiescil te jego emaile?

Historyjka jezeli nie naciągana, świadczy o tym, że facet ma problemy ze sobą. Żaden normalny, szanujący sie facet, w dodatku na wysokim stanowisku nie umieszcza swoich zdjęć na takich portalach - nawet jeżeli sie tam rejestruje (pal go licho). Przecież normalne jest, ze ktos wcześniej, czy później go namierzy...

no wlasnie,predzej czy pozniej go namierzy wiec dlatego ja bym radzila sprawdzic czy to naprawde on..mozna sprawdzic np.smsy w komorce tak dyskretnie-jesli bedzie "czysto" to nadal bedzie dylemat czy to on czy nie on,a jesli nie bedzie "czysto" to od razu wiadomo ze to jednak on zamiescil te fotki.Ale pamietajcie,fotomontaz da sie zrobic.

To nie jest wymyślona historyjka i napewno nikt mu nie zrobił głupiego kawału, bo daty założenia kont na różnych stronach są bardzo rozbieżne. Nie mogę tego zrozumieć jak można być niby takim intelektualistą, powieści, ambitne filmy, przemyślenia życiowe i takie coś za plecami. W głowie mi się to nie mieści.

Nawet nie chcę wiedzieć jaką on musi mieć wypatrzoną pscyhikę przez to wszystko. Nie rozumiem po co mu ja do tego wszystkiego.

to jesli jestes pewna ze to on to rzeczywiscie wspolczuje...wiesz co-ja bym powiedziala mu spokojnie ze zobaczylam go w internecie-zobaczysz jego reakcje.masz czas do wekendu zeby sie choc troszke wyciszyc,ja bym na pewno powiedziala ze widzialam.Albo ze ktos mi powiedzial ze on tam jest.

jezu chryste....... właśnie wrzuciłam swój e-mail (tak na próbę) w wyszukiwarkę: aż mi się gorąco zrobiło i sama jestem w szoku ile wyskoczyło wiadomości o mnie, bo uzbierały się sprawy z wielu, wielu lat mojego siedzenia w necie (bardzo rzadko wstawiałam e-mail)

(sorry że to tutaj wpisałam, zmieniając trochę tok rozmowy)